Моловете и фитнесите отварят врати от днес при строги мерки

Ще се спазва хигиена, както и задължителна дистанция
18 май 2020 07:00, Ния Христова
36
Моловете и фитнесите отварят врати от днес при строги мерки
Снимка: БГНЕС
След издадената от здравния министър Кирил Ананиев, днес се очаква да отворят врати големите търговски центрове и фитнес залите. Ще трябва обаче да се спазват строги мерки на хигиена и спазване на дистанция между хората. 
 
В моловете ще има определени врати за вход и изход. Навсякъде ще има разлепени стикери, които посочват къде трябва да се изчаква.
Още по темата
В асансьорите не бива да се качват повече от четирима души, а на ескалаторите ще се допускат до седем човека на разстояние от 1,5 метра между тях.
 
Във всички вътрешни пространства е задължително носенето на маски. Наемателите на магазините ще осигуряват дезинфектанти за клиентите и спазването на нужната дистанция. Само на терасите ще може да се консумира храна. Пробването на дрехи и обувки е разрешено. 
 
Пробните и тоалетните ще се ползват през една. При разстояние от 1,5 метра ще се осъществяват и тренировките във фитнес залите.
 
Всички служители ще трябва да носят предпазни шлемове или маски. Подобна е и подготовката във фитнес залите, където също ще се допуска определен брой спортуващи. За груповите занимания посетителите ще трябва да са около 10 души и да спазват дистанция близо метър и половина.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Циркът върви с пълна сила. Изследват само 365 проби за ден, съответно намират по-малко заразени /само 24/.Демек "урааа", преборихме короната, давай да отваряме моловете..
14
4
 
13
 
! Отговори
Хахха преди 4 години
Земахме парата, преразпределихме пазарите и "пандемията" обявена при по-малко от 1 милион "болни" на 7 милиарда население свърши. И да не забравите - носете намордници!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11За повечето хора нищо не се е променило + заведенията са пълни.
12
0
 
4
 
! Отговори
Два факта! преди 4 години
Единият *** порнограф е на 20 метра от училище "Отец Паисий" и се води адвентистка църква, другият се е залепил до училище "Отец Паисий" -и се води евангелист. Свещеният вертеп с който училище "Отец Паисий" не иска и няма нищо общо. Бъркат се в образователния процес постоянно! Рап отпред, рап отзад, пастор Колев в дървен апартамент!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да отварят, хората нямат пари, скоро ше затворят за постоянно.
10
1
 
4
 
! Отговори
Една дума: преди 4 години
Пералня- на кой? Защо? Какво се прави за да се пере? Произход на средствата - проституция, порнография, друго? Още ли няма да биете господин полицай?
9
2
 
9
 
! Отговори
Тодор Мутафчиев преди 4 години
Сещам се, че преди един месец отвсякъде се ревеше да не се ходи по църквите. Свещениците и хората, които посещаваха храмовете биваха заклеймявани като убийци, терористи и пр. Сега, около месец по-късно, без нищо да се е променило в здравен аспект със сходен брой заразени на ден, всичко е отворено, ресторантите са пълни, магазините също. Чудя се тези хора дали се сещат какви ги блещеха преди месец и дали могат да видят сегашното си поведение. Неслучайно са Го разпнали без да е виновен!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше единствената мярка, която помага на.. семейния бюджет.
7
7
 
19
 
! Отговори
факт преди 4 години
Жалко за досегашните карантинни мерки...
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не е зле да се върнем към нормалността... моловете са магазини по големи просто не е нещо уау
5
1
 
1
 
! Отговори
Поправка: преди 4 години
Николай Колев да се проверят сметките и баланса му и произхода на парите!
4
1
 
2
 
! Отговори
Данъчните преди 4 години
Проверете сметките на пастор Никой Колев. Питайте го за произхода на парите. Well now Alice - seems lite the rabbit hole is much deeper we thought in the beginning!
3
3
 
5
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 4 години
Айде Деса, ти си .Пълни пак мерцедеса с рокли.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой за фитнес?
1
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
юпиииииии,моловееееееееееееееееее