5000 подписа срещу Ангелин от Мъглиж, хората искат присъда

Садистът, измъчвал куче, вече е криминално проявен
Обновена: 6 ное 2019 19:10 | 6 ное 2019 09:35,
68

„Ангелин от Мъглиж, който пусна видео в социалните мрежи как изтезава куче, трябва да получи ефективна присъда. Той вече е криминално проявен. Ако вината му бъде доказана, санкцията му не може да бъде минимална. Недопустимо е“, това заяви Мартин Янчев от организация в помощ на животните пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Мъжът беше пуснат на свобода срещу символична парична гаранция от 250 лева. Кучето е предадено на ветеринарна служба, а граждани организираха петиция срещу насилието над животни.

"Събрахме на 5000 подписа срещу въпросния Ангелин. Той обаче беше освободен. Това е подигравка! Защото се оказа, че кучето, което полицията и прокуратурата представят, няма нищо общо с истинското, станало жертва на изтезанията", обясни още Мартин Янчев.

Видеото, показващо жестокото отношение към животното, разгневи хиляди граждани. Ангелин е признал вината си. Като причина за зверското си отношение към животното, заснето в клипа, е посочил, че кучето го е ухапало при игра.

"Ако до два месеца този човек не бъде наказан, може да се стигне и до стачки пред прокуратурата в Казанлък", категоричен бе Янчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има петиция в сайта с петициите. Отгоре, където пише "най-нови петиции" излиза списък и е четвърта или пета в списъка някъде.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде да се подпиша?
5
48
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Вижда се че го хвърля в житото....не е паднало на цимент или друга твърда настилка...кучето има ли рани...не еееееееееее какво толкова е станало 5 000 души се подписали къде разбрали къде не разбрали за какво става дума то човек вече не може да погледне строго котка на улицата.... а като имах нужда от помощ да пренеса нещо си ...махам на колите, спирам хората никой братче не ти обръща внимание все едно си никой, не куче, айде сега .....малко се пресилват май....
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добре кастрация.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ефективна присъда за тиквоний банкянкси кога?
2
4
 
62
 
! Отговори
ННС преди 4 години
Хора, това е престърник,без капка човечност, днес е кученцето, утре ще е дете,а други ден пенсионер!Садист, криминално проявен,мястото му е в затвора!!!!
1
1
 
44
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Предлагам към подписката за ефективна присъда на Ангелин да присъединят и подписка за ефективни присъди на "слепите"шофьори и лекарите дали им инвалидност , ония с апартаментите и къщите за гости,арестуваните"ало"измамници.Изборите минаха и нищо вече не се пише за тях.Всяко чудо за три дни.