Лукас е първото бебе в Ловеч за Новата година, майката - на 19 г.

17-годишна пък роди последното за 2019 г.
79
Лукас е първото бебе в Ловеч за Новата година, майката - на 19 г.
Снимка: БГНЕС, архив

Първото бебе в Ловеч за новата 2020  година е момче. То се роди на 1 януари в 19.00 часа, съобщиха от АГ-отделението на МБАЛ "Професор д-р Параскев Стоянов" АД.

Майката е Илийка Стефанова (19 г.) от Ловеч. Раждането е станало под грижите на д-р Снежина Опанова, а момченцето тежи 2 кг и 550 гр, с дължина 50 см и ще се казва Лукас.

Още по темата
Бебето, което ознаменува края на отминалата 2019 година, също е момче. Неговото име e Фабио, а майката е 17-годишна от Летница. Рожбата е с тегло 3 кг и 200 гр и дължина 51 см. Раждането е преминало нормално, под грижите на д-р Снежина Опанова.

По традиция майките на родените деца по новогодишните празници ще бъдат поздравени и дарени от името на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. Подаръците вървят с пожеланието децата да растат здрави и умни, да обичат своето родно място, да бъдат силни ученици и голямата радост на своите родители.

През изминалата година в ловешкото АГ-отделение са се родили 152 деца, съобщават от пресцентъра на Общината в Ловеч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
15
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Какви "хубави" "Български" "имена"!!!!!!!Всички коментари са излишни!!!!!Повечето "родители"са ЯСНИ !!!!
55
0
 
8
 
! Отговори
Горд Вейдър преди 4 години
Аз съм баща му! Пхххххх-Пххххх~
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лукас !...а можеше Ленин !!!
53
3
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
По добре Лукас отколкото Леонсио примерно.
52
0
 
19
 
! Отговори
Ъртамуню преди 4 години
Парламента трябва да приеме закон: детски надбавки и майчинство само на хора с най-малко средно образование. И да се криминализира раждането от малолетни и непълнолетни
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Люк Скайуокър кога?
50
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В друг сайт днес прочетох, че най-младата баба за момента е в Румъния. Някоя си Рифка, от същия етнос, на 12 г. пристанала на 13-годишен. Родила дъщеря, която на 11 г. се "омъжила" и веднага забременяла.Прабабата пък била на 38 г.Бог да пази Балканския полуостров. Индия наистина трябва да прибере чедата си. Там сами да решават каква социална политика ще водят.
49
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фабио, Лукас. Явно върви някаква нова сапунка без да знаем
48
0
 
21
 
! Отговори
До Анонимен 50 преди 4 години
Аз предлагам да се промени законът и да се търси сметка на онези двойки, които създават деца, без да са осигурили условия за отглеждането им. Като говоря за условия, нямам предвид социалните помощи, а материалната база и доходите на семейството или двойката живееща на сем.начала.Ако не са осигурили условия за отглеждане на дете - на принудителен труд, за да плащат издръжката му в социален дом.Иначе няма да се справим. Те бързат да раждат, за да се абонират за нашия джоб чрез бебетата си.
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БабилковИ аз знам от дядо си, че по едно време Т.Ж. се е изплашил, като е видял резултата от урбулешкото внасяне на такива и се е уверил, че и насила не може да ги накара да работят качествено. Бил водил някакви преговори с Индира Ганди, която нямала нищо против да приеме известна част от онези. После не знам защо не са довели нещата докрай.
46
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А 17-годишната на каква възраст е забременяла? Защо е забременяла, вместо да учи? Къде са некомпетентните власти, за да арестуват бащата? ----- На 16 г момичето се смята достатъчно зряло да решава само дали И с кого да прави секс. Така че не можеш да търсиш сметка на никого.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До dragulaПреди изобщо да има Червена армия, някой друг е направил хитър план как да съсредоточи в ръцете си планини от злато, а после да застопори развитието на една част от света.
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сата НАТОЦар Борис Трети ни е направил 9 400 000, но само за три години, в рамките на Обединена България. С 50% по-голяма територия от днешната ни.Тошо и компания не са най-виновните за последвалия крах на България. Те само са се присламчили хитро към победителите и са деребействали така, както могат. Откъде у един правешки овчар акъл да води мъдра държавническа политика?Днешните, и те се присламчват към силните на деня и използват подръчния им електорат. Мащабно мислене? Кой да ги научи?
43
4
 
4
 
! Отговори
dragula преди 4 години
Червената армия е виновна.
42
2
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Бай Тошо не само не е искал да ги изсели, но внасяше от комшиите и им даде държавни жилища по първите етажи на блоковете. Бай Тошо се беше филмирал да ни направи 9 млн. със всички средства.
41
6
 
9
 
! Отговори
ЛОЛ преди 4 години
'момченцето тежи 2 кг и 550 гр, с дължина 50 см и ще се казва Лукас.'каква дължина бе, това да не е влечуго ХАХАХА
40
1
 
26
 
! Отговори
тя преди 4 години
Стига с тия статистики , не се раждат българчета , затова спрете ги !
39
8
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Искахте демокрация, получихте, сега сте малцинство в собствената си страна ;) !!!
38
1
 
24
 
! Отговори
Трояна Лилянска преди 4 години
Боже пази България !
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БабилковАми по едно време мин. председателя на Индия разправяше, че си ги имат за свои, та не знам как пропуснахме момента да им ги изпратим всичките. То Индия е над 1 милярд, та нашите никой нямаше да ги забележи, капка в морето, ама ние щяхме да си отдъхнем.