Пускат парното в Перник от понеделник

"Топлофикация Перник" разполага с над 100 000 т въглища
25 окт 2019 12:09,
11
Пускат парното в Перник от понеделник
Снимка: Pixabay

От понеделник започна поетапно пускане на парното в жилищата в Перник, каза изпълнителният директор на "Топлофикация" Любомир Спасов. Съобщава БТА.

Още по темата


Сега приоритетно се захранват с топлоенергия постройките, в които се помещават избирателните секции. Парно вече има в почти всички детски градини.

"Топлофикация Перник" разполага с над 100 000 т въглища на склад. Това е единственото гориво, което ще се зарежда в котлите на ТЕЦ "Република", увери Спасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
ТЕЦа преди 4 години
Хайде софиянци, каним ви на ски във Перник, времето застудя и пуснахме парното.
6
1
 
2
 
! Отговори
Габдулла преди 4 години
Габдулла към Анонимен. Защото мине ли на газ, парното ще фалира само за една година. Що за простотии ви се въртят в главата?!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
отварям да видя прогнозата за времето ии до вторник 23 градуса за перник, след това чудо за ноември месец - застудяване до 15-тина градуса.явно като не могат да горят *** няма пара и трябва да рекетират града. А защо не представи всяка централа проект за преминаване към природна газ?
4
2
 
13
 
! Отговори
ДА преди 4 години
С това топло време-топлофикаците ще фалират!Едвам издържат,да не пуснат парното!Сигурно ще вдигнат цените пак,да наваксат!
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Край на 4истия въздух в София....
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тия 100 000 тона въглища бе нали се борят за чист въздух или Автомобилите само замърсяват.Този пушек от тези 100 000 тона къде ще го събират в кошче за *** ли. Вашата *** Лицемерна сеяндурска. Чист въздух А.
1
1
 
20
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Какво парно, то лятно време още?