Wizz Air спира всички полети от и до Варна от утре

Ограничението ще е в сила до 1 май тази година
24 мар 2020 15:30, Анисия Иванова
10
Wizz Air спира всички полети от и до Варна от утре
Снимка: БГНЕС

Wizz Air спира всички полети от и до Варна от утре, 25 март 2020 г. Ограничението ще е в сила до 1 май 2020 г.

Решението за временното спиране на полетите е мярка с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19, съобщиха от компанията.

Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията.

120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air.

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Wizz Air искрено се извинява за промените в резултат на спирането на полетите от и до Варна, и уверява, че безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават приоритет номер 1 за авиокомпанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
visokrus преди 4 години
Продължение на коментар 7. Ако отменят полети, като повечето отговорни компании трябва да връщат пари. Ако не се явиш губиш ти. Сега интересното. Преди няколко дена преброих 5 човека коитосе качиха от Дортмунд за Виена и този полет от следващия ден вече не се обслужваше.WIZZ предполагам, че са превозили най-много зараза. Айде, че стана много дълго.
8
0
 
3
 
! Отговори
До Въпроска (номер 5 преди 4 години
Що не вземеш първо да се информираш, или изобщо образоваш преди да коментираш ? Нали за да вземат обезщетения за безработица вече са работили някъде другаде, където са си плащали данъците. Е, именно държавата в която са осигурявани ще изплаща тая сума, чрез българските служби. Успокой се, дори няма да могат да вземат колкото се полага, защото максималното обезщетение в Бг е почти винаги е по-малко, отколкото им се полага от плащащата държава. Спи спокойно !
7
0
 
0
 
! Отговори
visokrus преди 4 години
Това оправдание с COVID-19 е прах в очите. Тези от WIZZair са големи алчни тарикати.През онлайн камерите наблюдавам конкретно летището в Дортмунт и какво виждам.Мога да преброяпътниците които слизат исе качват. Има полети с по двадесетина пътника даже веднъжпреброих 12. Но какво се случва на практика. Вероятно всички места са платени, защото по-голяма част от хората резервират от по-рано и даже да дойдат 20 човека самолета е "платен". Повечето не се възползват поради създалата се обстановка
6
0
 
2
 
! Отговори
майорски преди 4 години
До Момoбъркаш момко ...и аз изгорях с два полета вече ....но easyJet го направиха по интелигентно...... канселираха полетите от Станстет Лондон .... но можеш безплатно да го презапишеш за друг полет ..... аз си преместих полет от тази събота и неделя Станстед Мюнхен ....за полет Гетуик София и дати промених ...и направление .....и то без да платя един паунд за това .... Wizair са стипци връщат ти пари за полет който си направил преди месеци за да ти е евтин .... и те карат да си търсиш скъп
5
2
 
4
 
! Отговори
Въпроска ? преди 4 години
А летището в Бургас ще вземе ли някакви мерки ? Българите ,които се връщат масово от чужбина поради липса на работа там, дали няма масово да се регистрират в бюрата по труда ? Техните обезщетения ще са значително по високи от тези , които българите работещи в български фирми в Родината си и бяха изпратени на трудовата борса заради корона вируса ще получават. Освен риска от зараза те ще натоварят и социалната система , може би ?!
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кутията на Пандора вече е отворена! Каквито и мерки да се вземат вече е късничко.
3
2
 
12
 
! Отговори
Момо преди 4 години
Предполагам, че причината е по-скоро намалелия брой на пътниците.Преди 10 дни полета от и до Париж беше пълен на половина. В момента не знам кой пътува с тези карантини и ограничения вътре в страните.Аз си оставих този уикенд да ми изгорят 2 билета за Уиз Еър, защото предвид всичко около COVID-19 не исках да остана блокиран някъде под карантина.Знам и за поне други 5 човека постъпили по същия начин.От и до София ще летят докато има пътници. Изобщо не им дреме за екипажа и хората.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ще носи отговорност за това ! Ами то това е престъпление вероятно...! Къде е ДАНС ?
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А от и за София?