Баба крие 200 литра алкохол без бандерол в Карабунар

Отнет е и половин килограм сух тютюн
6 мар 2020 23:15,
149
Баба крие 200 литра алкохол без бандерол в Карабунар
Снимка: БГНЕС

На територията на община Септември са извършени проверки за нелегална търговия и съхранение на акцизни стоки без бандерол, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата


По време на акцията в къщата на 66-годишна жена от септемврийското село Карабунар органите на реда открили 200 литра с алкохол без бандерол.

При инспекция на жилище в съседното село Виноградец полицаите се натъкнали на половин килограм сух нарязан тютюн. Негов притежател се оказал 21-годишен мъж от същото село.

По двата случая се водят полицейско производство и преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
44
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В почти всички нормални държави правенето на домашен алкохол е забранено по реди причини обаче на балканите сеялните си мислят, че са нещо повече и могат да правят каквото си искат защото разбираш ли "така били правили много години"...
82
6
 
27
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Бойко има около 11 милиардер вече, откраднати от нас, но полицията гони бабичките за 200 литра вино и ракия, които са и останали и не е могла да ги изпие, тъй като е останала сама.. политиците са за разстрел..
81
1
 
23
 
! Отговори
Гочи преди 4 години
Ех че нямаха късмет да се натъкнат на някой като бай Петко от Лясковец, да има *** натръшкани и отстреляни по двора
80
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом за чиновничката пратиха барети от жандармерията,за тази гангстерка може ще помолят Мустафа да командироват тюлените на шести флот.Пък и с половин кило тютюн - олелелееееее!Само да ги предупредят да внимават да не настъпят мотиката забравена до кокошарника и че кучето е зло.
79
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не знаех,че да имаш 500гр тютюн е престъпление,значи гледал си го,брал си го и като си го смелиш за консумация ставаш престъпник,тъй излиза,дори и от друг производител да си го купил,нямаш право да го смелиш и ползваш ли
78
1
 
16
 
! Отговори
HH преди 4 години
Гешев лично да се заеме със случая, спекулата с ваксини е непростима !
77
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полисията пак отчете голем успех . Сега да им се увеличат заплатите пак с още 10% немедлено! Друга като не могат хващат бабите да ги профилактират и им взимат ракийката която са кътали 10 - 20 години за добро и лошо.
76
0
 
41
 
! Отговори
Вълнаро преди 4 години
Сега бабата ще духне за Дубай, да си пият ракията с Божков, така се прави..
75
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте скъпите КОЛИ,които са накупили кметовете през вашето управление,вместо да вложат парите в населеното място и да го облагородят!Вижте колко ваши кметове крадоха,вместо да вложат парите в гражданите и в населеното място на което са кметове,че созополчани затънаха в дългове от кражбите на бившия кмет.А един друг северночерноморски кмет унищожи общинската фирма за озеленяване,за да взима парите чрез свои фирми!Там няма ли да пипнете,а гоните бабите,чийто пенсии са смешни и се чудят как да
74
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажете нещо за на Боко апартамента в Барселона. Защо всички мълчат кати че са се наговорили. Пеевски ли ви каза да мълчите?Как един видопроводчик стана милионер, как една мис стана майка и вдичко се покри с няколко млн евро през офшорка...Гешо нещо по въпроса? Или и на теб ти се обади Пеевски
73
1
 
22
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Пак някой завистлив съсед , това българина е най долното племе на планетатасъседа ми е същия, само се чуди как да ми скрои шапката , вече за други съседи е подавал сигнали към рднск и социалните
72
1
 
22
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Че то на село който не си направи ракия и вино, другите го смятат за мързелив и аутсайдер и започват да страянят от него и да го подиграват.
71
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие нормални ли сте?Вие сте и.д.и.оти!Хванахте най-страшния престъпник,който е крил в мазето не откраднати милиони и милиарди,а домашна ракийка!Бравос!Ами домашните компоти,кисело зеле и лютеница няма ли да и свиете?Евати ид.и.от.щината!И престанете да се заяждате с бедните хора,които се чудят как да свържат двата края!Вижте скъпите колко,които са накупили кметовете през вашето управление,вместо да вложат парите в населеното място и да го облагородят!
70
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднага барети и жандармерия! Тая баба задмина и Божков и Баневи и Домусчиев и Барцелона.....
69
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В ракиджийницата никога не могат да я пречистят както в завода."-------------Истина хортуваш. Още повече, ако е актуално това, което виждам на снимката - ракия в бутилки от полипропилен. Това е убийствена комбинация. Концентрираният алкохол се съхранява безопасно само в съдове от стъкло.
68
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЧе ние използваме ракията и за лекарство,най-вече първака,не е само за пиене.Голямо геройство,няма що - гепил тютюна и домашната ракийка на бедните хора.
67
0
 
22
 
! Отговори
Вълнаро преди 4 години
71, какъвто и алкохол да жулиш, това съкращава живота. Аз си правя домашна, но спазвам технология и ракията е много чиста. И все се опитвам да убедя селяните, че първотока трябва да се изхвърли, защото метанолът е там, и че след като падне под 40 градуса казанът се спира, защото потичат тежки фракции, а те ми викат да бе, да загубя толкова ракия... Мешат всичко, после ох боли. Относно статията имам какво да кажа, но свободата на словото в този сайт няма да ми позволи.
66
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена на 66 години... Защо я наричате баба? Баба е на внуците си.
65
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев направо ликвидира престъпността. Вече може да се разхождам спокойно по улиците
64
1
 
24
 
! Отговори
Стреснат преди 4 години
Пратете на бабата Гешев. Големите престъпници само той ги лови.