Съседски скандал завърши с намушкване с нож в Бургас

Пострадалият е без опасност за живота
7 май 2020 08:22,
10
Съседски скандал завърши с намушкване с нож в Бургас
Снимка: БГНЕС

Мъж е намушкан при междусъседски скандал в Бургас, няма опасност за живота му, съобщиха от полицията в града.

Още по темата


На 6 май около 14.15 часа във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, при който е намушкан мъж – установено е, че 47 годишен бургазлия наранил с нож в областта на врата 58-годишния си комшия, който е откаран в УМБАЛ – Бургас.

Установено е, че раната е прорезна, като пострадалият е настанен за лечение в Първо хирургично отделение, без опасност за живота. 47-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
О,неуки.Пише се ***,не Отайка.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Зле Намушквача нищо няма да му направят, поне до сега нищо не им правеха и даже социални помощи и инвалидни пенсии им даваха. Особено ако е гробар връзкар. Бития бит, горкия никога няма да може да докаже това. Онзи затова бие щото е с връзки, от горчив опит ви казвам това, всички защитават силните на деня.
3
1
 
1
 
! Отговори
Зле преди 3 години
Нормално е като се спречкат двама души,нервите им да ескалират,да се хванат за гърлата и да поискат да се очистят.В този случай ситуацията и за двамата завършва зле.Намушкания ще се охарчи за лекарства, медицински консумативи и доктори,а намушвача ще го одрусат здраво полицаи,адвокати и съд.
2
1
 
4
 
! Отговори
"Бр. Миладинови преди 3 години
Защото не с писал "Толуп".
1
5
 
3
 
! Отговори
От М.Рудник преди 3 години
Номер 2 е определено ***. Второ районно управление обслужва: к-с Славейков, к-с Бр.Миладинови, гр.Българово, кв.Д.Езерово, кв.Лозово, кв.Банево, кв.Ветрен, с.Миролюбово и прилежащите им землища. Не е ОК когато някоя отайка като вас обижда десетки хиляди души, само защото е комплексиран и неук ***.