Следват 3 почивни дни, отново се чакат опашки на КПП-тата

Ще се събират декларации, но ще се следят строго
30 апр 2020 08:36,
57
Следват 3 почивни дни, отново се чакат опашки на КПП-тата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Засилен трафик се очаква в днешния последен работен ден преди предстоящите три почивни. Полицията ще проверява водачите на изходите на столицата и областните градове.

За момента органите на реда ще събират само декларации до контролно-пропускателните пунктове. В тях хората ще трябва да опишат причината за напускане на града. Ако това е работа, в документа трябва да се посочи и мястото, на което се работи, както и телефонен номер на работодателя. Тъй като следват три почивни дни, обяснението "работа извън София" ще бъде проверявано особено внимателно от полицията.

Очаква се най-натоварени да бъдат магистралите "Тракия" и "Хемус" и изходите на София към Перник.

От МВР не изключват възможността и да се образуват сериозни колони от автомобили. От вътрешното министерство за пореден път напомнят, че хората трябва да посочват истинските причини за пътуването си. Продължават и проверките на декларациите. Там, където бъдат установени несъответствия, ще има наложени санкции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
5
 
! Отговори
Баш_Шопа преди 3 години
И преди ви казах направете, като мен.Хванете си младо гадже от някое крайморско село. На КПП-то попълваме, че отиваме да видим техните, на връщане се прибираме по моя адрес в София.Хем ще е доволна, че ще живее в София, хем ще лющите младо агнешко, хем ще може да си пътувате където искате. Добре, че имах ниви от родата в Дружба и Младост. Сега даже не ми се налага и да бачкам вече. Готина кола, млада мацка и здравей Созопол, даже и виличка си имам там, сега ще поразцъкам тези дни и до Несебър
6
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина няма никакво чувство за отговорност. То се вижда и държавата на какво положение е.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БАЧКАТОРИ къде толкова ходите?
4
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До manЯ питай адвоката си как стоят нещата при обявени извънредно положение :)) стига сте се правили на тарикати как не ви писна 30 години. Хайде да видим дали няма да носиш отгворност :)
3
4
 
21
 
! Отговори
man преди 3 години
заптиетата няма да спрат хората, има 250 начина да ги заблудиш. И не, няма закон по който да нося наказателна отговорност за това - проверено с адвокат.
2
2
 
36
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
КПП-тата са една невероятна глупост. Само разпечатваме декларации. Това е единствения ефект от тях.
1
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е селяните не могат да стоят мирно.