Кметът на Паничерево: 50 души от Англия ще се върнат в селото

Селото е поставено под 14-дневна карантина
16 апр 2020 09:43, Ния Христова
25
 Кметът на Паничерево: 50 души от Англия ще се върнат в селото
Снимка: БГНЕС
Около 50 души се очаква да се върнат от Англия в старозагорското село Паничерево, което е под полицейска блокада. Това съобщи кметът на селото Атанас Граматиков пред bTV.
 
Все още не е ясно дали те ще се върнат поотделно или на малки групи. На гражданите на селото е забранено да излизат или влизат в Паничерево. Има и поставени контролно-пропускателни пунктове. Граматиков коментира, че днес са били пропуснати двама души поради нужда от хемодиализа.
 
Кметът уточни, че обстановката за момента е спокойна. Блокадата на селото ще продължи две седмици, както беше и в Банско. Работят само здравната служба и хранителните магазини. На жителите се позволява да излизат само, за да си набяват храна и лекарства. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Bon преди 4 години
А ....който избяга от болницата има ли здравни осигуровки, разбира се, че не, плащаме му лечението ние. А ако ние сме без видими симптоми, както е бил той, дали ще ни приемат веднага в болница те, разбира се, че не. А сега той дали ще има пари да си плати глобата от 5000 лв, разбира се, че не. И докога те ще реват, че са дискриминирани.
21
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Не две седмици, а по 20 дни някъде и да си плащат всички тестове и последващо лечение! На читавите им писна това безобразие на гърба им! Ще изгоните всичко което става що годе от тука. И каква е тази карантина, при която някой влиза излиза посред пика на епидемията, а друг като лалугер скрит или ще се изподуши с тези маски? Като внасят зараза много важно то тези мерки....
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези 50 мераклии за великденско агнешко на софра с многобройната родаще ги сложат ли под карантина за 10-12 дена, за да се види дали не носят зараза?
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен 19Защото са си предвидили ваканция около Великден и идват тук заради софрата и почивката.*** им обяснявай в какво чудо може да ни вкарат. Не, че не могат да го допуснат, но са тарикати и ще си направят кефа въпреки риска. Затова е наложително, който влезе в страната наистина да го изолират или в полева болница, или в някакви сгради например хотели и там да стои 2 седмици. Да видим тогава дали ще се връщат само заради единия си кеф!
18
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Нали Европа орева света, че нямало кой да и прибира реколтата? Защо се връщат тези? Явно не работят нито там, нито тук, само скубят от дето сварят?
17
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Значи едни здрави затворени, други болни ще влизат? И това докога? Като са зтворени всички, кой ще издържа тарикатите, сновящи по света?
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега понеже селото е под карантина и не могат да се прибера там, тези 50 човека ще обикалят из цяла България и ще сеят заразата.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напечелиха се , ,сега идват да сеят заразата и като ги полекуваме безплатно на наш гръб пак ще духнат по света .Тук е хубаво само докато ползват облагите от помощи и лечение , въпреки че не са дали никаква полза за обществото , само смучат средства от работещите на бедната ни държава . плащаме данъци да отглеждаме едни търтеи и престъпници .Биеха медицински работници , а сега те са длъжни да им оказват всякакво внимание и лечение .Мерките да бъдат строги за нас , а те си щъкат навсякъде. ЗАЩО?
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете вируса да си свърши работата за естествения подбор.
13
2
 
6
 
! Отговори
Bankya преди 4 години
Оправих демографската криза. Нашите мозъци започнаха да се връщат. До месец масово ще са се върнали. България вече е 8 милиона. София гони 4 милиона. Има многообещаващи позиции в производството на солидни четирицифрени брутни заплати от 1000 лв.
12
2
 
7
 
! Отговори
До #12 преди 4 години
До От Англия: Няма кой да ги приюти след няколко месеца. Защо ли ГБ излезе от Европа - за да ни храни бълхите и да ни плаща асфалта пързалка?! Върнаха се, край! Това беше, вервай ми...
11
2
 
0
 
! Отговори
До#10 и всички други преди 4 години
До #10: Аз гледам Милен Цветков и Генка Шикерова, ще ти гледам Ахчиева?!! Но, тхенкс...
10
0
 
16
 
! Отговори
От Англия преди 4 години
Освобождават квартирите за да не плащат наем и се прибират защото няма работа . След няколко месеца ще тръгнат обратно.
9
2
 
10
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Тея Мариците, с тия комини, дали има пещи? Те трябва колкото хале да са поне... Химко Враца си струва само за сиганнти да го отворят сега. Тя газта сега е евтина. Ще правим Дуру, Тео, Арома, Палмолив. Тези, които миришат на парфюм, отиват за 1-во качество - Сейфгард.
8
0
 
12
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
"На гражданите на селото..." ейййййййййй
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато мине данданията с короната на острова бригадите на джебчийките ще си дойдат в "заслужен" отдих, а после пак ще заминат на гурбет.
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ще се приберат, като селото е под блокада. Едно приказвате, друго вършите.
5
0
 
27
 
! Отговори
12_5 преди 4 години
Мonkey dance..!!Купона..започва!!Да сме спокойни братя и сестри, сега.се прибира интелектуалният елит на нацията!!Ще цъфнем и вържем!!
4
0
 
41
 
! Отговори
Сульо брат на Пульо преди 4 години
Абе вие къде сте виждали българи да се прибират на групи от 50 човека? Това са две, максимум 3 семейства от тъмнокожите българи. Уточнявайте ги тия работи ако обичате.
3
1
 
39
 
! Отговори
Диана преди 4 години
ЦЯЛА ГОДИНА ЛИ ЩЕ ГИ ПРИБИРАМЕ И ИЗПРАЩАМЕ ОТ АНГЛИЯ? нИЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ЕС ЛИ СМЕ?