Близо 300 акта за хора без маски в Пловдив

Глобите са до 300 лв., а при повторно нарушение - до 1000 лв.
18 апр 2020 20:00, Нели Христова
78
Близо 300 акта за хора без маски в Пловдив
Снимка: Facebook

Пловдивските полицаи тръгнаха на масови проверки по улици, градинки и тепета. В рамките на днешния ден те са съставили 297 акта по Закона за здравето. 280 от тях са връчени на хора, които са на улиците без маски, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Глобите са до 300 лв., а при повторно нарушение - до 1000 лв.

На други души 167 души са връчени актове по закона за МВР. Още вчера полицията предупреди, че ще затегне мерките по празниците и удържа на обещанието си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
баи преди 4 години
До До 48 ти ли ще врьщаш -50 те милярда вьншен дьлг тарикат
65
0
 
2
 
! Отговори
баи преди 4 години
кога ще отварят лагерите - г-н маринов споменал ли е нещо
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А имали роми..те всички са с маски!!!
63
0
 
8
 
! Отговори
П. П. преди 4 години
Защо не дишате вие цял ден през маска като Дарт Вейдър ами я смъквате. Ще "умрете" преди да ви е пипнал вируса. Когато притока на кислород падне........... (За цяла статия е какво се случва) и вместо да се подигравате с лекарите им осигурете нужното оборудване и защитно облекло, защото те са тези които понасят най-тежко ситуацията и е нужно да сменят маски цял ден. Или ги оставяте да носят една и съща маска плез целия ден? Или никакма?
62
1
 
12
 
! Отговори
П. П. преди 4 години
Хората се чувстват панирани а вие им налагате и безмислени правила. Морски свинчета ли отглеждате в НАШАТА държава? Не! Не е за наше добро носенето на каквито и да е маски. Има си конкретни маски които биха били ефективни и само когато държавата ги осигури безпрепятствено и БЕЗПЛАТНО! и очила или друга защита за очите, тогава налагането на глоби ще има смисъл. В този случай не е оправдано и БЕЗМИСЛЕНО! Плюя на произвола и некопетентността ви. Или може би целите друго? Какво целите?
61
1
 
13
 
! Отговори
П. П. преди 4 години
Според това което виждам по улицата хората носят маски, които не са ефективни срещу вируса. Както е установено при дочашните маски вируса си минава без особен проблем през материята. А и за да е ефективна маската трябва и да е плътно прилепнала към лицето. А и вируса минава и през лигавицата на очите. Значи трябват и очила. Май лицето стана много закрито. А има и закон за това, че едикакъвсипроцент от лицето не трябва да се закрива. Та за къф *** са тия маски, внасящи фалшива сигурност.
60
1
 
14
 
! Отговори
П. П. преди 4 години
Грозно, убийствено и неточно регламентирано е носенето на маски в този случай. Те са за хората от първа линия, които след няколко часа тлябва да ги сменят. Не съм съгласен, че в моментната ни ситуация маската ще ни предпази а глобите не помагат а нагнетяват напрежение. След 2-3 часа повечето маски са вече влажни и са развъдник на бактерии. Това не го казвам аз а тези които разбират от маски.
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Носете си дребни пари, по десет и двадесет лева,да има за разходка в парка без маска. Понеже вече месец и половина не работят правилно милиционерите, са огладнели яко. Между десет и петдесет кинта е почерпката за Великден.
58
3
 
16
 
! Отговори
Баи преди 4 години
Гаврят се с хората които каза че негативната енергия избива е правРано или кьсно това се случва
57
2
 
20
 
! Отговори
Бойко Методиев преди 4 години
Аз си се разхождам с джипката, никой не ми иска декларация, никой не ме спира, защото си имам ДАНС! А маската- още не съм се научил как точно да си я слагам- много сложна работа е!
56
6
 
13
 
! Отговори
В крайна сметка преди 4 години
не казаха убедително има ли полза от тях или не, а все пак ни задължиха да ги носим и тресат здраво глоби.
55
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Пловдивските полицаи. Сигурно с конкурс за *** са ги избирали.Вероятно се надяват на бонуси, .Свещи и лекарстват да си купуват с парите от тези глоби.
54
7
 
4
 
! Отговори
Загрижена преди 4 години
Някой смее ли да предположи, дали ще отворят фитнес-залите и как ще се тренира-с маски и ръкавици ли? Там най-лесно и бързо може да се пипне заразата, даже някои нямат и прозорци. Обаче, ръкавици найлонови за еднократна употреба никъде няма.Представям си, някой с маска тича на пътеката...За силовите уреди, където няма такова интензивно натоварване става с маска, обаче за кардио-уредите, не знам.
53
0
 
24
 
! Отговори
Въпросче преди 4 години
Ми глобете и Фандъкова и Борисов, че редовно са пред камерите без маски и се развяват без цел и посока, за да си правят пиар пред камерите.
52
20
 
11
 
! Отговори
До 52 Мед сестра преди 4 години
Верно ли? Зъболекарите го носят от години поне 7 часа на ден, пък нито един не се е разболял? Както и хирурзите. Амам от простотията българска
51
7
 
30
 
! Отговори
мед сестра преди 4 години
Носенето на маска целодневно води до бактериална бронхопневмония!
50
11
 
9
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
Вирусът не е измислен !Пожелавам ти да не го разбираш по лошия начин !
49
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разхождам се, защото не вярвам в измислените вируси и няма да спра да си живея живота. Вие дето си седите вкъщи и носите маски какво сте се притеснили.
48
38
 
6
 
! Отговори
До 48 преди 4 години
Къв заложник си пък ти бе ?! Бъди благодарен,че точно Борисов те управлява в тези трудни времена,защото едни други ги видяхме как ни занулиха през 1997год. и ония 800 дена,които чакахме ....Неблагодарници!
47
6
 
25
 
! Отговори
долу диктаторите преди 4 години
Новият бизнес на групировката ГЕРБ след като им пропадна трафика на амфетамини е писане на глоби за маски и карантини. Ние сме заложници на мафията ГЕРБ