Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие

Така се очаква значително да се облекчи трафика по морето
Обновена: 31 май 2020 11:39 | 31 май 2020 10:31, Петя Славова
203
Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов днес лично проверява как върви изграждането на обхода на Поморие. Очаква се с него да бъде значително облекчен трафика към морето. На страницата му във Facebook премиерът публикува видео, което на живо показва как върви неговата проверка.

Още по темата
Премиерът разговаря със строители и ги попита дали са се забавили заради коронавируса.

Премиерът също така инспектира и как върви строежа на "Арена Бургас" като компания му правиха финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Спортната зала е замислена с отделения за  лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др. Там ще могат да се провеждат още концерти и конференции.

Ден по-рано Борисов инспектира ремонта на виадуктите по магистрала "Тракия". Това стана ясно от предна публикация на премиера в неговия профил във Facebook.

"Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия", констатира премиерът.

"Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
12
 
! Отговори
Винету преди 4 години
#чаобойче
53
2
 
10
 
! Отговори
ОМ преди 4 години
Пропагандата няма почивен ден,тя е на работа.Да творим другари с дружна песен на уста,да живей живей труда! Ураганен вятър дyха към облъчването на населението, как нашия вожд и баща и жив бог не е спрял да мисли за доброто на обикновенния български гражданин! Браво!
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу Мутрата!
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си возиш мазното хубаво дупенце
50
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До плевничанин Ама изберете си кмет от герб и ще ви се развива градът.Бургас до преди сегашния си кмет беше изостанал а от 10г. Пак върна старата си слава на морска столица.
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме да съберете безработните здрави хора,техника и да дадете по някой лев на безработните да разчистят цяла България от отпадъците и сметта,която са внесли от чужбина или са изхвърлили местни по чукари,пещери,заровили в земята или излели в реките и на други места!Да изградите и модерни пречиствателни станции,където трябва!
48
2
 
9
 
! Отговори
Не ми харесва преди 4 години
Отново ни дава пример за развитието на источна румелия,пред изоставането на северна България. Поздрави от Севера!И тук много се направи в посока нищо тук пътищата нямат стратегическо значение!
47
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодарение на данъците който плаща българския туризъм има пари за развитие на страната.Без значение кой ни управлява трябва да се развива страната.
46
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките платени червени *** ще им се пукнат вените от яд.Аз съм доволен от свършеното през последните 10г.Но може и много повече.
45
4
 
10
 
! Отговори
V преди 4 години
Трафика до кафяво гербераско море няма да е проблем.Трафика до бяло море е проблем.
44
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите много ги е яд че тея крадат по малко от тях а правят повече за народа.То на изборите си личи кой има доверието и кой у работил повече.
43
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, Идолът на простите, отново се появи.В цялата си тлъстина и еднокнижие.И разбира се придружен от верните *** и послшната шайка по усвояването.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля,не изхвърляйте пластмаса,найлони,токсични вещества,неразлагащи се неща и предмети!
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме чиста природа и тотална забрана за внос на смет от чужбина,както е в някои европейски държави,редовни и строги проверки,недопускане на внос на смет в България и връщане на сметта още на границата,безпощадни наказания и затвор за причинителите на замърсяванията и вносителите на смет!
40
1
 
9
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До АнонименА с колко намаляха Русе, Ловеч, Видин?
39
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толупа Борисов да почне да инспектира затворите, защото там ще кара старините си заедно с крадливата си сбирщина ГЕРБ.Защо никой не отразява протестите във Варна и София ?
38
3
 
8
 
! Отговори
Деян преди 4 години
А какво ще правим с разбития път ,неравностите и дупките по пътя от Бургас до Сарафово,аааа???!То в този участък може да загинат хора.Идва ми познат от чужбина и ме пита защо този път е толкова лош,защото цялата кола се тресе от дупки,неравности и кърпежи по пътя,а аз потъвам в дън земя и незнам какво да отговоря
37
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
герб 100 години,оле!
36
3
 
16
 
! Отговори
Спеца преди 4 години
Нашия инсктор инспектира непрекъснато и .....след два - три месеца ....дупка до дупка ! Разбира се започва ремонт , след три месеца ...ремонт на ремонта и т.н. Дали Борисов не разбира от пътно строителство или корупцията ги изяжда парите и материалите?Може би затова в Сърбия магистралите са 3 пъти по - евтини и 5 пъти по издържливи!бойко , Бойко , вятър те вее на бяло магаре!
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувай Българино!!! Няма значение, че пак ще подкупят цели секции, че пак ше направят фалшиви секции. ГЛАСУВАЙТЕ, ЗА ДА МОЖЕ БОГ ДА УНИЩОЖИ 'ТРИТЕ МАФИИ' И 'ТРИТЕ ПАПИ'.Молете се на Бог: "Боже унищожи трите мафии, трите папи, к0й и техните фирми, техните семейства, техните роднини. БРЮКСЕЛ ДА ИМ СПРЕ ОФШОРКИТЕ. ИМПЕРИЯТА ЕС ДА НАМЕРИ СИЛИ ДА ИЗПРАТИ РУМЪНКАТА И ДА ГИ ВКАРАТ ВСИЧКИ В ТЪМНИЦА И 1000 ГОД ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ТАМ. А, накрая СЛОВОТО да ги унищожи, ЗАЩОТО ТОЙ Е ИСТИНСКИЯ ЦАР, КОЙТО ЩЕ УНИЩО МАСОНИТЕ, МАФИИТЕ , АНТИХРИСТ И ЗВЯТ. Амин!"