Катастрофа отне живота на мъж в Перник

61-годишният е искал да стигне до Радомир
1 ное 2019 16:50,
8
Катастрофа отне живота на мъж в Перник
Снимка: Булфото архив

Мъж на 61 години е загинал тази сутрин при пътнотранспортно произшествие на изхода на Перник към Радомир, съобщиха от полицията.

Трагичният инцидент станал около 10,30 ч. на кръстовището за бившия завод "Кристал".

Още по темата


Потърпевшият се движел с "Опел" към Радомир. На разклона решил да смени посоката, но при обратния завой движещият се зад него автомобил го ударил и го изхвърлил на няколко метра.

Трупът е закаран за аутопсия в пернишката болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Перник преди 4 години
Ограничението е 60 км/ч, и няма забранителен знак за обратен завой. Има хора, които се съобразяват, а има и такива които все едно са на магистрала. Аз също съм принуден да въртя(ляв завой) от там, понеже на предното кръстовище не е предвидено да има изход към града, а в допълнение и локалното към автогарата е в ремонт, така че и по-предното кръстовище също е проблемно. Пернишки неволи.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последно бил ли е разрешен обратния или не? Защото при забрана на обратен, достатъчно хора го правят, което е предпоставка за получилото се!
6
0
 
4
 
! Отговори
КАТеричок преди 4 години
Акция взима, дава своите резултати.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До всички "компетентни"коментиращи,там ограничението е 40,дори и дядото да е правил обратен завой,ако следващия се е движил с нормална скорост и дистанция,е щяло да има само изкривени ламарини и уплаха,но като се съберат няколко фактора накуп...лека пръст на човека!
4
2
 
16
 
! Отговори
Я преди 4 години
Не е искал да отиде в Радомир (защо ще прави обратен към ПК тогава), а е искал да направи обратен завой, за да влезе в града без да минава през целия задръстен град, защото кметицата затвори Софийско шосе за 105 дни за ремонт и нищо не се случва, освет това, че запуши целия град, а този знак 60 преди кръстовището на Кристал никой не го *** за нищо.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината е ясна - масово КАТ опърдяват патрулките и снимат фишове за скорост, без да спират нарушители - пияно, дрогирано, лудо, куцо, кьораво и сакато си кара и не му дреме, знае, че никой няма да го спре.
2
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали е обратният завой е позволен там? А дали дядото не е минал плътно в дясно и изведнъж не е решил да обърне без да се огледа дали има коли пред или зад него?
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тоя зад него до бронята ли му е карал. Ей тия Сеяндури кога ще разберат че винаги когато карат зад автомобил трябва спазват дистанция. Не ги ли учат в школите че дистанцията от предният явтомобил е задължителна защото при авариина ситуация трябва да имат време да спрат автомобила. Или си мислят че автомобила е на деда им каруцата с магарето и могат да го спрат за късо разстояние. Диви сеяндури върнете се по селата и си карайте кариците не убивайте хората по пътищата.