Борисов в Перник: Правим нова водопроводна система

Питейна вода за жителите на Перник е осигурена
Обновена: 26 дек 2019 11:47 | 26 дек 2019 11:45,
327
Борисов в Перник: Правим нова водопроводна система
Снимка: Facebook

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на директора на Главна дирекция „Национална полиция“ Христо Терзийски да възложи проверка на Икономическа полиция във връзка с кризата с водата в Перник. „Икономическа полиция цялата да дойде в Перник и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано, документ по документ да се проверява“, разпореди премиерът. Борисов  инспектира дейностите по обследването на клон 2 от водопреносната мрежа на града, където се губят огромни количества вода, съобщава правителственият пресцентър.

Още по темата

 
Министърът на икономиката Емил Караниколов съобщи, че специализирана фирма за рехабилитация и изграждане на подземни тръбопроводи заедно с екипи на ВиК ще заснемат с робот-капсула водния цикъл под земята, за да се установи къде се губи водата и къде има течове.  Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков докладва, че вече има командировани екипи от други ВиК дружества, които подпомагат ремонтите дейности. По инициатива на МРРБ е монтиран и спирателен кран на главния водопровод преди завод Стомана.
 
Питейна вода за жителите на Перник е осигурена, изпратени са два тира с минерална вода, както и водоноски. Премиерът Борисов разпореди също максимално да се ускори работата и по основния ремонт и реконструкция на пречиствателната станция за питейни води на Перник, за което правителството отпусна 3,2 млн.лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Няма такава държава. Факт !
178
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не му пука бе!Тия 3 милиона са само предястие.После едни 77 милиона чакат там е заровено кучето.Всичко е подготвено отдавна и нарочно е източен язовира за да може да писне народа,да дойде ТОЙ и да ''оправи'' нещата.Естествено 70% са за него!!!!
177
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяко следващо безобразие заглушава предишните. Та, какво се оказа с бо клу ците от Европа, горени в нашите ТЕЦ-ве ?
176
2
 
28
 
! Отговори
Разтревожен е преди 4 години
Да, не че му трябват пари, ами щото вън от властта ще е мъртъв.Сърбите, ВИС, руснаците, другарите му от СИК не са му простили.
175
3
 
33
 
! Отговори
Да,сега,утре е късно преди 4 години
някво лузърче полуидиотче ми трие мнениятаПисах, че, ако стотина САМО, перничанина затварят магистралата за половин час само ще има повече ефект.Гръцките гермери изкарват тракторите и затварят магистралата даже и при увеличение на нафтата, тука хора с топки няма ли ?Или да извикаме десетина майки с деца с увреждания от Перник, ТЕ да протестират ?Аман от офчи души
174
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От сега е ясно кой ще се окаже виновен - природата, Господ, предишните управляващи, СЕГАШНИЯТ президент ...За истинските причини ще се разбере толкова, колкото истината за апартаментите. Сгрешили били, че ги купили на занижени пари. А откъде и как са си спастрили занижените суми, някой попита ли ги?Аферим, ашколсун, машаллах на шебека /кръстника/.
173
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко е баща на нацията.
172
1
 
26
 
! Отговори
да умираме тогаз ??? преди 4 години
До Анонимен до ТонкатаЗа партия Възраждане, чувал си ?Гласувай в краен случай за всеки, но не и за Гърбавите, иначе още 4 год и дрехите от гърба ще ти вземат, понеже така тотално ще се окопаят във власта.Що за логика, нямало алтернатива.Ти *** ли си, мазохист ли си, деца нямаш ли, родители нямаш ли, за тях не мислиш ли ?Ти решаваш, ти гласуваш, твоят глас дава сила, да ама не, безгръбначните са свикнали да са роби.
171
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** е, но е много хитър. Разтревожен е - наближават избори. Разтревожен е, но не за хорицата, а за да не загуби властта. Съжалете Го! Стадото Му пак ще продължи да блее в благоговение, гледайки Го.Супер манипулатор. С какъв привиден хъс търси виновник! Ако не се намери одушевен виновник, има си Той резервен вариант - тръбите са виновни. Пустите му тръби, точно сега ли трябва да клатят държавата Му?Аз не прочетох някъде отговор на въпроса: ВЕЦ-ът, който уж е собственост на ВиК Перник и който се захранва с вода от язовира и генерира ел. енергия и, съответно, приходи - кой прибира тези прих
170
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кметицата от ГербОбластният от ГербМинистрите от ГербСтомана се отчита на ГербКакво има да се разследва
169
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корабът е целият с пробойни , а някой се надява , че пожарникара ще ги запуши с хартиено тиксо или с големите си задни части .
168
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво стана с Дебелото Лили виден деятел и успешен министър на МРББ ?
167
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.
166
1
 
33
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Не разбрахте ли, че ще плащате безбожно скъпа вода, докарана по все по-вредни тръби ?!
165
2
 
23
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 4 години
Да разследваме собствената си некадърност и неспирни гафове ?!
164
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тонката, ходи ли на Гъмзата?
163
1
 
20
 
! Отговори
ЦК на ГРОБ преди 4 години
Усвяваме и замитаме, усвояваме и замитаме ...
162
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 2-3-4-5 години, евентуално, ще има осъден условно някой зам-министър
161
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен до 195 преди 4 години
Българин не може да напише тази глупост, само Герберски ***. Както знаем ГЕРБ и техните подръжници не са Българи, ако бяха няваше да държат в мизери и без вода един народ.
160
2
 
20
 
! Отговори
69 преди 4 години
100 (сто) перничанина ако затварят магистралата за половин час на ден, ще има повече ефект.Гръцките фермери изкарват тракторите само като им повишат нафтата, няма ли хора с топки в тоя Перник ???Така постепенно и в другите градове хората ще видят, че има има смели българи, които не са съгласни с Предателя и те ще протестират.Срам за мъжете, майките за деца с увреждания са по-мъже от тях, повръща ми се от овчите души.