18 кубика с незаконна дървесина откриха в Самоков

Дърва се прекарвали с каруци от криминално проявени
23 мар 2020 16:39,
20
18 кубика с незаконна дървесина откриха в Самоков
Снимка: БГНЕС

Над 18 кубика незаконна дървесина са задържали при полицейска операция на територията на Самоков, съобщиха от полицията в София.

Още по темата


Първите нарушители са засечени около 12.30 часа на 21 март, когато униформените спрели за проверка две каруци, натоварени с дърва и управлявани от криминално проявени жители на Самоков. В едната е установен около един кубик, а в другата около 1.30 кубика широколистни дърва за огрев без контролна горска марка, превозен билет и документ за законен произход. На водачите са съставени актове от служители на Държавното горско стопанство, а каруците с незаконно добитата дървесина са иззети по надлежния ред.

Значително количество незаконно добита дървесина е иззето и във вечерните часове на съботния ден. 9 кубика букови дърва и 7.28 кубика от бял бор са установени на съхранение пред два частни адреса на улица в града. Образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Единственото адекватно наказание в такива случаи е принудителен труд до изработване на наложената санкция, ама нашите негодни управляващи не се осмеляват да посегнат на хъxpеците, защото те ги крепят на власт... а и от Брюксел ще им се карат, че тормозят "клетите роми". Ей-затова държавата ни е на тоя хал.
11
1
 
0
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
До Анонимен 2:Ами то има. Според Наказателния кодекс незаконната сеч се наказва със затвор, който например в случай на рецидив, е неизбежен. Оня мacтурбант с каскета, дето иначе се прави на голям мъж, би трябвало да обясни защо законът не се спазва, а вместо това се пишат само някакви актове - дори и заловения за стотен път да е хванат да сече - а тия актове изобщо не се плащат. Впрочем и затворът не е решение - където тая измeт би се излежавала на наша издръжка.
10
2
 
8
 
! Отговори
Факт преди 4 години
От племето талисман са тези, недосегаеми...
9
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
"Над 18 кИбика с незаконна дървесина са задържани при полицейска операция на територията на Самоков, съобщиха от полицията в София" би трябвало да звучи съобщението!
8
1
 
1
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Абсолютно! Постарайте се малко, *** умpела
7
1
 
7
 
! Отговори
Софианец преди 4 години
Тази снимка е от Западен парк (градски парк в столицата на България!!!). Ако сте истински журналисти, направете репортаж за това какво се случва в него и как *** са оставени безконтролно да мародерстват.
6
1
 
7
 
! Отговори
картоф компиров преди 4 години
това е ежедневието в самоков-беззаконие,престъпност,мръсотия и бунища навсякъде и полиция,която се страхува от ромите...а също така дългове по-високи от рила планина...дългове към банките,чез,вик,виваком,а1,теленор и т.н.но те братята роми продължават да си живеят богато-пребогато в палатите си и да обикалят града с джипове показвайки средни пръстове на полицаите и гаврейки се с българите,които едва свързват двата края...
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дървата са откраднати от каруци, полицията е спряла каруци, нарушителите са две каруци и две улици. Е браво!
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
снимката е от Западен парк - София, вие си преценете, а Данчето ремонта го забатачи, на най-хубавия парк 2 години
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега, когато има извънредно положение за берачите на дървен материал и желязо явно по лесно си въртят бизнеса - няма кой да ги проверява, полицията е заета с други дейности..
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ,на тези криминално проявени,да им дръпнат един бой до припадък и в пандиза за 20 години.Те нямат страх от нищо.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има по сериозни наказания за да се спре бракониерството.Солидни глоби, а ако е в големи размери и затвор.