Ромският квартал на Ямбол остава блокиран

В махалата е трудно да се спазва социална дистанция
6 май 2020 09:08, Ния Христова
28
Ромският квартал на Ямбол остава блокиран
Снимка: БГНЕС
Ромският квартал на Ямбол остава блокиран, след като беше установено огнище на коронавирус
 
Валентин Ревански, кмет на град Ямбол, отправи призив към лекари от страната да помогнат на ямболската болница, в която скоро ще бъде изчерпан пълния капацитет от легла, предаде bTV.
Още по темата
 
Медицински медиатор сподели, че в ромската махала няма как да се спазва социална дистанция, тъй като хората живеят много на гъсто. 
 
Обмисля се как да бъде предотвратено струпването на хора в празничния ден.
 
8 нови случая на COVID-19 има от вчера в махалата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Ромовете ше оправят тая дьржава
18
0
 
5
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
Даже не искали да се тестват, не били на кеф !!! За тая сгaн има само два подхода в тази ситуацията - ИЛИ полиция и жандармерия въвеждат ред, прилагайки толкова сила, колкото е нужно - с водни струи, сълзотворен газ и бой до смазване, ИЛИ им се отказва всякаква медицинска помощ !!! Щом нито плаощат осигуровки и данъци, нито благоволяват да спазват задължителните мерки, свърталището се запечатва и никакво излизане !!! Ако щат да придобиват групов имунитет, ако щат да *** като мухи !!!
17
0
 
5
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
И днес ги видяхме по тв как купонясват на цели тумби по улиците, без маски, без никаква дистанция, не им пука, че гeтото им е пълно със заразени, че няма нито места в болницата нито лекари вече.... и патрулката до купонясващите, ушковците гледат и си траят !!!ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАКА !!! Право казват хората надолу - хъхpешката гнъс е огромна тежест на врата на българския народ и българската държава. Докога ще ги търпим?
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е така защото много си мият ръцете
15
1
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 3 години
Кого лъжеш бе Толуп!?Все едно не може да влезем в Сайта на ЦИК и да види протоколите от местата където са гласували и какво видях ГЕРБ печели 99 %
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само 1 ден ми стигая да не искам повече да видя и на 2 метра от мене такива!След като брутално бях измамен и обран с рекет чрез заплахи след като ги наех за покрива и изолация Полиция и прокуратура се подиграха с мен като ми казаха защо им даваш няма престъпление и сега Аз трябва да бъда Толерантен и да ги оставя отново да ме оберат защото е забранено да си расист!Онзи ден идва един и ми вика за 5 лв да ти правя покрива
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора пазете се от устни договорки с такива не важат! Те не спазват дадена дума а ти слагат думи които не си казал и държат да им дадеш това което не си им обещал!
12
2
 
4
 
! Отговори
олд преди 3 години
До Пекин езщото това е контингент на корни бандата.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не трябва да им викат махали а развъдници,теа са като ***,короната даже няма да им намали скоростта на популацията,ежедневието им е ядене,пиене и размножаване,придвижват се основно на малки групи като макаците,нанасят същите щети,като тях.Ако видите самотен екземпляр,най-вероятно става въпрос за очовечен и по-близък до хората индивид,но не винаги
10
2
 
11
 
! Отговори
Ямболски слухове преди 3 години
Носи се слух в града, че заразата е дошла от натирени строителни работници, работили на строеж в София. Като видяли, че работниците им зазляват ги натирили да се прибират. Защо не са ги пратили да ги прегледат в София, вероятно защото са нямали договори, защо нещата се потулват, защото фирмата е от нашите и е на известен ямболски робовладелец. Ама това са само слухове, да не вземете да им повярвате.
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко там трябва да се дезинфекцира с огън.
8
9
 
3
 
! Отговори
рублофилия преди 3 години
Някаква реакция от страна на "Русофили", че масово биват изолирани членовете й?
7
7
 
19
 
! Отговори
Пекин ез преди 3 години
Патицата, председател на НС, що не отиде да си нагледа електората, на първа линия?!!
6
4
 
36
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Вие не разбрахте ли ,че основният развъдник на коронавирус са именно ромските махали?!!По време на извънредното положение каруците им не спряха да обикалят из градовете! И никой не ги спираше! Защото са ИЗБИРАТЕЛИ на ГЕРБ!!?
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези са огромния камък на шията ни, който ще ни удави! Всички други можем да се цивилизоваме, но тези - никога и никога няма да спазват правила и закони. Колкото до чистенето на сметта , да не забравяме ц..ига.нските каруци, натоварени с отпадъци, които ежедневно се разтоварват в горички и други по-скришни места. После : Да изчистим БългарияДа я изчистим , но не само от отпадъци...
4
0
 
15
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
Пръскане само с ДДТ ще се оправят !!
3
15
 
1
 
! Отговори
До Менгеле преди 3 години
ти ли ще чистиш отпадъците? Трябва само да се въведе образователен ценз
2
2
 
28
 
! Отговори
JD преди 3 години
Маалата трябва да са постоянно с КППта
1
2
 
36
 
! Отговори
910101 преди 3 години
Те осигуровки нямат .. Никакви болници за тези .