Пийнал младеж с е-тротинетка се блъсна в паркирала кола

Пострадалият е с комоцио и без опасност за живота
10 окт 2019 11:42, Красимир Ангелов
24
Пийнал младеж с е-тротинетка се блъсна в паркирала кола
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

21-годишен младеж е пострадал при инцидент с електрическа тротинетка в Благоевград. Инцидентът е станал на улица "Славянска", съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Още по темата
Произшествието е регистрирано снощи около 19.50 часа. Младежът, който е от Гоце Делчев, губи контрол над управляваната от него електрическа тротинетка и се блъска в задната част на паркиран лек автомобил "Опел Зафира".

От удара пострадалият е с комоцио и без опасност за живота. Пробата му за наличие на алкохол в издишания въздух е отчела 1,22 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди бяха на пода фиджет спинърите, а сега са тротинетките. После не сме били народ с възможност за лесно промиване на мозъка...Интелекта пада безнадеждно бързо заедно с напредването на "технологиите". Технологии слагам в кавички, защото за мен технологично напреднала цивилизация не е тази с най-мощния телефон в джоба, А ТАЗИ с развита медицина, която не лекува дребни болести с аспирин и нож !
22
1
 
6
 
! Отговори
Престанете с тези преди 4 години
тротинетки, ще стават големи фалове с тях. Днес покрай мен мина такава, бях на тротоара, но тя се движеше поне с 20 км/ч. Ако внезапно нещо му препречи пътя, който се вози ще си строши главата, а и може да блъсне някой. Трябва да се забрани да се ползват в пешеходни зони!
21
1
 
4
 
! Отговори
az преди 4 години
хубаво се повдига въпроса за тротинетките , ама какво правим с каруците ? ГО , номер, светлини ? Или там няма да пипаме ,че е дискриминация , пък щом имаш пари за тротинетка или велосипед може да измислим нещо.
20
2
 
5
 
! Отговори
Делчо Гоцев преди 4 години
Помашка драма!
19
4
 
2
 
! Отговори
Пешо Секса преди 4 години
Ама тротинеткажията или шофьора на опела е бил пиян?
18
1
 
8
 
! Отговори
сеурк преди 4 години
Трябва като в Германия- отнемане на книжката, ако пиян караш тротинетка.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снощи към 22 аз пешеходно се прибирам към вкъщи на 2 ракии. Имаме една квартална неосветена градинка. минавам оттам за по-напряко. Вървя си в тъмната градинка, и по едно време бам изритвам нещо, джангър-мангър нещо се разтъркаля. Аз не успях да падна. Светкам с телефона, гледам една захвърлена елтротинетка.бая се подвуумих дали да не врътна едно кръгче, ама си викам: пил си, не бива така.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще започнат да глобяват тротинеткаджиите за паркиране на МПС на забранено място?
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започна се.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, случва се, то подпийнали карат автомобили пък тротинеткаджиите да не пийват.
13
2
 
3
 
! Отговори
анон преди 4 години
До 233445Как кой? Тротинетката разбира се!
12
0
 
11
 
! Отговори
233445 преди 4 години
А кой, ще покрие щетите по автомобила?
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според българският закон за движение по пътищата, тротинетката е МПС, а за използването на МПС в закона има определени изисквания, както за моторното превозно средства, така и за водача му, в случая тротинеткаджията. Проблемът е, че КАТ не прилагат закона, както например немците в Германия, където санкционират и тротинеткаджиите.
10
1
 
11
 
! Отговори
Счети преди 4 години
Това вероятно е изолиран случай, но не знам дали ви прави впечатление, но в момента тези електрически тротинетки се разхвърляни безразборно из центъра на София. В Прага вече нещата са станали неконтролируеми и общината се бори с тази проблем, дано в София да не се стигне до подобни мащаби. В метрото вече тече информационна кампания къде и как могат да се карат тротинетките, но чете ли я някой въобще ?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бунак ...
8
2
 
11
 
! Отговори
Макар че ме събори преди 4 години
на земята, велосипедистът само мръсно изпсува и профуча по-нататък. Случвало се е не веднъж, за по-напряко велосипедисти да минат от тротоара през площадката, за да излязат на другата улица.Но как може в тъмното,без светлина, да профучиш през детска площадка, на която виждаш, че играят деца и крещят, няма как да те чуят, че приближаваш?Тогава получих сериозна контузия на меките части под коляното на единия крак, синини и кръв, буквално смазано.Виновникът не го видях повече,не е от квартала ни
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тротинетките нямат бъдеще! По-скъпи са от такси!
6
2
 
9
 
! Отговори
Въпросът е, преди 4 години
Имат ли право катаджиите да спират лица, каращи тротинетки и да проверяват дали те са употребили алкохол?По-долу 2 също задава интересен въпрос.Пиша уж на шега, но си имам и сериозна причина. Бях на 9 г. Беше топла есен, още нямаше 19.00 ч., но вече беше тъмно. Играехме с топка с други деца на асфалтирана площадка сред зелена площ, на няколко метра от тротоара, вдигахме врява. Изведнъж ме връхлетя велосипед без фар, каран от мъж най-малко на 35 г., видях лицето му.Макар че ме събори на земята
5
0
 
16
 
! Отговори
Пиян на е-тротинет? преди 4 години
Е, браво!Сега ще се понесат и надрусани на тротинетки и ще стане много весело из София.
4
7
 
17
 
! Отговори
Миро преди 4 години
Цялото писане за инциденти с тротинетки е да имат очи онези горе да ги обложат с данъци и застраховки ;)