Слънчака алкохолна дестинация? Не, спокоен курорт, идеален за почивка

Нямало вече баркролове, отделни туристи са напивали като навсякъде
75
Слънчака алкохолна дестинация? Не, спокоен курорт, идеален за почивка
Снимка: Facebook

Турист почина пред заведение в "Слънчев бряг” вероятно след употреба на наркотици, други почиващи лежат в безпомощно състояние на алея в курорта. Това показват снимки от социалните мрежи, като причината за случките са купони с много алкохол и дрога.

Още по темата
Според Пламен Копчев, председател на Съюза на собствениците на хотели в "Слънчев бряг” обаче това били изолирани случаи.

"Курортът е спокоен, сигурен. Няма зачестявания на противообществените прояви. Тези снимки са изолиран случай. Запознат съм дотолкова, доколкото беше публикувано в пресата", коментира той пред Нова тв.

Той е категоричен, че алкохолните турове в курорта вече са прекратени.

"Баркроловете бяха прекъснати, но при стотици хиляди туристи, някой могат да се напият, да се дрогират, но това се случва във всеки курорт", настоя Копчев.

Освен това имало засилено полицейско присъствие в Слънчев бряг.

До 15 септември ще останат командированите служители на реда от вътрешността на страната, а и всеки хотелиер си има допълнителна охрана от частни фирми, които се грижат за сигурността на всички почиващи.

"Всичко за охраната и сигурността е направено. С нужния такт охранителите респектират тези млади хора, които си позволяват да пречат на останалите почиващи", увери Копчев.

Той допълни, че от тази година плажът е осветен, както и крайбрежната алея, има и патрулиращи полицаи денонощно.

Въпреки че вече е септември, Слънчев бряг е в разгара на сезона си, а хотелите и баровете са пълни и ще работят до началото на октомври.

Копчев призна, че заетостта през август и септември е компенсирала лошия старт през юни и юли, така че очакванията са в крайна сметка за успешен сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
29
 
! Отговори
смях преди 4 години
Слънчев бряг, някога беше флагмана на бг черноморието.
29
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не че нещо, ама в тоя Слънчак, всичко е скапано :)
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26Печели 10 паунда, като е инвестирал 20 стотинки, това печели. Другото изисква време, усилия, мислене, учене, сътрудничество ... неща, кокто хич не се харесват ...
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С нужния такт охранителите респектират тези млади хора, които си позволяват да пречат на останалите почиващиВърло селско изказване - ндейти са притисняя ний ла ги уплашили и ша го набийми Освен, ако кръчммата не разчита на това, да продава по литър евтин алкохол на човек. Тогава няма да закачаме туристите, че собственика е мутра от властта.
26
0
 
19
 
! Отговори
къде отиваме преди 4 години
"някой могат да се напият"не останаха грамотни вече...
25
0
 
30
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
И какво печелят мутрите ни хотелиери и държащи барове от тези уж туристи? Та те имат по 10 паунда в джоба и не знаят на кой свят са. Не е ли по-добре да се направят прилични хотели и заведения, и условия като цяло, за да дойдат нормални хора средна класа и да харчат пари по заведения и атракции. Английските *** по цяла нощ пият евтинджоси, цял ден реанимират. Не виждам смисъл да таргетираме такъв тип ***. Но такива места има и в Гърция. Просто не трябва да им се обръща внимание.
24
17
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕВТИНИТЕ ОФЕРТИ ПОЧВАТ ОТ 10-ТИ СЕПТЕМВРИ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!!СЛЪНЧЕВ БРЯГ СТАВА ЗА ПЛАЖ ДО ОКОЛО 20ТИ СЕПТЕМВРИ! ВОДАТА ТИ Е ДО КОЛЕНЕ И 10 МЕТРА НАВЪТРЕ И СЕ ЗАГРЯВА ПО-ЛЕСНО 30 ЛЕВА НА ДЕН ЗА ЕДИН СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ ОТ ШВЕЙЦАРСКИЯ САЙТ НА АМОМА В ХОТЕЛ НА 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА И НА 200 МЕТРА ОТ ПЛАЖАА ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ПРАВИЛИ ПОНЕ 2 РЕЗЕРВАЦИИ ПРЕЗ БООКИНГ ИМА ОФЕРТА ЗА ДВАМА СЪС ЗАКУСКА ЗА 30 ЛЕВА НА ВЕЧЕР В ХОТЕЛА НА 200 МЕТРА ОТ ВОДАТА И 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА!!АЗ ВЕЧЕ РЕЗЕРВИРАХ :D
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 20 ПламенЕ ти си типичен пример за див селянин!Такива като теб ходят там и казват,че е спокойно.
22
1
 
7
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Да бе, сериозно? Като гледам как са ги стиснали, надали ще се доредиш. Явно имат тренинг и друг път са изпадали в такава кома, и са ги изненадвали. Сега всичко се пази :) :).
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тия двечките от снимката са се приготвили батко да ги оправи,пляс,пляс,пляс,пляс...ооох на баткоо...
20
1
 
16
 
! Отговори
Мале преди 4 години
Кфи напращели баджаци ... ужас. Ето такива жени са с огромно самочувствие, не знам самочувствието ли ги не ги ограничава от яденето, или ядат заради самочувствието ??
19
7
 
0
 
! Отговори
Пламен, до #17 преди 4 години
До Анонимен#17: Моли се да те не среща див селянин от сЕЛО Сотиря. Селянина би го кръстил "Слънчовката", ама виж софиянеца - "дъ ню ейдж оф селяния", "Слънчака" си му иде като изодзад. На Сл.бр. бях последно 2006г., юни, не беше лошо, хапвахме при Джани и една закусвалня, и на двете места беше пълно. По-главната - фул народ верер.
18
1
 
26
 
! Отговори
Да ама... преди 4 години
Само с деградирали, вулгарни, пошли и бедни англета е пълно на куцото ни море. ЮК се махат на 31-ви октомври от ЕС и догодина на Слънчака гледай какво шоу ще настане. Крокодилските сълзи, рев с глас и писъци от болка на изгладнелите хотелиери, туризмаджии и кръчмари ги чувам от сега. Глад и мор ще настане по морето без англетата. Банкрути и запечатани обекти - а коза Аферимгелкова ще изскочи пак да ни навива колко било найс и ларж на морето и как сезона бил повече от зашеметително успешен!!!
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 13Слънчак рибарите казват на една рибка,малка такава цветна,не е вкусна много кости,риба слънчевка.Някой умник от тамошните туристи пияници обаче, преименува за по-кратко курорта ''Слънчев бряг'' на Слънчак.Подозирам,че е някой див селянин и понеже там все такива ходят вече е станало популярно.
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само на Слънчака е така положението а и на Златните,пияни и дрогирани на път и под път.Явно дрогата в нашата родина става основно икономическо перо.Браво на нас, може да се гордеем.
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези си мислят...че като всеки ден ни повтарят как Сл.бряг е семеен курорт...и накрая ще им повярваме.И да не се залъгваме...че чужденците са ни виновни.Ние създаваме тези пиянски условия...и съответно всеки се възползва.
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само дето минахме от там, ейтака, да разгледаме, преди 2 седмици. На по-шумно и неприятно място не съм бил. Там явно всеки смята, че единственият начин да се привлече вниманието на клиента е чрез произвеждането на колкото се може повече шум
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е Слънчака?
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там трябва една атомна бомба и да стане спокойно като в Припят бате!
11
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Нищо ново , в Чехия си е начин на живот пияните да спят до където стиган на прибиране :)Спят си по поляните и никой не ги бара или обира :)