Дрогиран ли е бил шофьорът, който помете 5 коли в Пловдив?

21-годишният младеж има и 5 други провинения
14 май 2020 16:05, Ния Христова
14
Дрогиран ли е бил шофьорът, който помете 5 коли в Пловдив?
Снимка: Pixabay
Очаква се до два дни да стане ясно дали пияният младеж, който помете с колата си пет паркирани автомобила в пловдивския жилищен квартал "Тракия", е употребил наркотици. Материалните щети по ударените автомобили са сериозни. Това е четвъртият пореден случай с няколко помляни коли само в рамките на година в квартал "Тракия", предаде Нова ТВ. 
 
21-годишният Георги Георгиев е настанен в болница с лицево-черепна травма без опасност за живота му, съобщиха лекарите. С него е пътувал и друг младеж, който е бил преглледан и освободен за домашно лечение. 
 
Огромни са материалните щети по автомобилите. Собствениците смятат, че колите им не подлежат на ремонт. От всички пострадали, само един има застраховка "Автокаско". Най-потърпевша е Златка Терзиева, която е инвалид. Само ден преди катастрофата е платила всичко дължимо. Днес тя има среща със застраховател, за да оценят щетите по автомобила й. 
 
През тази нощ пак е подаден сигнал за гонки в квартала. Според кмета на район "Тракия" Костадин Димов, причината за високите скорости е в подобрената инфраструктура. Георги Георгиев има книжка от четири години и е добре познат на полицията. 
 
"Той има 5 нарушения по закона за пътищата. Последното му нарушение е неспазване на пътен знак", обясни гл.инспектор Ботьо Гиргинов от "Пътна полиция"- Пловдив. До няколко ще излезнат резултатите и ще стане ясно дали шофьора е бил употребил наркотици. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Въпрос на изпит за шофьорска книжка:- Какъв е този знак?- Алуминиев.
10
0
 
1
 
! Отговори
К преди 3 години
Явно Ботьо Гиргинов не си е свършил добре работата :)
9
0
 
3
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
Поредното мамино синче.Какви са му родителите.Трябва да играе тоягата вече, аман от ***.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да позная - "гъзе" с 25-годишен "Баварец"?
7
0
 
6
 
! Отговори
.. преди 3 години
Статията не дава отговор на въпроса, зададен в заглавието. Единственото споменаване е, че чакат да излязат резултатите, което също не е отговор.Общо взето - журналистиката в тоя сайт е една идея над блиц, пик и прочие парцали.
6
1
 
5
 
! Отговори
Днec.бг преди 3 години
Вие новини не четете ли. Не е бил нито дрогиран нито пиян. Само веган. Вътрешна реакция по периферната нервна система.
5
0
 
10
 
! Отговори
Алов преди 3 години
А тлкова лесно ще се решат всички проблеми - гонка ако участваш се взима колата, ако си пиян над 1 промил се взима колата, ако си с накротици хванат се взима колата и тн. да видим как всички ще станат агънца
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше и хора да помете, а не се знае дали не е един от тези помляли хора и избягали...
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДрогиранТой ще ТРЯБВА да заплати щетите. Ако е бил пиян или дрогиран, Гражданската отговорност не важи и застрахователя няма да покрие щетите, които ненесъл.
2
3
 
19
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Такива кeлeшчeта, които си правят гонки по улиците, както и техните родители, ги чакат много трудни времена. задава се нов ред и фундаментално нова действеителност. Зулумите, които простолюдието сега смятате за "нормален живот", повече няма да ги бъде. Ще има ред и, който агресира и се прави на интересен, ще яде дървото.
1
0
 
18
 
! Отговори
Дрогиран преди 3 години
или не, нека да заплати причинените щети. Друг път да внимава.