В Плевен пациенти прекъсват химиотерапията си

Те не са допускани в болницата, която е под карантина
Обновена: 9 мар 2020 09:58 | 9 мар 2020 09:52, Нели Христова
34
В Плевен пациенти прекъсват химиотерапията си
Снимка: БГНЕС

След като два случая на коронавирус бяха установени в Плевен, болницата бе поставена под карантина. В нея не се допуска никой, дори тежко болни хора. Част от тях се струпаха пред вратите на лечебното заведение, съобщава Нова тв.

Пациенти се оплакват, че не могат да влязат в болницата за преглед и важни процедури, както и за документи за ТЕЛК. Някои от тях са принудени да прекъснат дори химиотерапиите си.

"Аз съм на химиотерапия и нямам друга алтернатива освен тази болница", казва върната пациентка.

В болницата се допускат само пациенти, на които трябва да бъде оказана спешна помощ. Единствената алтернатива са частните болници.

Сред хората се е появил и мъж с билет от Милано, който твърдял, че няма да го пуснат да се прибере, докато не премине преглед. Той е бил изпратен към спешното отделение, но не е ясно дали е приет или си е тръгнал. Мъжът се е върнал от Италия вчера с автобус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
19
 
1
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
То па голяма файда от нея. Ами пътници са си
13
1
 
11
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Бравос! Като не си се заразил от короната-ще си умреш от твоите си болести-я,рак ,я, нещо друго!
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекъснатата химиотерапия е равносилна на ненаправена химиотерапия. Химиотерапията за да има резултат трябва да се прави точно определен брой дни през точно определени часови интервали. Прекъсването практически значи смъртна присъда за пациента. На някой пука ли му.
11
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък и най-важното всички забравихме за Барселона ....
10
6
 
5
 
! Отговори
До откровения преди 4 години
От далече ти личи че си начетен ***. Чак пък толкова да са те били в някоя дискотека, че да събереш такава злоба не ми се вярва. Или си платен *** или си се правил на много велик и някой боксьорче ти е пернало нослето, но е факт че това е злобен коментар и няма нищо общо с действителността.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто ни оставиха на естествения подбор !!! Ама в 21 век ....
8
8
 
19
 
! Отговори
Да бъда откровен преди 4 години
Не случайно коронавируса се появи в Плевен ! Плевен е невероятно западнал град в който *** по улиците е до колене , коне с каруци и бездомни кучета върлуват ! Града от години е без компетентно,корумпирано е некомпетентно ръководство ! В общината е пълно с нищо не правещи ! Града е в пълен колапс ! Трагедията е в завършена форма !
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
200 лева струва този тест бе ей. Я марш вкъщи и кажи на жената, че си здрав. Обиколи после заведения, големи вериги магазини и накашляй всички. Държава опрощаваща 16 млрд несъбрани ДДС, но нямаща пари за тестове я пиши загинала. Герб са по вредни от чумата
6
5
 
26
 
! Отговори
Лекар преди 4 години
Аз също съм човек. Ще си взема двата месеца платена отпуска, дето ми висят от 5 години. А болницата така или иначе ще я затворят. Кой е луд да приема заразно болни при тотална липса на предпазни средства...
5
11
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Навярно ромите и комунистите са виновни и в това,че нашите медици не си гледат работата и не им се работи както трябва ,а след това рИват ,че малко им се плащало ...еми пациентите и те направят една стачка пред болниците и поликлинките от немърливите доктори и мед сестри.Българине е таквоз ..... или нещо ,което не се поддава на описание ,дори и при смъртна опасност -*** си е *** ,само че е доктор *** Ганев.(80% от мед персонал)
4
2
 
21
 
! Отговори
Това ли преди 4 години
се има предвид под умрели поради съпътстващи заболявания - прекъсната терапия коронтина от коронавироус.
3
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това "подготвена здравна система" ли е?
2
1
 
18
 
! Отговори
инфо!! преди 4 години
Ето така се изписват заразените от Корона Вирус
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшни неграмотници