Откриха в канал тялото на издирвано 3-годишно дете

Сигнал за изчезването му е подаден на 2 януари
3 яну 2020 11:58, Ния Христова
13
Откриха в канал тялото на издирвано 3-годишно дете
Снимка: Булфото

Служители от РУ- Хисаря откриха трупа на 3- годишно момче в напоителен канал в землището на село Граф Игнатиево, съобщи bTV.

На 2 януари в полицейското управление в Хисаря е получен сигнал за изчезнало дете.

25-годишната майка, която родом е от село Стряма, съобщила за изчезването на 3- годишният й син. Детето било в неизвестност вече два часа при подаването на сигнала.

За последно момчето е било видяно в село Дълго Поле, където живее семейството му. Операцията по издирването му е започнала незабавно.

Няма данни за насилствена смърт. По тялото също не е имало следи.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по член 127 ал. 1 от НК- за подпомагане или склоняване към самоубийство на непълнолетно лице.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
А мама му се сетила след 2 часа, че го няма. Ако са го видели от техните, не са се впечатлили. Ако са от другите не знам какво са могли да направят, че да не излезнат виновни. В друг сайт пишат етноса на детето.
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"За последно момчето е било видяно в село Дълго Поле"Кой го е видял, защо не е направил нищо, като е видял дете на 3 години само.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bg informacionniat ministar dade li cvetnata diagrama kolko procenta ot novinite v rbg sa rozovi i pozitivni i kolko procenta ot bg novinite sa tamno sini negativni za 2019 godina?
8
0
 
15
 
! Отговори
Горкото дете.. преди 4 години
..нека почива в мир!
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Семейството е от ромски произход, живее в махалата близо до канала." - цитат от друга медия.
6
6
 
9
 
! Отговори
как какви преди 4 години
До Стига беМи демократични полицаи,дето по цял ден дъвчат банани и се бършат с тоалетна хартия!
5
0
 
30
 
! Отговори
друго не разбирам преди 4 години
Как е възможно да оставиш 3 годишно без надзор!?
4
0
 
41
 
! Отговори
Стига бе преди 4 години
Подпомагане или склоняване към самоубийство на 3-годишно дете???Децата на 3 години изобщо не се осъзнават като личности, а само като биология - искам да ям/да спя/да си играя, не искам... А тия вече говорят за самоубийство??? Самоубийство има само при осъзнато намерение. Ако пиян човек падне от висок етаж това не е самоубийство а нещастен случай.С детето на тази възраст е същото - нещастен случай и престъпна небрежност на родителите, какво самоубийство на 3 годишно, какви са тия полицаи???
3
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи да разбираме, че на 2ри януари е решило да поплува? "Няма данни за насилствена смърт." Няма. Така решава да цопне в канала? Посред зима? Бре тая полиция - разбират си от работата. Професионанисти!
2
2
 
26
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Ми дай пример! Започни ти нещо!
1
20
 
25
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Св*нска държава, св*нски управници, граждани като овце! Абе пълна к*чина! И внуците ни няма да живеят добре, защото не може да си станете от седалищните части и да изринете мафията, която е хванала в смъртна хватка държавата ни! Честито! Дано поне Бог може да опази България, защото вие сънародници, блеете като мухи, вместо да се активизирате!