Строители поискаха да работят между 14 и 16 часа

Те помолиха Борисов да дефинира какво е шум
30 апр 2020 13:55, Петя Славова
48
Строители поискаха да работят между 14 и 16 часа
Снимка: Bulgaria ON AIR

На среща с премиера Бойко Борисов от Камарата на строителите поискаха правителството да вдигне сегашната забрана или да я промени, така че да се дефинира какво е шум и какви дейности може да се извършват в часовете за почивка, предаде Bulgaria ON AIR.

Председателят на Камарата Валентин Николов съобщи, че от бранша са предложили две основни мерки за задвижване на икономиката в сектора - да се дават не повече от два обекта на една фирма едновременно, както и да се използва специфичен подход по отношение на цените

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Работещите Нощни Смени , А Болните и Възръстните, А Малките Деца .... ???? Та Те ли са единствени и Не повторими ?????
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стройтелството Не е единствен сектор ...или се оповава на даване на жилища на Власта да бъдат чути ???? Има и Нощни Смени, има и Въръстни и Болни Хора ....... Стройтелството ли е единствен и Не повторим Сектор на икономиката за да няма правила ???
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес шефът на дюлгерите каза, че боядисването на стени било строително-монтажна дейност! Аз винаги съм си мислел, че шпакловки, замазки, бояджийство, са довършителни работи, но явно съм много ***!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами тия така наречени строители нямат у маски ..а трябва и каски ,Ко става печелбари ,днес гледах на Сл. Бряг ,и как ще бъде до всеки построен хотел се строи покрай него още два хотела,Ани ще избягат и малкото туристи тая год.око се работи от 2 до 4 ,работния ден е 8 ч.
35
0
 
1
 
! Отговори
баико преди 3 години
нека всезнаеца боико да види как работат в барселона и така да го направат и така дапла6тат на строителите
34
2
 
3
 
! Отговори
чичо преди 3 години
Много нагли и алчни!Искат още милиард и половина за саниране!?1?С нашите пари НЕ!Шкембе войводата и той си иска играчките,само че ще трябва да внася ислямисти да ги прави пилоти ,танкисти и моряци,защото просто българите ще избягат навън.Назрява време за радикални действия.Народопсихологът Боко ще го настигне Божията ръка,а той е "много"набожен когато трябва да изкупува грехове.
33
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Исня преди 3 години
Да им махнат всички забрани освен да вдигат децибелите на 70. Има ли над тази стойност - 10 бимбирика в джебата на общинара! Така ще могат да си бръмчат денонощно. Хайде за през нощта нека децибелите са мах 35, демек наполовина.
32
1
 
8
 
! Отговори
Овчар преди 3 години
До А стига беКато дойда да ти бия с гегата по шкавчето до като отмаряш ще се сетиш за отживелиците
31
13
 
4
 
! Отговори
А стига бе преди 3 години
Каква е тая средновековна отживелица - почивка между 2:00 и 4:00. Та това е в средата на работния ден! Кой запладнява овце сега?
30
0
 
7
 
! Отговори
БайКольо преди 3 години
А за шума - ти си вдигат шум, иначе хората нямаше да сигнализират полицията редовно.И го казвам като човек с повече от 15 години в строителството.
29
0
 
11
 
! Отговори
БайКольо преди 3 години
Това беше толкова зле режисирано , че дори на "строителите" им беше неудобно в ролята на трибуни. Искали да строят - да го правят, но без продажби за чий? А за продажби, не трябва строителство, а производство, търговия. И да не говорим че са експлоататори - взимат персонал с минимално осигуряване, качеството на работната ръка е под всякаква критика, а материалите със съмнително качество и затова продуките им са трагични-като магистралите на вълни, като сградите в които всичко се тресе....
28
0
 
5
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 години
Ако Боко даде комплексна дефениция на думата работа ,ще стане ,Нобелов лауреат.
27
0
 
26
 
! Отговори
строител преди 3 години
Ако колегите не знаят дефиницията за "тишина в строителството" да им кажа. В "тихите часове" да не работят с циркуляр(!) и флекс.Да не разбиват бетон с къртач и да не пробиват с перфоратор. Да не крещят на краниста "Ей...оу...айде давай...спри бе!" с пълен глас.Друго може - армировка,декофраж,чистене и мазане на кофражни платна,редене на греди и шперплат и пр. Не че не го знаят,но се правят на дръж ми шапката!
26
1
 
12
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Искаш си комунистите? Ама те не бяха ли първите дето взеха селяните и имотите им, и ги пратиха в градовете? Преди комунистите, към 80% от България е била селска земя, там са си седяли селяните, а останалите в градовете. Този проблем сега съществува точно заради другарите. Отделно, почти всички след 44та на власт бяха селяни, а при царя бяха предимно граждани. Куха ти е тиквата.
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Ооо, анонимни как ще спи малко дете, ако се вдига шум между 14-16ч. Или ти си сам и ти не дреме...Аман от п**сти хора
24
0
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А да работят от петък вечер до събота вечер бе искат ли?
23
0
 
12
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Големи ударници, голямо нещо! Ти им казваш да спрат те не, искат да работят и тва е!
22
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Категорично съм против да ми вдигат какъвто и да е шум от 14 до 16ч и събота и неделя!Даже съм за по-високи глоби ако нарушават!А ако продължават да нарушават има достатъчно хора,които срещу определена сума ще стрелят по тях!!!!
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В строителна българска фирма не бих повторил да работя в този живот.
20
2
 
18
 
! Отговори
Мфакар преди 3 години
Брацилците късно стават и рано искат да се прибират от моя опит със строителите. Тях не ги устройва да спазват работно време, да не си хвърлят *** където им падне, да чистят след себе си. Те не са готови за цивилизованото общество.