Британските туристи се връщат в Слънчев бряг още през юли?

Българските власти са в постоянен контакт с големите туроператори
Обновена: 7 май 2020 09:45 | 7 май 2020 09:44, Ния Христова
42
Британските туристи се връщат в Слънчев бряг още през юли?
Снимка: БГНЕС
Британските туристи е възможно да се завърнат в българския курорт Слънчев бряг още през юли месец, след като страната облекчи мерките за наложеното извънредно положение, пише британският таблоид "Сън". 
 
За да насърчи туристите да почиват, курортът ще предлага по плажовете безплатни шезлонги, чадъри и маси, когато отново отвори за посетители.
 
Таблоидът пише, че България поддържа сравнително нисък брой на заболели от корановирус, с въвеждането на карантина още на 13 март, с която се забрани пътуването, затвориха се училищата и много бизнеси, както и се дадоха правомощия на полицията да прилага мерките.
 
Очаква се на 13 май карантината да бъде вдигната, това включва и отварянето на курортите през следващите няколко месеца, пише още "Сън".
Още по темата
 
Лидерът на Нацоналния фронт за спасение на България Валери Симеонов е цитиран, че дори и при най-лошия сценарий туристите ще се завърнат отново през август. А също и министърът на туризма Николина Ангелкова, че българските власти са в постоянен контакт с големите туроператори, с които работят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то нали имаха идея слънчака да го правят санаториум за корона вирус - значи нещата си идват по местата :)
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И после да не се чудим защо карантината ще е безкрайна! Защо ручахме жабетата, след като се канят да пуснат тук пияните британски хайвани? Това ли е "грижата" за здравето на нацията
34
0
 
8
 
! Отговори
Вн преди 3 години
Браво,това остава,да докарат британските старчоци с коронавирус,за да заразяват навсякъде,само защото ще си докарат със себе си по 100-200паунда
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно ако се заразят или попаднат в огнище и задължителна карантина как ще се измъкват и какви претенции ще имат към държавата, тур оператора, хотела и пр. не дефинирани ситуации. Така че новината е фейк. Преди да се разпит нещата, всеки пристигнал, незнайно как, е на собствен риск. И после да не се окаже, че вместо да изкара едни пари, определени тур оператори и хотелиерството ще им плащат компенсации. В такива ситуации, договорите са много относително нещо. Ама давайте пак как всичко тръгв
32
0
 
14
 
! Отговори
до Борисов преди 3 години
Ако допуснете това сте за разстрел всички в щаба начело с Баце.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе Борисов, вие там в този щаб спите ли бе, от най голямото огнище в света ще ми ги мъкнете тез заразните
30
0
 
29
 
! Отговори
Страхотна новина преди 3 години
Страхотна новина. Най-недисциплинираната нация в Европа, най-алкохолизираните и покварени хора ги чакаме да донесат короната. Където не можаха и премиера да си опазят, какво говорим за опиянените посетители на слънчака. Ако това стане, аз лично ще се отрече от бг гражданство.
29
0
 
6
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 3 години
Наздраве
28
1
 
18
 
! Отговори
Туй виц ли е? преди 3 години
Що пък да не се върнат? Британците отдавна са на принципа на стадия имунитет по отношение на коронавируса. Те не бабите, а тийновете им ще дойдат, по принцип са непукисти. Само ми е чудно как ще накарате подпийнали (меко казано) хлапаци да седят на два метра един от друг, особено в присъствието на Сливенски жрици на любовта, и да си мият ръчичките (нямат такива навици)
27
0
 
15
 
! Отговори
Боб преди 3 години
Оставка на Ангелкова
26
0
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Как се лекува ковид 19 по британски?Много просто-чрез балконинг.После някой трябва да почисти,но няма как,чистотата е важна за здравето.
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако това се окаже вярно,значи директно минаваме на вариант"Мангъров"!
24
4
 
20
 
! Отговори
Великите САЩ и Англи преди 3 години
Пускайте всички членки на НАТО, най-вече англосаксонците, пускайте ги да заразят демократично цяла БГ.Радвам се от сърце!
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туроператорите и бизнесмените да си построят болница в Слънчев бряг и да си хоспитализират гостите от чужбина там (нали са голямата работа), а не да ми мъкнат мърлячите да ги лекуваме в Бургас. Тук една болница не стига за обслужване на самия град, южното черноморие, Странджата, Карнобат, Поморие, Несебър и всичко що е до Свети Влас! Така, че като водите заразата на крака вземете си ги и лекувайте! Печалбата да е за вас все, а последиците за нас!
22
0
 
22
 
! Отговори
Град Несебър преди 3 години
Ий чи ся и вии! Ний пари сми давали и трябва да си избиим разхудитйе!Маминка купи 12 касйетки сладко от смокини от Лидл и ся *** присипва в бурканчита за английскити туристи!
21
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най големите поддръжници на мерките са тези на държавна хранилка. Хем не работят хем им вървят заплатите. А другите ко прайм
20
9
 
4
 
! Отговори
А дано преди 3 години
По всички БГ курорти англичани и американци.Има справедливост срещу мутренско#то Черноморие, да ги пуснат и в Банско.Има Бог, от днес ставам вярващ!
19
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус не вирус трябва да се бачка . Дано да дойдат
18
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е супер новина дано наистина се окаже така
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви британски туристи,като там сега започва масовото разболяване?