Слънчака алкохолна дестинация? Не, спокоен курорт, идеален за почивка

Нямало вече баркролове, отделни туристи са напивали като навсякъде
75
Слънчака алкохолна дестинация? Не, спокоен курорт, идеален за почивка
Снимка: Facebook

Турист почина пред заведение в "Слънчев бряг” вероятно след употреба на наркотици, други почиващи лежат в безпомощно състояние на алея в курорта. Това показват снимки от социалните мрежи, като причината за случките са купони с много алкохол и дрога.

Още по темата
Според Пламен Копчев, председател на Съюза на собствениците на хотели в "Слънчев бряг” обаче това били изолирани случаи.

"Курортът е спокоен, сигурен. Няма зачестявания на противообществените прояви. Тези снимки са изолиран случай. Запознат съм дотолкова, доколкото беше публикувано в пресата", коментира той пред Нова тв.

Той е категоричен, че алкохолните турове в курорта вече са прекратени.

"Баркроловете бяха прекъснати, но при стотици хиляди туристи, някой могат да се напият, да се дрогират, но това се случва във всеки курорт", настоя Копчев.

Освен това имало засилено полицейско присъствие в Слънчев бряг.

До 15 септември ще останат командированите служители на реда от вътрешността на страната, а и всеки хотелиер си има допълнителна охрана от частни фирми, които се грижат за сигурността на всички почиващи.

"Всичко за охраната и сигурността е направено. С нужния такт охранителите респектират тези млади хора, които си позволяват да пречат на останалите почиващи", увери Копчев.

Той допълни, че от тази година плажът е осветен, както и крайбрежната алея, има и патрулиращи полицаи денонощно.

Въпреки че вече е септември, Слънчев бряг е в разгара на сезона си, а хотелите и баровете са пълни и ще работят до началото на октомври.

Копчев призна, че заетостта през август и септември е компенсирала лошия старт през юни и юли, така че очакванията са в крайна сметка за успешен сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турист почина пред заведение в "Слънчев бряг вероятно след употреба на наркотици Ангелкова, как е сезона? Догодина 20 човека ще дойдат ли или по-малко?
49
1
 
24
 
! Отговори
любопитен преди 4 години
Тия двете от снимката чумата по свинете ли ги е тръшнала?
48
4
 
7
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
Таз година не можах да отида в Гърция.Събирам пари да туря покрив на клозета в двора.
47
5
 
13
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 4 години
Всичко е оакано до уши, но решението е простичко - дрънкаме позитивни небивалици и отричаме очевадното до дупка. Ей това е сегашното управление.
46
7
 
23
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
Слънчака е умаленият модел на държавата ! Не може да ни управляват физкултурници и мутри и да искаш нещата да стават както трябва ! Лятото в Гърция, есента Доменикана и зимата на ски в Алпите ! А на хотелиерите алчни , да го ду !
45
1
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
Тези защо не ги приберат за 72 часа в затвора, за да успеят да изтрезнеят поне малко. Егати и падението
44
4
 
7
 
! Отговори
Pilot до 3 преди 4 години
Льольо колко ти плащат гербаджийте , не се излагай по-добре пазач на некой паркинг отколкото такова излагане !
43
0
 
17
 
! Отговори
Жо преди 4 години
ЦИТАТ "...при стотици хиляди туристи, някоЙ може да се напият..."НАУЧЕТЕ българския език!"НякоЙ може да се напие." Единствено число."НякоИ могат да се напият." Множествено число.
42
9
 
3
 
! Отговори
е преди 4 години
Таз година се усвоиха едни кинти- такава кампания срещу черноморието не бях виждал!! Има едни хора навсякъде им се привиждат пистите на Банско и започва една борба...
41
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарки и другари, Слънчев бряг(или Слънчака) както му викате сега, беше много готин курорт при соца. Вярно скъпичък беше, предимно и тогава за чужденци, защото Тато беше създал Балкантурист да носи приходи на държавата. Кой както иска да разбира понятието за държавата или за ползу роду, или за себе, но през септември можеше и да се дореди човек на поносими цени. И нямаше такъв безобразед вид. Съвсем нормален и спокоен курорт си беше. Вносната германска бира беше 60 ст. и това беше много скъпо.
40
13
 
2
 
! Отговори
Туриста преди 4 години
Развалиха го тоя курорт.. Минусите които имаше слънчев бряг бяха свързани със сигурността, липсата на контрол над търговците и най вече, пълната апатия от полицията! В тези насоки трябваше да се работи и всичко щеше да е супер! Туристите които търсят забавления харчат МНОГОКРАНО повече пари от хората който търсят спокойствие.. Опитват се да изгонят туристите които искат да харчат и да го превърнат в курорт за хора които са дошли да лежат..
39
0
 
20
 
! Отговори
Зиг преди 4 години
Те тия са англичани - те така си лежат...
38
0
 
23
 
! Отговори
Балкантурист преди 4 години
На България само алкохолен туризъм и трябва.Браво само така.
37
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривайте го този Бардак.Колко пчелите от тези пияни и друсани бедни западни бок луци? Направете го спокойно,за семеен туризъм,или за млади двойки, защо гоните хората в Гърция насила, толкова ли не можете?
36
0
 
22
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Бе който не е бил там, само той не знае колко точно са тези "изолирани" случаи.Прекарал съм там две лета преди години, не вярвам нещо да се е променило освен количеството хора..
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..........ооох на баткоо...Батко, ако са много пияни жените не стават за тия работи. По някое време задължително започват да викат боата.
34
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най хубавият курорт на морето по Тошово време.Днес туроператори и хотелиери.Го превърнаха в бърдак за чужденци и нашенци 30 г по късно!-:( Точка!
33
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При първото си посещение в Лондон пристигнах на ливърпул стрийт стейшън в 03:00 АМ. Гледката, която заварих там, се запечати в съзнанието ми до степен, до която все още Лондон ми е в долната класация на градовете, в които бих живял и ходил изобщо. Пияни младежи търкалящи се по земята, урина ... абе ужасТ. Та така и със слънчака, сигурно е мн готин курорт, но впечатлението, което оставя е на ... урина :)
32
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слънчев Бряг ли?Който е работил там никога няма да му стъпе крака на Слънчака , безобразие на 100%
31
0
 
18
 
! Отговори
ганчо преди 4 години
Това се казва реклама на българско питие. Пиеш и умираш. Това е анти реклама за България. Да сте видели такова нещо в Гърция, Турция или някъде другаде. В скоро време ще трябва да се рекламира Слънчев бряг като бряг за бърза алкохолна смърт. Това е следващата крачка. Замислити се защо се продават толкова апартаменти там. Това е защото това е един обикновен град на морето с много пяници и наркоманви.