Жена катастрофира в Монтанско и загина

Екипите разрязали колата, за да я извадят
6
Жена катастрофира в Монтанско и загина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

76-годишна жена е загинала при катастрофа в село Доктор Йосифово. Това съобщиха от ОДМВР - Монтана. Сигналът за инцидента е подаден на 4 март в 11.41 часа.

Загиналата е катастрофирала с лек автомобил "Рено Клио".

Екипите са разрязали предната врата и са извадили тялото й. Извикан е екип на Спешната помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Теб все някаква конспирация ти се върти в главата ,не е лошо да отидеш до невролог-време ти е,не отлагай за утре.Пътя там е хубав и всички се движат с над 90 км ,а няма нито полиция ,нито радари ,нито пък кръгви ... .
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ясно какво е станало. Примерно някой бивш каруцар я е засякъл с автомобила си поради пълно незнание на правилата, а и как да ги научи като не знае да чете и пише.
4
3
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Това, което си написал очевидно не е вярно. То важи само за определени хора, които може да са на всякаква възраст. Познавам един с Алцхаймер диагностициран на около 30 годишна възраст. Един съсед сега е на 99 години, умът му сече като бръснач и до 90 години си шофираше, а можеше и още да шофира, но внуците му му забраниха.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилошало и е и е станала белята. Едвали сее правила на сътезателка. Баща ми беше на 85 години когато караше Ладата. Когато навърши 89 години се отказа аащото зрението му отслабна. Седемдесет години е карал без нито едно произшествие. Но по бай Тошово време книжки вземаха само истнските шофьори. Бог да я прости.
2
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 70 , особено след 75 човек вече не е адекватен Деменция , алцхаймер и тем подобни Лудост е да шофира жена на тия години
1
18
 
6
 
! Отговори
Боркобориса преди 4 години
Така се разтоварва социалната система.