Мъж наби първокласник в Пещера

Детето се закачало със сина на агресивния баща
13 фев 2020 12:56,
39
Мъж наби първокласник в Пещера
Снимка: БГНЕС

42-годишен мъж наби 7-годишен ученик в Пещера. Причината за побоя е спречкване между сина на мъжа и пострадалия първокласник, съобщава полицията в Пазарджик.

Още по темата
По първоначалните данни в сградата на местно основно училище влязъл мъж, който въпреки намесата на охранителя се насочил към един от кабинетите. Там се провеждали следобедни занимания на децата.

Влизайки вътре той отишъл при един от малолетните ученици и му нанесъл удар в областта на лицето. Незабавно към мястото били насочен автопатрул на РУ-Пещера. Пристигайки на място униформените задържали 42-годишния пещерец.

Оказало се, че той е баща на едно от обучаваните в училището деца, което малко по-рано му се оплакало, че се е спречкало със своя съученик. Тогава мъжът решил да се саморазправя със 7-годишното момче.

На място са пристигнали екипи на група "Криминална полиция" и инспектор "Детска педагогическа стая". Побойникът е задържан в ареста на РУ-Пещера за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо производство за хулиганство под наблюдението на Районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Баща наби 7 годишен ученик". Ей така се манипулират новините. Нека да дадат подробности какво е станало, защо се е стигнало дотам. На бащата сигурно му е писнало детето да му се оплаква че бива системно тормозено и бито, отишъл и му ударил един шамар.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие какво очаквате от перец бе?
6
9
 
15
 
! Отговори
ЛОШ ЗАКОН ! преди 4 години
Не родителя на детето , детето трябва да бъде бито за да не смее втори път да бие другите деца ! ! ! Постъпката е правилна и закономерна . Трябва промяна на закона и да се узакони такъв бой !
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станахме бетер пещерни човеци.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ем ше знай, да не са прай на по-силните ...
3
4
 
20
 
! Отговори
Трябваше преди 4 години
Да пребие бащата на побойника. А не самото дете. Трябваше да се скара на своето дете, че не му е ударил един тупаник, и да запише своето дете на бокс или борба, не може все тати да го пази. Ако е набил ром, му е простено.
2
11
 
64
 
! Отговори
Никога Истанбулска преди 4 години
Истанбулската конвенция няма да приемем никога, колкото и да ни ги пробутвате тия.
1
2
 
55
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 години
Моля цвят и етнос на двете страни, за да добием реална представа за ситуацията.