Лекари в Банско укривали болни? Джипитата в града отричат

Подавали навременно информация към щаба
1 апр 2020 13:25,
43


Лекарите в Банско са прикривали, че има хора със симптоматика на зараза от COVID-19, обяви днес ген. Венцислав Мутафчийски. Той допълни още, че в зимния ни курорт, в който снощи карантината падна, има поне 50 души, лекуващи се у дома с вирусно заболяване. От своя страна джипитата в града отрекоха обвиненията.
Още по темата


Те са категорични, че са подавали нужната информация към Националния оперативен щаб. Не пожелаха обаче да застанат пред камера. Кметът на Банско също отказа да вземе отношение по темата, предава Bulgaria ON AIR.

Късно снощи блокадата в Банско падна. И последните туристи и работници напуснаха града, а други се прибраха при семействата си.

Местните не се притесняват от мерките, които бяха взети и от оставащия засилен контрол. А предизвикателствата за хората и бизнеса в града тепърва предстоят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента, в който падна блокадата ли Мутафчийски научи за тези болни или сега си ги измисли?
15
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирусно заболяване не означава коронавирус.Пневмония също не означава коронавирус. Положителен тест също не означава 100% коронавирус. Отделно че лабораторията може да лъже в полза на Мутафчийски.
14
1
 
14
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Ахам,значи паднала нлокадата и скритите болни умишлено са се прибрали в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!Честито заради тях още ЕДИН МЕСЕЦ ОТГОРЕ поне!!!
13
1
 
10
 
! Отговори
Off преди 4 години
Т.е. сигурно една част от тези, дето не са от Банско и го напуснаха набързо вчера и днес, може да са заразоносители. Звучи като по учебник, какво не трябва да се прави.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейййй големи сте овСе.Някой ви пусне една партенка и разбрали-неразбрали почвате да плюете.А че имаше и заразени и от Пампорово,за това никой не говори.Щото там се разпорежда Цветелинка-свещената крава на Боко.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само да споделя, като излязох от казармата (гр. Банско) и ми върнаха личната карта и здравната книжка, оказа се, че си имам личен лекар от гр. Банско - нито съм го виждал, нито съм го чувал, нито па знам къде да го търся. толкоз за дж. пи-тата из кай Банско
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вируса в Банско го донесоха евреите.Професора-генерал го каза-цял самолет със 180 евреи и всички заразени.После са го предали на останалите почиващи,а накрая дръвцето гризнаха банскалии.
9
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българска работа...За да свалят по-бързо карантината в града са лъгали...Не знам, вече какво да мисля...Значи трябва още по-засилен контрол.И по-твърди мерки.
8
5
 
19
 
! Отговори
дядо от село преди 4 години
Абе вие знаете ли,че най младото Джи пи в благоевградска област е 50+.Кви затвори,кви отнемане на лекарски права.Няма кой да ни лекува
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутафчийски следва НЕзабавно да предложи нова едномесечна карантина за алчните и пр.ости бансканлии!
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОЙКОТ НА АЛЧНИТЕ ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАНТАДЖИИ ОТ БАНСКО!НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАМ!ЗА ТЯХ НЕ Е ВАЖЕН ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ, А ПЕЧАЛБАТА!
5
2
 
11
 
! Отговори
овчар преди 4 години
Къде е истината ,никой пак няма да разбере ,защото територията се управлява от шайката , а и аз мога да съм министър на здравеопазването ,ако ме назначат !
4
3
 
13
 
! Отговори
сигурно преди 4 години
От тази гнусна история ,или трябва да има в затвора ,или трябва да има оставки !!
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не са закопчани, ако е вярно?
2
5
 
24
 
! Отговори
пожелание преди 4 години
Сигурно ще е така ,защото те имат по 2-3 хотела ,и много ще обеднеят , ако се обадят !! Ако това е вярно заслужават затвор Сега Гешев да не спи ,а да ги прибира на топло !
1
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При доказана вина да се вкарват по 10 години в затвора!Най - големият враг на ИСТИНСКИТЕ българи са безродниците, които ходеха в чужбина да търсят на хляба мекото, вместо да се борят тук, като видяха жегата там, се прибраха, подпалиха ни, лекуваме ги с нашите данъци, заради тях сега е спряла икономиката, стоим без пари, без хляб!И знайте, че като свърши това, те пак ще избягат навън, а ние ще обираме пешкира!