57 нови болни от коронавирус, четирима са починали

7 от новозаразени деца
Обновена: 5 май 2020 08:15 | 5 май 2020 08:07, Камелия Цветанова
408
57 нови болни от коронавирус, четирима са починали
Снимка: МС

57 са регистрираните нови случаи на коронавирус за последното денонощие в страната. От тях 15 са в болница.

Общо инфектираните с COVID-19 у нас са 1158. Това съобщи секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов.

Още по темата

В София има 6 нови случая, две от лицата са приети в болница. Във Видин - 22, Ямбол - 11, Плевен - 7, Хасково - 4, Благоевград и Монатана - 2, Велико Търново - 1.

7 деца между 4 и 18 г. са новозаразени.

Сред медецинския персонал дал положителна проба за коронавирус има общо 182 случая, 5 са новите.

Четирима са починали през последното денонощие и така броят им става 78.

2 лица на аерогара София са показали повишена температура и симптоматика. Приети са в болница за изследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
7
 
7
 
! Отговори
До 236 преди 4 години
Така е! Не му е идвало на *** на главата ама като започнат да вървят хладилните камиони друга песен ще запее ***!
225
10
 
12
 
! Отговори
До 236 преди 4 години
Колега го изкара, без да разбере. Жена му имаше малко температура и кашлица. Правеше си йога вкъщи. Той на 42-43, тя - малко по-млада. Двамата пушат и не са олимпийски атлети.
224
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До ПремиераКПП-тата не са основният проблем - и с тях, и без тях хората ще пътуват. Вируса го има в цяла България, тъй че не си заслужава труда. Усилията трябва да се насочат към горещите точки и проблемни групи от населението, както и да се следи за спазването на карантината. На лекарите трябва да се осигури защитно облекло, да се следи за хигиената в болниците и социалните домове. А не да се предизвиква ненужно струпване на здрави хора по ККП-тата.
223
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не го е изкарал той не знае за каква хурка става дума.Тук поговорката "Сит на гладен не вярва" е валидна в пълна сила.Да, някой не го усещат изобщо заради някаква аномалия в гена си но мнозинството го усещат. Дори тези с леките форми на преболедуване преживяват един малък Ад.Само мога да предполагам какво им е на тези с тежките протичания на болестта.Но *** по дифолт е Тома-неверни и докато сам не се фрасне в стената не разбира опасноста. Е, ще ви се даде възможност да се "насладите
222
10
 
8
 
! Отговори
ромулани преди 4 години
Електоратът на Бсп е поразен, кой ще гласува вече за Партията?
221
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просвещавайте се бе хора, това е достатъчно. Благодарение на властта, повечето от вас ядоха Чернобилски марули и маршируваха под дъжда. Информацията не проверихте тогава, ама сега имате възможност. Трябва да си много зле интелектуално, за да вярваш сляпо, без проверка.
220
15
 
12
 
! Отговори
Без маска-глоба преди 4 години
Агнешкото излиза през носа, бай *** сам се прецака! Находи ли се бай ***, наяде ли се напи ли се най-после?? Натъпка ли най-после тоя ненаяден търбух?? Ето вече по 60 заразени, другата седмица ще станат 100!Айде в Кауфланд бай *** да пълниш количката с храна за търбуха белким се натъпчеш един ден!
219
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямата бройка идва от три огнища, сбора от трите града Видин, Ямбол и Плевен е 40. Изводите: няма равномерно разпределение по страната, т.е. въпреки големите пътувания по празниците няма отражение върху броя на заразените. Пиковете между 20-26.04. също се дължаха на няколко огнища, без да има равномерно разпределение в страната. От голямо значение е броя на тестовете - в началото бяха 200-300 и излизаха 20-30 заразени, после се движиха по 1000-1200 и откритите случаи скочиха на 60,70, до 91.
218
5
 
6
 
! Отговори
Страхът преди 4 години
Е инфекциозната болест
217
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Бургас и Варна пак няма.Ех,пустите му мутри.Потрошиха бацила.За там само репортажи как се отварят заведенията и плажовете.Верваме ви.
216
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 217Ти ако не можеш аз мога и си живея ПРЕКРАСНО !!!
215
2
 
3
 
! Отговори
??? преди 4 години
На човека чак му е неудобно да прави този цирк.Дали ще прочета тази информация или ще я чуя е едно и също.
214
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ваксина ще има през макароните, които купувате - тези кривите, май фусили се казваха.Всички ще го изкарате, ако вече не сте го изкарали. Не мога да повярвам, колко неграмотен е българинът. Поздрави, приятен глад. Показахме, че не сме нито лъвски, нито силен народ, а същите мишоци, които турците навремето са презирали именно заради робските им души. Както тогава, така и сега се топим взаимно, нападаме се... Поздрави от Германия. Тежка карантина изкарахме по парковете, без маски и на работа.
213
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 221ГЛУПОСТИ !!!А ти явно си от "верващите" ЕдЕотЕ !!Това че някой има абревиатура Др. пред името като Dr.Andrew Kaufman напримернрго прави умен или гарантирано ненаивен.
212
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хвърлих един поглед на коментарите, какво да кажа - бая народ е разплискал легените... Сигурно 2 месеца в изолация много вафли "Куку-руку" са изяли и много тоалетна хартия са Потребили.
211
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато се задейства инстинкта за оцеляване, всякакво рационално мислене изчезва. Няма по-ефективен метод за активиране на този инстинкт от страха.В учебниците по психология го пише, не съм го измислил аз. Айде сега сетете се, защо ви говорят постоянно за трупове, ад, хладилни камиони.
210
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е сега с тези манипулативни стъкмистики на бат Бойковите папагали ще излезе пак вожда ,ще ни нарита и БСП ще е виновно ,толупите дето лежат по диваните и критикуват но никога ТОЙ и КОЙ !
209
20
 
11
 
! Отговори
До Премиера преди 4 години
Чувам че утре ще махате КПП-тата?! Не го правете, ще пламнем още повече, върнете и маските да са задължителни и вдигнете глобите!!!!!!! Моля Ви!!!! Ще пламнем!!!!
208
6
 
8
 
! Отговори
жечка преди 4 години
До До жичка 181Човеко, я по-спокойно, нещо си се изнервил, лош тон, обидни думи! Като не ти харесва мнението ми, просто го напиши, а ти сваляш нивото /твоето/ с обиди. Няма да ти обяснявам какво купувам и какво не. Това си е моя работа. Излизам всеки ден, работя, действам и не се крия. Спокойна съм, май повече от тебе. Чакаме ваксина, тя ще ни гарантира изхода от кризата, не ми харесва, че Дянков обиждаше хората от БАН и ги унизи - това е моето мнение и го поддържам!
207
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне даваме пример на децата, колко безсмислено е да се учиш, да се трудиш, да знаеш езици и да си информиран. Както с вируса. Като кажа на кучето седни и сяда. Като му кажа да се обърне по гръб - го прави. Не разсъждава дали има нужда и каква е логиката. Същите сте вие. Вирус! Край! Гипс! Ама си пушите, нали? Ядете захар? Не спортувате? Истината е, че много от нас и вас ще умрат на по 30-40. Това са около 25-50 човека на ден в БГ. Загледайте се по некролозите на гробищата, ако не вярвате на НСИ