Борисов в Перник: Правим нова водопроводна система

Питейна вода за жителите на Перник е осигурена
Обновена: 26 дек 2019 11:47 | 26 дек 2019 11:45,
327
Борисов в Перник: Правим нова водопроводна система
Снимка: Facebook

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на директора на Главна дирекция „Национална полиция“ Христо Терзийски да възложи проверка на Икономическа полиция във връзка с кризата с водата в Перник. „Икономическа полиция цялата да дойде в Перник и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано, документ по документ да се проверява“, разпореди премиерът. Борисов  инспектира дейностите по обследването на клон 2 от водопреносната мрежа на града, където се губят огромни количества вода, съобщава правителственият пресцентър.

Още по темата

 
Министърът на икономиката Емил Караниколов съобщи, че специализирана фирма за рехабилитация и изграждане на подземни тръбопроводи заедно с екипи на ВиК ще заснемат с робот-капсула водния цикъл под земята, за да се установи къде се губи водата и къде има течове.  Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков докладва, че вече има командировани екипи от други ВиК дружества, които подпомагат ремонтите дейности. По инициатива на МРРБ е монтиран и спирателен кран на главния водопровод преди завод Стомана.
 
Питейна вода за жителите на Перник е осигурена, изпратени са два тира с минерална вода, както и водоноски. Премиерът Борисов разпореди също максимално да се ускори работата и по основния ремонт и реконструкция на пречиствателната станция за питейни води на Перник, за което правителството отпусна 3,2 млн.лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Тонкатамного си малък/малка за мен в пиенето и кл..ецането,душо!..Има бая леб да изядеш преди да даваш на "ПроСоТо" некакъв.."акъл"....айде,остани си със здраве!..Бая време изгубих с теб,което време нема никога да са върне..
198
4
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До ТонкатаНема "мъка" при мен,бе душо!..Ей и сега-пия си "Шампанското" и се забавлявам тук...Иначе:-Аз НЕ съм ТИ,за да крякна:-"Боко нема алтернатива"!!..Аз искам НАЦИЯТА,народа да определи кой да ни управлява!Но това няма как да стане с избирателна активност 30-40 процента.Нека 90 процента от хората да гласуват!...А какъв ще бъде резултата,за мен не е важно!..Важното ще е,че най-после ще "изречем" на глас какво искаме!.
197
3
 
7
 
! Отговори
Бивш кмет (ГЕРБ) преди 4 години
В Перник нямали вода за пиене?! Ами, да пият Кока-Кола!? Хо, хо, хо!
196
18
 
5
 
! Отговори
Браво Бойко !!! преди 4 години
Щом премиера се е захванал съм сигурен, че работата ще бъде завършена !!!и Перничани , жени, деца, баби , дядовци ще имат чиста и по хубава вода от преди !А който не вярва само да гледа как се решава проблема ! PS: Щото сигурно има и в редиците на герб хора които не се справят, но за това е премиера , да оправя и техните бакии . УСПЕХ !
195
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Тонкатаиначе аплодирам констатацията ти,че само по форумите се жалваме!..Както ти лично НАСТОЯВАШ-НА УЛИЦАТА,НА УЛИЦАТА Е РЕШЕНИЕТО!..Но,"Кой каквото прави,за себе си го прави"..
194
5
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До ТонкатаНИКОЙ НИКОГА НЕ Е ИЗБИРАЛ герп,знаеш го по-добре от мен!Чорбаджиите ти са на власт,откакто "матора и душата на герп/според думите на личния ти пожарникар/,се зае с "ПРЕБРОЯВАНЕТО" на бюлетините...И с КУПЕНИТЕ ромски гласове и ПРИНУДЕНАТА да гласува за тиквата и Харема му УНИКАЛНО РАЗДУТА държавна администрация...нима наистина мислиш,че хората са толкова глупави?..-НЕ,те просто са ..НЕОБЯСНИМО НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИ за битието си...И точно тоя факт държи един ДЕФИНИРАН некадърник на
193
1
 
8
 
! Отговори
Maris преди 4 години
Инспектор Дюдю в Перник !
192
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без Бойко нищо не може да се направи в тази държава. Начи народа вече е толкова смотан и изостанал че ако Бойко излезе утре в пенсия сума ти народ ще умре от глад и жажда. А инфрастутурата ще се разпадне за няколко месеца. Цялата държава ще рухне ако Бойко го няма.
191
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Тонкатано ти си ***,*** си!..А,и не акай в хладилника,ако искаш да не повръщаш като го отвориш!
190
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Тонкатакой "народ" е "задръстил моловете"?.,бе бабо Тонке?Народа от Перник ли?..Или тия от Северозапада?..Или тия от Делиормана?..Или бабите и сакатите дядовци от обезлюдените ,някога процъфтяващи български села?Една шепа преуспяли НЕ определят благосъстоянието на нацията!Па и друго:-Знам че знаеш,но ще се направиш на ударена:-Колко от тия "задръстващи моловете" НЕ разчитат на роднините си ИЗВЪН България?10000?..100000?..А ОСТАНАЛИТЕ ПЕТ МИЛИОНА?!"ЕДНА ЛЯСТОВИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ!
189
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей съсипахте му празника на човека, И на Коледа бачка и се занимава с глупости.
188
3
 
10
 
! Отговори
Ийон Тихи преди 4 години
Борисов призна,че неговите функционери са знаели за проблема но заради изборите са си мълчали!!!! Това го каза сам той. И даже след това нагло признание Перничани, вместо с вили и чукове да излязат на протест, докато тоя наглец не си замине- какво се получава . Едно голямо нищо. Наистина сме един изключително пр0ст и страхлив народ. И ще изчезнем като нация - а може би е по-добре и да ни няма.
187
2
 
6
 
! Отговори
цирк преди 4 години
Президентът ще удостои турския посланик у нас с орден Мадарски конник първа степен.Херо меси баница, онзи - орден.БСП - полуразложенаТиквун - ще копа канал по КоледаЦирка е пълен
186
3
 
15
 
! Отговори
Миро: преди 4 години
Бойко,ТИКВА си голяма!!!Друга като,тебе,няма!!Всеки знае и това:че си гумена глава!
185
1
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Като всяка мутра Баце разбира само от заплаха със сила...
184
1
 
20
 
! Отговори
Бойко Ефенди преди 4 години
Чл. 219. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Длъжностно лице, което не положи достатъчно грижи за ръководенето, управлението, стопанисването или запазването на повереното му имущество или за възложената му работа и от това последва значителна повреда, унищожение или разпиляване на имуществото или други значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.
183
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно гледам клипче с Ким Чен Ун....
182
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе кво ще ми говоришвили във вододайни зонитова изчерпва всички писания
181
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко това е продукт на соц възпитанието.
180
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Банкянски мюмюн вместо да бъде съден за разрухата която предизвика в държавата за последните 10години ми ре разхожда като Султан напред-назад и ръси простотии.