Наказват учителката, която накара деца да плюят по съученик

Наказанието е предупреждение за уволнение
Обновена: 3 фев 2020 16:29 | 3 фев 2020 16:29,
72
Наказват учителката, която накара деца да плюят по съученик
Снимка: Павел Гълъбов

Учителка от ОУ "Проф. Иван Батаклиев" в Пазарджик е наказана с предупреждение за уволнение, съобщи директорът на училището Даниела Кемчева. Наказанието е заради това, че учителката накарала деца от 3-ти клас да заплюят свой съученик, пише Агенция „Фокус“.

Още по темата


По думите на директора на учебното заведение в писмените си обяснения педагожката признава, че е изпуснала нервите си и заявява, че съжалява за случилото се. "Тя е главен учител, един от водещите в училището. Всички родители изпратиха писмо в нейна подкрепа. Това е човек, от когото не съм очаквала това", коментира Кемчева.

Причината за случая е спречкване между децата в междучасието, при което едно от тях, ученик в 3-ти клас, е наплюло двама свои съученици. По време на часа всички деца, подредени в колона, е трябвало да заплюят момчето, което е било изправено пред дъската.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
11
 
10
 
! Отговори
Иновативно училище? преди 4 години
Бах, тез иновативни даскалки! Но то от куха главица, замаяна от валеряни с шепи, какво да се очаква?
18
10
 
17
 
! Отговори
Лудница преди 4 години
Не съм преподавал, но съм учил и педагогика, и педагогическа психология. Тази дама е за принудително явяване на психиатрична експертиза, а не за предупреждение. Трагичното обаче е, че такива като нея са ако не мнозинството, поне голяма част от "учителите" в България. И не е тяхна вината. Тази професия от призвание беше превърната в "девета глуха" на обществото - унизително зле платена и осмивана. Питайте невежите и некадърни корупционери, които се изредиха във властта, защо това се случи.
17
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Око за око, зъб за зъбПървобитно правосъдие в окаяна държава, имитираща демокрация
16
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родителите на детето не ги ли е срам пред останалите родители, че не са си възпитали детето?
15
5
 
19
 
! Отговори
Как с предупреждение преди 4 години
Начи когато се гавриш с куче - затвор, а когато се гавриш с дете - предупреждение...Още малко остана...
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Верно добре, че малкия не се изходил на някой.
13
7
 
8
 
! Отговори
И.Г. прокуратура преди 4 години
Определям наказание всички даскали да ударят по една *** на даскалицата
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе пак добре че не ги е накарала да го препикаят
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безспорно трябва да се почне, но не и от незаконни и *** методи, достойни за овчар, не и за учител.Има какво да се направи и учителите и директорът са длъжни да прилагат адекватно и редовно предвидените мерки. Като не го правят, отношенията ескалират и се стига до неадекватни реакции, като тази, на въпросната учителка. До тук води и приемането на куцо и сакато, на тройкаджии, които едва четат, в педагогическите специалности. Че ги и завършват. Понеже у нас който почне се дипломира.
10
9
 
14
 
! Отговори
Бг даскалки преди 4 години
Яко! Тези в образователната система са всички до една за освидетелстване. Направете им най-сетне задължителни психотестове и ги махайте всите кукавелици. Това не е изпускане на нерви, което става за секунди, а строяване на ученици в колона, те пък се подбутват и отнема време да се строят, после техническо време по организация на плюенето, че и то не става от раз
9
4
 
19
 
! Отговори
ан преди 4 години
не че смятам това за най правилното ,но отнякъде трябва да се започнеима толкова груби и нахални деца ,че с думи не ставаа някои родители ще им кажат да плюят още повечеднес на площадката едно 11 год дете трясна вратата и удари ръчичката на другомайката все едно не забелязавъзмутена съм ,че възпитават такива синчета
8
19
 
17
 
! Отговори
УВОЛНЕНИЕ! преди 4 години
Наказана?! Това извратено поведение си е за уволнение и отнемане до живот правата да преподава или изобщо да се занимава с каквито и да е дейности свързани с деца! И на всичкото отгоре я оставили в същото училище! А какво мислят родителите на плювналите дечица? Те къде са?!
7
8
 
32
 
! Отговори
родител преди 4 години
На времето като ме наплескаше другарката ,и разбереше ли баща ми , още повече ме шамареше ,и за това станах човек . А сегашните са джендърчета !
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е един тук, не са няколко и пише ли пише глупости.Ще се плюйем, ще се псуваме, ще говорим тъпотии - независимо на колко сме години и какво се изисква от нас на работното ни място.Майка й жалба на държавата, ако такова е болшинството на населениет Умственият му багаж никак не е много и си заслужава напълно съдбата.
5
21
 
11
 
! Отговори
Ханибал преди 4 години
Детето ,че е за бой за бой е,но от родителите. Ако беше мое дете,щях да го нашамаря за наказание. Но... учителката щях да я пребия. Така може да постъпва само със своите деца ако има, не със чуждите. Щеше да лежи в болницата тая поне две седмици без здраво място по нея!
4
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Учителката заслужава грамота.
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2 и 3Вие нормални ли сте бе, изр0ди???
2
18
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само аз ли мисля, че е направила ТОЧНО КАКВОТО Е БИЛО НЕОБХОДИМО?
1
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е за наказание.Редно е поне учителите и директорите да са наясно как се реагира в такива случаи и да го правят адекватно, а не левашката и да показват, че са на акъла на един третокласник.