Мъж опита да се самоубие след като жена му избяга с децата

Съпругата намерила нагълтания с хапчета мъж в дома им
Обновена: 15 яну 2020 22:20 | 15 яну 2020 22:15,
36
Мъж опита да се самоубие след като жена му избяга с децата
Снимка: БГНЕС

37-годишен мъж от пловдивското село Болярци е опитал да се самоубие след семеен скандал, съобщиха от Областната дирекция на МВР, пише Агенция "Фокус".

Още по темата
Лично жената на мъжа е подала сигнал, че на 13 януари сутринта в семейното им жилище намерила съпруга си в неадекватно състояние. Пред униформените съпругата разказала, че намерила 4 празни блистера от лекарството ксанакс.

В хода на проверката станало ясно, че късно вечерта, след битов скандал, жената взела двете си деца и напуснала дома. Сутринта се опитала да се свърже със съпруга си, но не успяла и затова отишла да провери какво се случва.

На място на инцидента е пристигнал екип на Спешна помощ, който отвел 37-годишния мъж в болница. Към момента състоянието му е стабилно.

Случая се работи под наблюдение на Районна прокуратура-Асеновград. Образувано е бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
20
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Бабите им са се женели по на 14-15 девственици, та ако трябва да сравняваме с миналото... Сега жената е навъртяла доста километри, 1-20та употреба, надменна, некомпетентна, много претенции, а на масата слага едно използвано ***. Лоша сделка. Ако бабите им са ги продавали за 15-20 кокошки, 2 вола, 1 кон, и 5 козички. То сега, модерната жена, не струва и една кокошка. Нищо, те арабелите ще ги коригират. Тя природата си знае работата.
10
3
 
24
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Дамите приемат грижата за тях, даването на пари като даденост. Смятат че това е нормално. Така е било стотици години. Но ако им кажеш... виж сега ние сме семейство и имаме семеен бюджет, тоест ползват се и двете заплати. Ако не харчим едната то другата( ако е достатъчно голяма) ше я пестим. Тя казва аааа не скъпи харчим твоята а моята стои в картата ми за мен за черни дни. Искат обгрижване и пари но като се отвори темата за равноправие ... се спира темата. Дами, няма как да стане:)
9
6
 
31
 
! Отговори
SS преди 4 години
Еманципацията и феминизма разбиха традиционното семейство.
8
9
 
23
 
! Отговори
SS преди 4 години
Повечето мой познати се разведоха ,някой по 2 пъти.Причината -пари.За жената мъжа трябва да бъде като ракета носител,не сбъднеш ли очакванията и си аут.Щаслив съм с моята съпруга,не спори ,не се налага,пере,готви,чисти,.Доволен съм.
7
12
 
26
 
! Отговори
SS преди 4 години
Съпругата ми е азиатка!В неината страна мъжа е господар,а жената длъжна да се подчинява.Иначе мъж,може да я накаже,дори да отнеме живота и при изневяра.За доста години в страната съм я интегрирал на 85-90%.Говори бг,работи в бг и сме преодолели повечето културни и цивилизацаонни различия.Относно това кой е главата на семейството,две мнения няма.Каквото кажа това става.Няма нашенка която да бъде толкова пестелива,работлива,и послушна.
6
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ксанакса в плд е в повечвко, черна евтина дрога............
5
8
 
35
 
! Отговори
загрижено преди 4 години
За съжаление жените в България са алчни и безогледни. Бягайте момчете и се женете якъде другаде!
4
3
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Децата са богатство.
3
5
 
41
 
! Отговори
препатил мъж преди 4 години
Тия жени ни съсипаха, само пари искат, после бягат при любовниците.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
60% от статиите в Днес.бг завършват с изречението, образувано е досъдебно производство..
1
10
 
25
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
На 37 г. и вече с две деца. Явно е богат човека, щом може да си го позволи.