Мъж излезе на разходка с кучето си и почина

Най-вероятно е получил инфаркт
4 дек 2019 20:00,
11
Мъж излезе на разходка с кучето си и почина
Снимка: Булфото архив

Мъж почина докато разхожда кучето си в парка „Хижата” над Враца, съобщава местното издание „Конкурент“.

Още по темата


Сигнал за смъртта на 52-годишният врачанин е подал братът на починалия.

Пристигналият медицински екип установил единствено смъртта на мъжа и според първоначалното им заключение най-вероятно се става въпрос за инфаркт.

Полицията започна разследване по трагичния случай и очаква заключението на патоанатомите след аутопсията на внезапно починалия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
МАГДА ЗУЗБАНСКИ преди 4 години
За коментара на ХА-ХА-ХА нямам думи!.Безсловесна съм.Винаги съм мислела че дори тъпотията има граници,но явно съм грешала.А за тези 20 индивида които са харесали въпросният изродски коментар ще кажа само че са много,ама много зле.
6
2
 
6
 
! Отговори
Помня преди 4 години
До Гробокопач 4 При соца брат на мой познат почина от инфаркт на 29 г.И тогава ги имаше много , но в Работническо дело се пишеха само за петилетки в съкратени срокове.
5
3
 
6
 
! Отговори
КАЛИНЧО преди 4 години
Човекът е починал от инфаркт...Казва се че се предполага..Няма как да разберат по мисловен път от какво е починал..Затова и в статията е упоменато че след аутопсията ще стане ясна окончателно причината за смъртта..Що се отнася до кредитния рейтинг,работил съм в две банки и мога да кажа че 70% от кредитополучателите имат забава по кредитите си,а 15% въобще не ги и плащат....Човека е починал,да проявим малко разбиране и състрадание...
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости!
3
3
 
13
 
! Отговори
ha преди 4 години
Как така медиците предполагат че е инфаркт? Кви лекари са ако не могат да познаят инфаркт? При инфаркт, пръстите и ушите посиняват за няколко минути и си остават така.
2
11
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Човекът очевидно не е могъл да преживее изобилието от успехи и напредък на България, за които говорише Бойко Борисов при Цветанка Ризова преди няколко часа.Какви са кекави тия съвременни българи значи !Кредитният рейтинг и на София, и на България е блестящ, а тоя *** народ не го оценява и продължава да умира и да емигрира.Тъпa работа !
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безспорно неприятна новина, падаме и мрем като мухи, днес ни има, утре ни няма, и всичко с което сме се занимавали преди това е суета...Но защо тази лична трагедия е в новинарски сайт???На ден в България стават средно около 250 смъртни случаи от инфаркт и инсулт, ако пишете за всичките, за други новини място няма да има