Още една група от 10 българи се очаква да се върне от Франция

Настанени са в административен център за чужденци
9 май 2020 15:21, Анисия Иванова
25
Още една група от 10 българи се очаква да се върне от Франция
Снимка: Bulgaria ON AIR

Още една група от 10 български граждани се очаква да се върне днес от Франция, след като не бяха допуснати да влязат в страната. Те са пристигнали на летище "Шарл де Гол" на 7 май, но им е било отказано да влязат на територията на Франция.

Настанени са в административен център за чужденци. Предоставят им се храна и вода. Разговаряли са с консула ни в Париж. Вчера им е било обяснено какви са изискванията на френските власти за влизане в страната, съобщи Bulgaria ON AIR.

Ако те се съгласят и в самолета има места, днес сънародниците ни трябва да се върнат обраното в България. Преди няколко дни над 70 души бяха блокирани на същото летище и бяха върнати обратно у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
1
 
! Отговори
Bg izmet преди 3 години
ДА ИМ ОСИГУРАТ ПОЛЕТ ДО МАСКВА.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега почват да берат портфейли, джилязу, туГли, керемиТи и квот докопат, че жената гладен, децата и той...
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не са били на гроздобер за портфейли и айфони до булонският лес.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Андроидни колайдер остава без работниците пък. :-)
18
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През зимата,малко преди да дойде пандемията,отидохме на гости в Испания при едни емигранти да видим как добруват в чужбина.Честно да ви кажа,пред тяхното "добруване" там,сто пъти си предпочитам мизерията у нас.А като знам какви хвалебствия са като си дойдат,какво фукане е и то без да ги е питал някой.Всичките имам чувството,че едно и също стихотворение са научили.А като отидеш на място и им видиш мизерията,в която живеят...хайде да не говоря повече.
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
?По-добре да мета улиците,отколкото да позволя на някого да се гаври с мен._---&-&а според теб да работиш за минимална не е ли гавра с теб ?
16
2
 
19
 
! Отговори
факт преди 3 години
между българи и български граждани има разлика!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради такива роби към нас,българите,няма никакво уважение по света.Като разберат,че сме от България и започват да ни гледат с презрение и погнуса.Имат ни за *** и просяци.Говоря разбира се тези западняци,които въобще са чували за страната ни.Защото има и такива,особено в САЩ и Англия,които не знаят България какво е.Река ли е,езеро ли е.Пък може и някой връх в Антарктида да е.
14
0
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Може да се пробваш, но от личен опит знам, безплатен обяд няма.Ти не ги слушай мисирките кво пишат. Едни декларации, в регистри влизат. Не ти трябва такава съдба, за едната авантюра.
13
1
 
20
 
! Отговори
Раззум преди 3 години
Ми то и тук има центрове за бежанци. Всички с полети от чужбина - да се настаняват там с 30 дневна карантина и сами да си плащат издръжката там. Щом имат пари да пътуват насам натам и да ни заразяват после - да си плащат издръжката и - под ключ!
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студентските бригади за САЩ стягат ли се?А Берачи на ягоди за Англия. Гастербайтерите за бели аспержи, стегнаха ли куфарите?Много не разбрал, много нещо.Въобще като четете и слушате, що не разбирате? Не вярвате? Ама не е до вяра работата, а до акъл. Сега вземете таз карантина, на общо основание, и след 14 дена размисъл, пак пробвайте как да преминете. Щото акъл няма да ви дойде за 14 дена.
11
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не са тръгнали от хубаво, но не си мислете, че и вие ще сте вечно привилегировани ...
10
2
 
9
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
Ще ги посрещнем на българска земя по стара традиция с червен килим и питка с мед и сол.Народен танцов състав и духува музика!!!
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо позволявате да ви унижават бе,***.нари?Къде сте тръгнали?По-добре да мета улиците,отколкото да позволя на някого да се гаври с мен.
8
6
 
18
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Днес по трудният начин ще разберете, че ЕС е термин само на хартия.
7
12
 
22
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Даже и преди пандемията мразех "гурбетчии", но сега стават ама извънредно досадни, както римляни така и българи. Следващия път когато мой познат говори в паундове и евро, вместо в левове за абсолютно всичко, включително и неща, които си купува тук, нека да очаква бърз прав в носа. Ако някой който е от този нисък клас хора чете да му кажа, вие не сте повече "европейци", никъде не ви харесват и всички ви се присмиват. Както в България така и в чужбина.
6
0
 
23
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
бхк и евророма що не поемат разходите?
5
4
 
9
 
! Отговори
Дебел депутат преди 3 години
Е да стоят в икономически стабилна България за 610лв минимална заплата-477лв чисто.
4
1
 
51
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Как разумен човек може да тръгне да търси работа в чужда държава с затворена граница в разгара на пандемията,тези имат ли мозък?
3
8
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
министерството на външните работи да действа