20-годишен подпали ресторант в Пазарджик

Искал да отмъсти на шефа си
9 сеп 2019 14:57,
15
20-годишен подпали ресторант в Пазарджик
Снимка: архив "Булфото"

20-годишен младеж е задържан за палеж на ресторант в Пазарджик, съобщи полицията в града. Сигналът за пламналото заведение в парк Острова е бил получен в събота от частна охранителна фирма, чиято противопожарна система се включил от пламъците.

Още по темата

На място охранители и пожарникари установили, че горят маси, столове и чадъри на терасата на ресторанта. Усетена била и силна миризма на бензин, с който подпалвачът залял обзавеждането на терасата. Бързите действия на пожарникарите предотвратили прехвърлянето на пламъците към основната сграда на ресторанта.

В същото време гардове на охранителната фирма засекли в близост до заведението млад мъж със съмнително поведение. Охранителите успели да го задържат, а у него открили празна туба за бензин.

Още на място полицейски служители установили, че задържаният от гардовете е Т. Б. от близкото село Добровница. Станало ясно, че младият мъж е бивш служител на ресторанта, който подпалил заведението, за да си отмъсти на собственика заради неуредени взаимоотношения.

Щетите, нанесени от палежа тепърва ще се уточняват, а задържаният подпалвач е направил пълни самопризнания и ще бъде съден по бързата процедура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Нина преди 4 години
Те са доста ***,хубаво е направил.Доста народ измамиха,в това заведение.Искат без пари да им работят и на хората им писва затова ги палят
13
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
е какво,некой учудва ли са?!..Та 90 /ДЕВЕТДЕСЕТ/ процента от отношенията "работодател-работополучател" СА КРИМИНАЛНИ!!!!!!!Колко от вас са работили в ЕС?...Тези,които са го направили знаят,че там ДИСЦИПЛИНАТА Е ЖЕЛЯЗНА!ВСИЧКИТЕ финансови и трудово-правни отношения са РЕГЛАМЕНТИРАНИ!Какво става на нашата "Измъчена географска територия"?..-ПЪЛНА АНАРХИЯ!!МУТРИНЩИНА,"БУХАЛКЩИНА",ТЕЖЪК НАТИСК И ТОРМОЗ на нещастниците,склонили да бачкат за де била.НИКАКВИ ПРОФСЪЮЗИ,НИКАКВА ЗАЩИТА на работещите
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупаво е постъпил младежът, ама нищо! Професионалистите в затвора ще го научат как се прави.
11
1
 
3
 
! Отговори
Супер Сашо преди 4 години
До КОЗЛОДУЙДобре е, че се извиняваш.И се обръщай към мен с "велик лидер генерал водач Сашо".
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8 И какво постигна? Дължимото не си го взел? Онзи започна, да се държи добре с работниците? Или си помисли, че са конкуренти?Защото вариантите са, че не си взел нищо, само си си изкарал злобата, което те прави глyпак, защото си се изложил на риск да бъдеш съден, бит, дори и убит, без да има никаква реална полза за теб.
9
2
 
1
 
! Отговори
КОЗЛОДУЙ преди 4 години
До Анонимен ПРАВ СТЕ ГОСПОЖО ИЛИ ГОСПОДИНЕ ИЗВИНЯВАМ СЕ
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забавни са ми коментарите, които създават илюзията, че едва ли не "малкият" човек се бори, със същите методи на мутрите, срещу самите мутри.
7
1
 
12
 
! Отговори
Фармацевт преди 4 години
До АнонименА, ти кво предлагаш, да ходя да му се моля или по съдебен ред да доказвам кво било не билоИ накрая съда дори да отсъди в моя полза, тоя има няколко варианта. Обявава фалит и казва няма да ти платя, щото няма с кво или се покрива и става абсолютно неоткривам и после ходи гони Михаля. Щом съм предприел такива крайни мерки, знами е трябвало. Понякога друг начин просто няма. Особено с вирограви *** като бг работодател.
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙА кое е начин, за отмъщение? Да се сгъне, като червий на земята и да се моли, за 100 лева, за да се нахрани ли?!?!Защото, ако отидеш в полицитя, ще те изгонят. Ако отидеш при адвокат, ще те изгони.Ако си търсиш прават в съда, ще ти кажат, че преди това, трябва да имаш адвокат и да миеш през полицията.На 20 години си ПPEEБAН отвсякъде! По-добре така, да изкараш година две зв затвора, но да знаеш, че си скапал живоата на ***!!!!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Фармацевт 3В реалния живот, подобни свършват с "ти в затвора" или "ти, обесен на някое дърво в гората", но щом казваш ...
4
9
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ТОВА НЕЕ НАЧИНА ЗА ОТМЬЩЕНИЕ А 20 ГОДИШНИЯ ИМАЛ ЛИ Е ДОГОВОР С КАКВО ЩЕ ДОКАЗВА ТВЬРДЕНИЯТА СИ А Й ПОДПАЛИЛ ЗАВЕДЕНИЕ ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО *** ПОСТЬПКА
3
4
 
17
 
! Отговори
Фармацевт преди 4 години
Шефовете да внимават. И да си плащат навреме заплатите и осигуровките на персонала, че виждате кво става. Следващият път да не вземе да изгорите и вие заедно с бизнеса. Аз так навремете един мой бивш шеф го бях поръчал на едни скинари. Опитах с добро не става. Дадох 500 лв и за 2 дни момчета свършиха работата, както те си знаят.
2
9
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
Така и партизаните са палили мандрите,но преди това са ги ограбвали !!! После ги признаха за активни борци ! Може и тоя да го признаят...
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то не се траеше вече! ПО цяла вечер дънят музиката и ХИИИИЧ не им пукаше за хората! ХАК ДА ИМ Е СЯ!