Трима нови починали от COVID-19, 71 са излекуваните до момента

Има 7 нови случая на коронавирус, общо са 676
Обновена: 13 апр 2020 08:18 | 13 апр 2020 08:08, Александър Попов
336
Трима нови починали от COVID-19, 71 са излекуваните до момента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

7 нови случая са регистрираните с коронавирус у нас, като четирима са в София. Така общата бройка на заболелите става 676. Има още около 400 теста, трябва да бъдат препотвърдени, затова не можем да кажем, че има намаляване на заболелите.

Излекуваните са 71, двама от ВМА - семейство, и един в Сливен.

Вчера бе съобщено за 58-годишен мъж от Хасково, който е починал. Починала е и жена на 68 г. от Хисаря, която е постъпила в тежко състояние с множество придружаващи заболявания. Починал е и мъж на 38 години в "Пирогов", който е постъпил с тежка бронхопневмония.

"Той е пристигнал твърде късно, не е имал придружаващи заболявания", заяви Мутафчийски.

В болница са 230 човека, 36 са в интензивно отделение.

Още по темата

"Кораб, завърнал се от учение с 200 души на борда подлежи на изследване, - това е едната голяма кампания, другата голяма кампания за тестване върви в Банско", обясни проф. Мутафчийски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
0
 
2
 
! Отговори
авторитет! преди 4 години
До Мунчоселския *** ***, нека да запази мълчание!Да слуша и да записва, това което интелигентните хора говорят, защото няма да я докара до никъде сам.
253
0
 
2
 
! Отговори
Hetf ud,djd преди 4 години
България бори короновируса.
252
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манипулация!
251
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
имало "около 400..(ЧЕТИРИСТОТИН)!! теста,които требало да бъдат потвърдени....И за това лампазения не бил щял да посмее да твърди,че.."Имало намаляване на заболелите"..400 теста!!!!..-За ШЕСТ милионна България!!!..Е,много съжалявам,..много моля да не бъда "демонтиран",но такова СКОТОУМИЕ ,и то от "лампаз",ТУРЕН УЖ да са "бори с короната",..просто е обидно !ОБИДНО!...ОБИДНО!!!!!...впрочем ,Тиквун ОТНОВО се насади "НА СЯНКА"....Макар че не виждам какво чака?..-
250
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що ли не провеждат брифинга в затвора, като част от културно-масовите прояви на пребиваващите.На участниците да се осигури престой в общи помещения, да могат да обсъждат стратегията. Да се спазва (не)социално дистанциране.
249
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е по-лошо от риалити шоу. Едно, че е режисирано, ами ако някой следеше рейтинга досега да е свалено.
248
1
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Аз на картофоглави не вялвам!
247
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен272- как да е....36 годишен с черепно-мозъчна травма почина от...Коронавирус! Имам чувството, че ако ликвидирам тъща си, няма да има дело и ще я напишат и нея умряла от короната!
246
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.........четирима са в София.
245
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави впечатление,че в България починалите от Ковид19 са сравнително млади.В Германия и Италия средната възраст на починалите е над 80 години.
244
1
 
22
 
! Отговори
Теодор преди 4 години
Вижте как почва статията :) Щото не върви да напишеш: 7 нови случая или само 7 нови случая или спад на случайте или нещо друго. Ето защо го наричат "инфовируса" или "медийния вирус". Защото ако днес са 14 случая ще напишете двойно повече случай на корона вирус или ако пък са 10 случая ще напишете почти 50% ръст на заболелите за ден. Манипулатори мръсни!!!
243
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъж починал от белодробна емболия в Пазарджик, но един кафяв сайт вече го причисли към умрелите от коронавируса. И това въпреки, че пробите му са отрицателни!Къде е каскет Гешеф да се самосезира за всяване на страх и паника?!
242
1
 
18
 
! Отговори
Робин Худ преди 4 години
Възрастните хора на 70г. от хранителните магазини си купуват само 1 салам и хляб. Управниците да помагат на хората. Виждам много такива хора. Кризата се усеща. Не ви ли е жал за тях? Те са плащали данъци всичко и накрая ги оставяте на съдбата с африканска заплата???
241
14
 
1
 
! Отговори
РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯ преди 4 години
Какво ме интересува колко са починалите - мен ме вълнува да не се отложи парадът на красная плосшчад...
240
0
 
20
 
! Отговори
майтап,бе Уили! преди 4 години
какво ли щеше да каже Тодор Живков ,ако беше жив - "Това ,дето сме го имунизирали по времето на социализЪма,сега даже не можете да го разболеете!" ...На фона на това ,което става в Западна Европа,май е вярно!?
239
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Тоя цял ден виси по екраните .И да си гледа работата ,да прави операции, а не да забърква,, разтвор,, от короновирус ,ковчези ,трупове и на млади ,вагони с умрели и да дезинфикцира народа със страх и ужас .Подличико !
238
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярвам само на доц. Мангъров
237
4
 
34
 
! Отговори
Доц. Полк. Мангъров преди 4 години
Когато обявиха извънредното положение преди един месец, ген. проф. Мутафчийски заяви че пикът на заразата щял да бъде след две до три седмици, тоест в началото на април. Сега твърдят че пак щял да бъде след две-три седмици, само че след Великден. Като мине Великден ще ревнат, че сега най-много трябва да се пазим на Гергьовден. После ще дойдат летните почивки, празници и така до Нова година. С две думи извънредно положение до дупка! И масчиците разбира се...
236
2
 
10
 
! Отговори
факт преди 4 години
при 1 случай днес не бива да говорим за намаляване,защото предстои препотвърждаване на още 400 случая и едва ли ..ще са по-малко:)))))))ами трудно ще са по-малко от..1, господин псевдогенерал:)))))))))))))
235
2
 
20
 
! Отговори
Бойко Методиев преди 4 години
Как сте бе маскаджии? Дишате ли с пълни гърди, дишате ли?