Хванаха младежа, нападнал 92-годишната жена от Бургас

Той е обрал и блудствал с възрастната жена
Обновена: 21 апр 2020 07:12 | 21 апр 2020 06:45, Ния Христова
27
Хванаха младежа, нападнал 92-годишната жена от Бургас
Снимка: БГНЕС
В сряда срещу четвъртък миналата седмица 18-годишен младеж от ромски произход разбил вратата и влязъл при 92-годишната жена, която живее на централната улица в Звездец. Той е обрал и блудствал с възрастната жена. Жената живее сама и от 5 години е напълно неподвижна. 
 
Момчето е внук на жената, която до скоро се е грижела за пострадалата. Полицията е задържала нападателият за помалко от 24 часа, а той е направил пълни самопризнания. В него е открита и откраднатата сума от 76,45 ст. 
 
Момчето нахлува в дома на Милка Джимерова с взлом, след което я заплашва с нож и ножица. Отнема спестяванията й и блудства с нея.
 
"Беше с маска и ми каза: „Давай парите, давай парите, имаш пари, давай парите, ще те заколя, ще те зяколя или ще те запаля“. Казах му, че нямам пари, откъде да ги взема? Аз взимам малка пенсия и давам на жена, която ме гледа", разказа пострадалата. 
 
"За да влезе в дома на възрастната жена извършва взломяване на входната врата като използва нож и ножица, за да сплаши жената", заяви ст. комисар Радослав Сотиров – директор на ОД МВР-Бургас.
 
Главният прокурор Иван Гешев е проявил инициатива и за да се срещнат с подстарадалата дойдоха шефовете на Апелативна и Окръжна прокуратура-Бургас.
 
Нападателят е арестуван.
 
"Има две тежки престъпления. Едното е грабеж на 76,45 лв., колкото пари е имала жената и стационарен телефон. А другото е извършване на блудствени действия с нея", посочи Любомир Петров – ръководител на Апелативна прокуратура–Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 4 години
До Анонимен как къде са БХК, ходят в банката да си получават хонорарите от чужбина !
18
1
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 4 години
До Гражданино преди 10,11,1989 г комунистите ги развъждаха . Сега берем плодовете на размножаването им !
17
2
 
6
 
! Отговори
Гражданино преди 4 години
преди 89-та иганите бяха кротки като агънца, но сега западната *** която ни вкараха, ни докара и БХК, така държавата се иганизира, а и са избирателите на ГЕРБ, затова станаха такива!
16
1
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
На тия от тоя етнос ВСИЧКО им е разрешено :и да крадат,и да изнасилват,и да се гаврят,и да убиват...докато човешките права ги галят,галят и ги поощряват така ще е ! То не беше случай,не бяха два и затова и т.н. роми стават все по-смели и недосегаеми ?! Какъв е сми-сълът,че са го заловили в кратък срок,след като като ще се изтъкнат поне десет повода в негова защите и накрая жената ще излезне виновна ?! Такива случаи у нас колкото щеш...
15
4
 
3
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 4 години
Освободете младежа веднага! Това е част от традициите на неговият етнос! Милка Джимерова е била културно обогатена от общуването с младият ром!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БХК къде сте?
13
4
 
17
 
! Отговори
Евроатлантик преди 4 години
БхК защо спи?!
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв младеж?! Горд баща на 4 ч..та!
11
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хванаха го, заведоха го в районното, почерпиха го с кафенце, той обеща друг път да не напада баби...и го пуснаха да си ходи.
10
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък все едно имаше нужда да споменавате произхода.Въпросът е ДОКОГА управляващите ще се правят, че не виждат какво вършат любимите им избиратели? Докато на хората не им писне и не се стигне до саморазправа?
9
5
 
24
 
! Отговори
До Тато из Правец преди 4 години
Мръсно, долно, злобно комунистическо куче нямаш никаква жалост съм жената, само политиканстваш и злобеешНа рома да му резнат онази работа с неговата ножица
8
16
 
20
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
При ГЕРБ е така! По мое време бяха кротки като агънца и още в 18,00 се прибираха по копторите в Махалата...
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Т.шакБезмозъчник,не полицията а Магистратите са виновни за анархията в България!!!!Но за това е нужно мозък,за да го проумееш!!!А най-виновни сме овцете,че ги търпим!!!
6
1
 
27
 
! Отговори
дон Корлеоне преди 4 години
Това,че е от "ромски произход" се подразбира о заглвието! Никой нормален българин няма да " нахлуе",да ограби и блудства с 92 год. жена. Химическа кастрация и доживотен затвор !
5
8
 
12
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Значи, когато поиска, полицията може.През останалото време защо не иска?
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И по-лошо ще става!!!НПОтата са също толкова вредни,колкото политиците,магистратите и тъмните!!!!
3
7
 
25
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Това е невероятно.Това се случва толкова рядко ,да посочат етноса на извършителя.Чудя се дали не е виновен КОВИД-19,за това явление.Къде ли са се скрили грандополучателите от БХК,"Америка ЗАД България",ЗАТворено общество" и др.Мераклии за активисти в такива и подобни на тях организации има много,защото заплащането е атрактивно,а работата е никаква,защото предателството не е работа.Криминално проявеният ще го позадържат няколко дни и като отшуми случая,кротко и безшумно ще го пуснат,за да продължи деянията си
2
8
 
34
 
! Отговори
Ето защо, преди 4 години
лагерът в Белене трябва да заработи отново! С тези *** не може по друг начин да се живее, те не разбират от дума!
1
18
 
16
 
! Отговори
част втора преди 4 години
пуснаха младежа нападнал 92 годишна жена...