Грипът се разраства. Затварят училищата и в Сливен, Видин и Силистра

Преустановяват се женските и детски консултации
28 яну 2020 20:21, Петя Славова
5
Грипът се разраства. Затварят училищата и в Сливен, Видин и Силистра
Снимка: БГНЕС

Заради грипа, от 29 януари е обявена грипна епидемия в още няколко области на страната - това са Сливен, Видин и Силистра, съобщи Здравното министерство.

Още по темата

От съобщението става ясно, че до второ нареждане се ограничават плановите операции и свижданията в лечебните заведения. Преустановяват се женските и детските консултации.

Вече 13 области са с грипна ваканция. Затворени са учебните заведения в областите Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Перник, Силистра, Смолян, София-град, София-област, Хасково и Ямбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Радио Ереван преди 4 години
Разраства, е колко да се разраства?Вече е масово в цяла България. Но.. Не е достатъчно за Грипна ваканция във Враца. На РИО Враца им дреме на вируса. РЗИ Враца алармира и препоръчва грипна ваканция, защото ИМА ЕПИДЕМИЯ, а те се правят на глухи! ***! Тия кога ще ги провери Прокуратурата за престъпление срещу децата? Миналата година пак така измъчиха учениците в областта , и изобщо не ги пуснаха в грипна ваканция!
2
0
 
7
 
! Отговори
загрижен за БГ преди 4 години
... върху *** ровят...
1
0
 
8
 
! Отговори
загрижен за БГ преди 4 години
Върху вносните *** ровят стотици и хиляди врабчета и други летящи и разнасят мръсотията из цяла България!!! Народното здраве, - какво ни очаква???