Мъж наби първокласник в Пещера

Детето се закачало със сина на агресивния баща
13 фев 2020 12:56,
39
Мъж наби първокласник в Пещера
Снимка: БГНЕС

42-годишен мъж наби 7-годишен ученик в Пещера. Причината за побоя е спречкване между сина на мъжа и пострадалия първокласник, съобщава полицията в Пазарджик.

Още по темата
По първоначалните данни в сградата на местно основно училище влязъл мъж, който въпреки намесата на охранителя се насочил към един от кабинетите. Там се провеждали следобедни занимания на децата.

Влизайки вътре той отишъл при един от малолетните ученици и му нанесъл удар в областта на лицето. Незабавно към мястото били насочен автопатрул на РУ-Пещера. Пристигайки на място униформените задържали 42-годишния пещерец.

Оказало се, че той е баща на едно от обучаваните в училището деца, което малко по-рано му се оплакало, че се е спречкало със своя съученик. Тогава мъжът решил да се саморазправя със 7-годишното момче.

На място са пристигнали екипи на група "Криминална полиция" и инспектор "Детска педагогическа стая". Побойникът е задържан в ареста на РУ-Пещера за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо производство за хулиганство под наблюдението на Районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
6
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Гешев не е ли там?
27
1
 
13
 
! Отговори
Зиг преди 4 години
Значи, толкова много субективизъм има в тази "статия", че няма накъде повече. "удар в областта на лицето" = побойБащата - агресивен.Набитото момче - се "закачало".Набързо ни казахте (за да не ни се налага да мислим) кой добър, кой - лош.Я сега кажете и какво, всъщност, се е случило...?
26
0
 
8
 
! Отговори
Май, май преди 4 години
Абе май не е съвсем редно 42 годишен да бие 7 годишно дете. Ама може мен по друга програма да са ме възпитавали...
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе защо спестявате факта,че "първокласника" е от цветните!?В Пещера българи почти няма!
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега да се събере целия клас и да набият пещереца за назидание.
23
6
 
10
 
! Отговори
Пореден преди 4 години
Един баща на място...И моето дете ако го тормозят, такава ще ми е реакцията. Един до Два шамара винаги лекуват.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои деца макар и малки, когато и да ги удариш си закъснял.
21
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 23ТОЧНО ТАКА Е! НО НЕ Е РЕДНО ДА НАБИЕШ 7-ГОДИШНОТО А ГАМЕНА БАЩА МУ НЕ :D
20
1
 
17
 
! Отговори
Който се чуди преди 4 години
и възмущава, да си спомни няколко безделници непълнолетни рома от Варна, които в продължение на повече от година се бяха издевавали с по-малки българчета и бяха ограбили от всяко едно от тях стотици левове. Защо малките не се бяха оплакали? Защото онези ги заплашили, че ще заколят майките им. И хлапетата се откупвали.Как ще превъзпиташ такъв пубертет-грабител? Той е вече изграден характер. Ще има ли ефект, ако говориш с родителите му, те знаят ли български? Той дали изобщо знае кой е баща му?
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19Сигурно има причина за такава реакция. Малко хора ли са били тормозени в училище и е нямало кой да се намеси, а по-големите побойници са ги заплашвали, че ако се оплачат, ще стане по-лошо.Не ти ли идва наум, че ако един побойник бъде напердашен от ядосан родител там, в училището, пред всички, останалите "бабаити4 малко ще се позамислят?Кой не е разговарял с родители на невъзпитани агресивни деца? Какъв е резултатът? Убеждаваш се, че родителят е същият и се гордее с гамена си.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай Ставри дава най-уместно предложение в коментар 1.
17
1
 
4
 
! Отговори
пери преди 4 години
Егати охраната...
16
7
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВСИЧКИ СА МНОГО КОМПЕТЕНТНИ ВЕДНАГА РАЗБРАХА КАКВО Е СТАНАЛО И ВЕДНАГА ВЗЕХА СТРАНАТА НА ПОБОЙНИКА!!!ЕТО ЗАТОВА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА КАТО БОРИСОВ ЩОТО ТОЛКОВА ВИ Е АКЪЛА!!!ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ НЯКЪДЕ ДРУГОТО ДЕТЕ ДА Е БИЛО СИНА МУ! БИЛО ГО ОБИДИЛО ЛЕЛЕ ЛЕЛЕДЕЦАТА НЕ СЕ БИЯТ ЗА ЦЯЛО И НЕЩЯЛО ТОВА АКО НЕ ВИ Е ЯСНО ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ!!!АКО ДРУГОТО ДЕТЕ НЕ ГО Е БИЛО ИЗОБЩО НЕ ПОДКРЕПЯМ ДЕЙСТВИЯТА НА БАЩАТА ЧИСТ ПРЕСТЪПНИК Е! ИМА СИ КЛАСНА ИМА СИ НАЧИНИ ИМА СИ РОДИТЕЛИ ПЪРВО СЕ ГОВОРИ С ТЯХ!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 16Това вече се е случило на твоята, докато е била бременна с теб. Дало е отражение, "забивачо от подлезите".
14
0
 
9
 
! Отговори
... докато се намеси преди 4 години
учителката, намерението на момчето вече било реализирано, защото бил с неизрязани нокти. Раната се възпалила, станал скандал, но без последствия.Дни наред ту този, ту онази от персонала на детската градина "подхващали" уж гальовно леля, за да я питат "Вие скарахте ли се? Ти обиди ли го? Удари ли го? Е как така не си? Той няма да те нападне току така. Хайде кажи си! Не е хубаво да се лъже."Леля до днес разказва това с възмущение. Тя си играела с друго дете, когато Румен се приближил и забил нокти
13
0
 
10
 
! Отговори
Леля ми отдавна вече преди 4 години
е зряла жена, но на вътрешната част на ръката й, по средата на разстоянието между китката и лакътната сгънка, още личат следи от откъсната плът. Белегът е дълъг няколко милиметра и представлява малка вдлъбнатина.Когато е ходила на детска градина е била в една група със сина на директорката на това детско заведение, някой си Румен. Леля не помни фамилното им име. Това момче вилнеело безнаказано и един ден просто забило нокти в ръката на леля ми и казало "Ще си откъсна месо". Докато се намеси ...
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми да мине през охраната, смятайте колко ядосан е бил човека.
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Набил го? Стоплил му е един отрезвителен шамар за да не се закача повече със сина му. Това е станало.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво
9
4
 
17
 
! Отговори
дядо Пенс преди 4 години
Е ко да го праи ?Шоколад ли да му купи?!