Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC

Случката е заснета на видео и публикувана в социалните мрежи
Обновена: 6 сеп 2019 12:01 | 6 сеп 2019 07:30,
548
Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC
Снимка: кадър Нова тв

Нов скандал с чуждестранни туристи, дошли на почивка тук. Собственик на ресторант в стария Несебър изгони жена от заведението, като преди това я наруга.

Причината за скандала - жената отказала да плати 1 лев за ползването на тоалетната. Всичко е заснето на видео, разпространено в социалните мрежи.

Кадрите са заснети в едно от реномираните заведения в Стария Несебър. Туристите не платили такса за тоалетната, разказва Юлвие, която се грижи за чистотата на санитарните възли.

„Дойдоха и им казах, че се мотаят в ресторанта. Не бяха седнали, нито поръчали. Уведомих, че ако седнат като клиенти и си поръчат, тогава тоалетната ще бъде безплатна. Едната туристка ме изблъска. Влязоха в тоалетната и ми се изсмяха”, разказа Юлвие Юмерова пред "Нова тв".

Сменили няколко пъти масите, на които сядали, но така и не поръчали нищо. „Затвориха менютата и тръгнаха. Аз ги спрях и им казах, че ми дължат 2 лева за тоалетна, защото не бяха клиенти на заведението. Пак бях изблъскана и ми отказаха да платят”, добави Юмерова.

Тогава се намесил наемателят на заведението. „Тази жена е бутана всяко лято, блъскана е като говедо. Човек какви нерви трябва да има? Ако това е нивото на туризма, моите уважения, мерси за такива туристи”, коментира наемателят на заведението Борислав Борисов. На въпрос дали отчита като грешка това, че е напсувал туриските Борислав отговаря така: „Не го отчитам, а тяхна грешка е, че се подиграват с нас и това е от години."

От Комисията за защита на потребителите обясниха, че нямат получен сигнал и не могат да вземат страна в конфликта.

Това е поредният инцидент с чужди туристи, който става публичен чрез социалните мрежи. В началото на сезона, арестуваха управител на хотел в „Слънчев бряг” заради агресия към израелски туристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 57 Гьончо Те като са колхознички, ти за какъв се мислиш, бе селянче
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 60 В Ротердам тоалетните в метрото и моловете са безплатни
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Туристическият бизнес си има специфика, която се изразява в това да не караш с потенциалните клиенти. Като цяло в сферата на услугите персоналът трябва да е любезен, а за туризма това важи в по-голяма степен. В бензиностанциите, например, никога не съм имал проблем да ползвам тоалетната, без да съм клиент. Често съм пазарувал нещо междувременно - така и така съм влязъл. Бензинджиите в България изглежда са по-подходящи за туристически бизнес.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 64Разкажи ни за какво става въпрос.Ти явно разбираш по-добре от нас.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много шум за едно женско пикане -голяма работа станала
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пито - платено.Пикано - платено.Чисти сметки - добри приятели.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 59Ти явно много си имаш понятие от туризъм.Колко заведения имаш по морето или другаде?В твоите заведения безплатни ли са тоалетните?
45
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 45Е ти си пенсионер, от 10 години си на гърба на другите, данъци не плащаш.Затова не те е грижа за данъците.
44
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Европа няма клиенти млиенти , тоалетните 90% са платени дори в моловете и бензиностанциите , а колкото до руснаците те са си *** и нямат пари.Толкова ли е сложно да го разберете , ако си клиент ти е безплатно ако не си си плащаш тоалетната.
43
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като изключим факта,че е изгонил рускиня/за което поздравления,нуждаят се и от 1-2 шамра/ собственикът е селски бек,който хал-хабер си няма от туризъм....Мила, родна картинка....
42
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Руснаците идват в България и си мислят, че всички трябва да сме им благодарни и да се отнасяме с тях като с боляри. Аре обратно в азиатската си клоака!
41
9
 
9
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
В Путлepистанka Азия примерно всичко е безплатно, по комунистически. Затова тези колхознички така са свикнали. Там другаря *** им е изградил дворни тоалетни без пари. Това, разбира се прави съобразно заплатите, които са по 8 долара на месец, изчислено към курса на рублата vs. US$ съответно
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВладоВладо, подозирам, че ти рядко виждаш 3-5 бона твои на едно място.Ама с какви широки пръсти раздаваш чуждите пари.
39
2
 
16
 
! Отговори
65 преди 4 години
Преди малко гледах случката по Нова Тв.Ами наглеят тия рускини.Май са търсили скандала,въобще не бяха стреснати.Е,собственика прекали малко.Можеше да предъвка псувнята.Не толерирам подобно отношение.
38
9
 
16
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 4 години
Не е проблемът в тоалетната! Проблемът е в руските туристи, нахални, безцеремонни, нагли, прости, идващи от една страна, живееща в миналия век! Изходът е един: ВЪН РУСКИТЕ ТУРИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ!
37
6
 
14
 
! Отговори
Свой преди 4 години
Навсякъде по магистралите в Германия Австрия и Унгария тоалетната се плаща . Целият наплив от хора по тези магистрали си плащат и нищо не казват издава ти се билетче ,ако си вземеш нещо ти приспадат билетчето .С какво са по специални тези туристи ,че да не плащат
36
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 44Някой който няма 1лв за тоалетна, ти ще го чакаш клиент в ресторанта да ти стане.Ако на такива чакаш да ти станат клиенти, по-добре пускай кепенците.
35
10
 
8
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Див селянин. Това освен тук, не знам къде другаде го има.... Да се плаща за тоалетна. Да не плаща за чистачка на тоалетната, я дава под наем за 3-5 бона на сезон и си решава проблема. Така правят всички "бизнесмени" по морето
34
6
 
15
 
! Отговори
французлия преди 4 години
Бяхме българи, пък сега сме най баш берлинчани. Във Франция обществените тоалетни преди 10 години быха платени, но сега са беплатни. А в заведенията зависи от културата на персонала. Ако са добри хора и ползваш тоалетната няма да ти кажат нищо. Какво да кажа - пълна е страната ни бащина с простащина
33
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българска работа срама нямате ей, после плачете сезона слаб!