Мъж простреля четири съседски кучета в хасковско село

Стрелбата е осъществена с ловна пушка
5 ное 2019 10:50,
50
Мъж простреля четири съседски кучета в хасковско село
Снимка: Pixabay

Мъж рани кучетата на съседа си след стрелба в село Глумово, община Ивайловград, съобщи полицията в Хасково. Сигнал за инцидента е подаден вчера по обяд от 66-годишния стопанин на четириногите.

Още по темата
Местните полицаи са установили, че четирите животни са пострадали от ловната пушка "ИЖ" на 68-годишен мъж, която им е причинила трайни наранявания.

Законно притежаваното оръжие е било иззето по образуваното досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
2
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Кучкарите не правят разлика между човек и куче, докато нормалните хора правят. Така че изказвания от рода на "днес куче, утре - дете" са смехотворни. Хората са много по-ценни и техният живот и безопасност са по-важни. Човекът е стрелял по кучетата, точно за да предпази неблагодарните хора като теб от ухапвания, пaразити и денонощен тормоз от лай.
34
2
 
2
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
До 28 реалист: Нормалните хора правят разлика между куче и човек и се отнасят към кучето като към куче, а към човека - като човек. Те много добре знаят, че живота и здравето на хората са по-важни и по-ценни от тези на кучето. Когато куче застрашава човек, човекът трябва да се защити. Точно кучкарите са ненормалните, защото поставят кучето наравно с човека, говорят му като на дете, държат се като куче в глутница - ако някой каже нещо лошо за кучето, го нападат. С една дума - психично болни.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"четирите животни са пострадали от ловната пушка "ИЖ" на 68-годишен мъж, която им е причинила трайни наранявания. "Ами озаптете ги тия пушки! Какво си позволяват?...........................Отново невероятен полет на мисълта на автора!
32
0
 
11
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
Кучето не може и не ти е дете - подобни проекции са равносилни на тежко ментално заболяване.
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не пише къде ги е ранил,в собствения си двор ли,на улицата ли,или в двора на съседа си,има голямо значение,може да не е имал възможност да излезе заради тях и просто да е разчистил терена от опасността,ако са били пуснати свободно
30
7
 
1
 
! Отговори
до бай иван преди 4 години
Иванчо някой хора немогат да имат деца и кучето и е дете
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А е можело всичко да мине тихо и кротко ... по антифриз.
28
7
 
17
 
! Отговори
jurko преди 4 години
За съжаление кучефилството все още не е признато за психо-заболяване. Затова тихо и кротко купувай кренвирши! Няма нужда от патрони, разправии. Казвайте лицемерно на кучкарите-ох какво сладко куценце беше... кой му направи това?
27
12
 
7
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Днес по лаещи кучета утре по викащи деца
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до бай иванТова че не правиш разлика между кучета и хора, говори за доста нисък интелект.
25
2
 
0
 
! Отговори
маке преди 4 години
егати стрелеца
24
2
 
3
 
! Отговори
до бай иван преди 4 години
Аз имам 6 деца значи ли това че и мен с продукцията трябва да ме обстрелят
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Четири пострадали кучета ... а колко са общо при тоя съсед ? Да не е ескимос и да му трябват за впряг ?
22
0
 
22
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Трябва да .....по собствениците на агресивни кучета, да им дойде акъла! Кучетата верно не са виновни! В София не е по различно! Зад блока, в който живея, на пет минути от центъра, един дядка, бивш военен "отглежда" поне 5-6 кучета, които лаят денонощно, нападат минувачи, влизат в озеленението на блока, което аз чистя, а те оак.ва.т! В двора на блока често играят деца и душата ми се свива като знам, че песовете се.рат там. Но това е, живеем не в държава, а в кучкарник!!! ФАКТ!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега дядото ще бъде подложен на зверски тормоз от озверели кучкари и други екотерористите, но това не е проблем в нашето хипи-гей общество.
20
1
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Развъждащите *** безконтролно трябва да бъдат стреляни заедно с продукта си, не може цели райони да треперят заради такива комплексари ;) !!!
19
0
 
2
 
! Отговори
до доктора преди 4 години
И ти си един доктор бирник имаме един такъв у квартала аинщан му викахме
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естестевено дядото е виновен, че се е защитил от това да бъде изяден жив или от денонощен тормоз /бавна смърт/. Важни са кучетата, хората са заплаха и трябва да се изтребят - първи закон на секта социопатите от кучкарските организирани терористични групи.
17
1
 
2
 
! Отговори
булгар преди 4 години
Да решат да се отглеждат само нями кучета
16
4
 
20
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 4 години
Онзи ден вечерях в заведение. На съседната маса - нагла българо-рускиня с 3 разглезени и гнусни деца и под масата и - болонка. Кучето ми се вре в краката. Направих забележка, втора. Не помогна. Станах и ритнах яко кучето. Помогна веднага. Кучето ви. Хората се възмущаваха. Казах им наздраве с чашата вино. Щяха да им изФръкнат очите от възмущение. Смях се. Беше яко :)