Баба крие 200 литра алкохол без бандерол в Карабунар

Отнет е и половин килограм сух тютюн
6 мар 2020 23:15,
149
Баба крие 200 литра алкохол без бандерол в Карабунар
Снимка: БГНЕС

На територията на община Септември са извършени проверки за нелегална търговия и съхранение на акцизни стоки без бандерол, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата


По време на акцията в къщата на 66-годишна жена от септемврийското село Карабунар органите на реда открили 200 литра с алкохол без бандерол.

При инспекция на жилище в съседното село Виноградец полицаите се натъкнали на половин килограм сух нарязан тютюн. Негов притежател се оказал 21-годишен мъж от същото село.

По двата случая се водят полицейско производство и преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
16
 
! Отговори
За една лула тютюн преди 4 години
Българите да спят спокойно. Институциите са взели мерки срещу наглите баби-спекуланти.Всяка лула тютюн в акциза на държавата!
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРОТЕСТ! Върнете на бабата ракиятаааа!Всичкинн протест! Ни мой такааа уеее! Нийй българи ли сми уеее! Наши сле народ РЕВОЛЮЦИОННЕН!Адйдяяя!
101
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До къде стигнахме, да взимаме от старите хора, това което са изкарали с пот на челото и управляващите да са горди с това..... това не е държава...това не е народ!Здравето ни взехте,парите ни взехте сега искате и ракията да ни вземете......
100
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега не съм чувал някой да е получил бандерол, когато си вари домашна ракия на казана. Какви са тия глупости,които пишете, какво е това чудо!
99
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи в България да имаш половин килограм сух нарязан тютюн собствено производство е престъпление. Докъде сме я докарали .....
98
1
 
21
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Само да питам, как пък разбраха, че някаква баба, в едно село има 200л ракия? И друг някой си, в друго село, имал 1,5кг сух тютюн. Нали се сещате как, злобни, завистливи съседи, които сега наричаме "бдителни". А иначе същите тея "бдителните" мълчат и ги е страх и на протест да идат и устата да си отворят за големите престъпления. Много сме долни българите, много. На бабата ракията, и на момчето тютюна ви е трън в очите, а за кражбите за милиони не ви пука!
97
2
 
6
 
! Отговори
Иван Андреев преди 4 години
Още нещо ще кажа и спирам . Това някой да завижда на някого и да го наклепа незаслужено си ни е национална черта също . За това някой ако страда у нас не му подаваме ръка а казваме дано и аз не съм като него . Или ако протестира го снимаме за да го покажем . За това в България много трудно ще вземем да се оправяме защото не сме единни по много неща . Мое мнение . В повечето държави има единство по много въпроси у нас не съм сигурен.
96
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алкохолът е отпреди Горанофф. Ха сега да й го върнат. И бъркана с тютюна да й върнат. Като че ли е извлекла приватизиран завод.
95
1
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
В Карабунар какво...друго да правят,освен вино и ракия.НАП открили...топлата вода.Горанофф...проспа уж...случайно 500 милиона данъци от хазартния бос Божков и сега...гони Михаля.
94
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕййййй,аз не пия алкохол,но ако искам само с една увита медна тръба,тенджера,судена вода и лед, мога да си направя ракия,това си ни е традиция в България,никой няма право да ни смазва традициите и не ме интересува какви били другите държави!И вино знам как се прави,и шара,знам и шара с орехи на връвка как се прави,това си ни е вековна традиция,която се е предавала от поколения наред!
93
2
 
8
 
! Отговори
Иван Андреев преди 4 години
Аз когато си пия домашна ракия не се чувствам по малко гражданин . А тези дето пият преработен алкохол по малко селяни ли се чувстват .
92
2
 
12
 
! Отговори
Иван Андреев преди 4 години
Правенето на ракия и вино в България за лични нужди е национален манталитет и той не може да бъде премахнат каквито и санкции да се наложат . Ако обаче започне да бъде продаван тогава попада наистина под ударите на закона за акцизните стоки . Аз си пия домашна ракия и съм си добре . Не съм сигурен обаче в производствения алкохол .
91
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на министър Горанов, хвана най-големият спекулант със спиртни напитки. Спокоен съм за бъдещето на държавата с такива министри.
90
0
 
31
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
До къде я докараха - системата да обира и бабите в БГ а големите гешефтари,спекуланти и бандити да си живеят живота...
89
4
 
16
 
! Отговори
dmx преди 4 години
Смърт на държавата!
88
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В почти всички нормални държави правенето на домашен алкохол е забранено по реди причини "Дефинирай нормална държава, соросташшки.
87
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя гражданин дато взел да ми обяснява ка било в нормолните държави да си го завре на приказливото място
86
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееее, тоя с половин кило тютюн направо доживотна заслужава. Какъв изверг само! А бабето с 200 кила ракия, нямам думи. Това са престъпници срещу човечеството.
85
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на главни прокурор - тиквен медалтия са гьон.суратиот такива като тях бабичките немогат да съберат за къщичка в барселонамного изнагляха- и не ги есрам това да го обявяватто това си е позор - при разхищения за милиарди да гоним бабичките
84
0
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Някой е завидял на бабата, че има домашарка, а той няма и е подал сигнал. Не е важно на мен да ми е добре, важното е на бабека да му е зле си е казал и се е обадил да подаде сигнал. Направо доживотна присъда сигурно ще лепнат на бабека, щот сигурно ще го уморят по съдилищата.