Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие

Така се очаква значително да се облекчи трафика по морето
Обновена: 31 май 2020 11:39 | 31 май 2020 10:31, Петя Славова
203
Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов днес лично проверява как върви изграждането на обхода на Поморие. Очаква се с него да бъде значително облекчен трафика към морето. На страницата му във Facebook премиерът публикува видео, което на живо показва как върви неговата проверка.

Още по темата
Премиерът разговаря със строители и ги попита дали са се забавили заради коронавируса.

Премиерът също така инспектира и как върви строежа на "Арена Бургас" като компания му правиха финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Спортната зала е замислена с отделения за  лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др. Там ще могат да се провеждат още концерти и конференции.

Ден по-рано Борисов инспектира ремонта на виадуктите по магистрала "Тракия". Това стана ясно от предна публикация на премиера в неговия профил във Facebook.

"Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия", констатира премиерът.

"Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера ИТАЛИАНСКАТА ПОЛИЦИЯ ИЗПРАТИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЕКОПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ДО БГ ГЕШЕВ. СЕГА СЕ ЧУДЯТ, КАК ДА ГО ОТЪРВАТ. СПИСЪК ОТ 200 ЧОВЕКА И МАФИОТСКИ ГРУПИРОВКИ И СРЕЩУ ВСЕКИ ИМА ЦИФРИ МИЛИОНИ.ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО СРЕЩУ ТИКВАТА НА ИЗБОРИТЕ. ПРЕМАХНИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ЛОШИЯ ПАСТИР, КОЙТО ВИ ИЗОСТАВИ.И ЕТО ИИСУС КАЗА:"АЗ СЪМ ВАШИЯ ПАСТИР И ЖИВОТА СИ ДАВАМ ЗА ВАС. ТРЪГВАМ ДА ТЪРСЯ ДОРИ ЕДБА ИЗГУБЕНАТА ОВЦА, ЗА ДА Я ЗАВЕДА В КОШАРАТА. ИМА И ДРУГИ пастири(тиквата,к00й). Те изоставят кошарата и бягат щом дойдат вълци".Христос много добре го е казал. ИЗОСТАВИХА ВИ В КРИЗА. ЕДИН ЛЕВ НЕ ВИ ДАД
33
5
 
13
 
! Отговори
Толупа преди 3 години
Чиба мутра !
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не забравяйте българи следващия път като гласувате за ГРОБАДЖИИ-ТИКВИ. Те са единствените, които не подкрепиха своите граждани в тази тежка криза. Другите страни дават социални помощи всеки месец на хората. Да си купят хляб, яйца, мляко. А, ТУК НИЩО НЕ ВИ ДАДОХА. ДОРИ БАНКИТЕ ОТКАЗВАТ НИСКО-ЛИХВЕНИ КРЕДИТИ.Българи, спомняте ли си на последните избори в неделя спяхте и не отидохте да гласувате. Българи спомняте ли си, как взехте едни 100 лв и гласувахте за ТИКВАТА. ВИЕ САМИ СЕ ПОСТАВИХТЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ. ИЗБРАХТЕ САТАНИСТ, КОЙТО НЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА.Вчера ИТАЛИАНСКАТА ПОЛИЦИЯ ИЗПРАТИ ДОКА
31
4
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ Б.Б преди 3 години
Тоя за какъв се мисли?От кога започна да разбира от пътно строителство!
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА!!!
29
9
 
6
 
! Отговори
Шокирана и ужасена преди 3 години
Алоо Борисов! Къде са КПП-тата? Защо масово маските не се носят? Защо хотелите по морето отварят? Стана страшно с този коронавирус!!!
28
2
 
14
 
! Отговори
Плоско Бацко! преди 3 години
"Инспектирал"! За какво в неделя? Трупаме извънреден труд или извънреден ПР?
27
4
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 29ГЕРБ са виновни за короната! Това е! Ти ги разкри, пусни клипче някъде!
26
3
 
27
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 3 години
С въвеждането на извънредно положение, т.н. "герб" докараха България до национална катастрофа. Не можеш да работиш, не можеш да се движиш, не можеш да контактуваш, забраняват ти да упражняваш професията си, въвеждат цензура, нямаш пари, не можеш да храниш децата си, не можеш да купиш лекарства за родителите си, оставаш без покрив! А този индивид, живеещ в някакъв имагинерен паралелен свят, упорито продължава да инспектира всеки кол по пътя! И няма надежда, и няма перспектива, и няма дори утеха.
25
0
 
28
 
! Отговори
Я преди 3 години
До ГЕРБЛуд умора нЕма.Само се пОти.
24
1
 
27
 
! Отговори
se преди 3 години
Проверява от къде ще му дойде комисионната.Нищо ново под слънцето.
23
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А него кой ще го инспектира?
22
1
 
42
 
! Отговори
А дали инспектира? преди 3 години
Какво разбира Борисов, за да инспектира. Само се оглежда и имитира загриженост и компетентност. В позицията е на директор на водопад - и с него и без него водата си тече.
21
2
 
28
 
! Отговори
просперитет ГРОБ преди 3 години
Не знам дали е съботянин този човечец, но най-много обича да ''работи'' СЪБОТА и НЕДЕЛЯ!
20
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравявам Бойко Борисов с една много известна песен на Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе...за добре свършената работа...!!!
19
2
 
26
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ходенето по разходки ,от кога се нарича инспектиране ме знам!-:) Но щом казвате според вас че е така,така да бъде!-:)
18
2
 
10
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 3 години
до 11. Ангела действително не "инспектира". Но тя "regiera--, regieren", което ще рече че тя ръководи правителството, което пък има задължението да управлява държавата.Така е по принцип във всички нормални държаваи, т.е. всеки прави това, за което му плащат. И за това тези държави са нормални
17
2
 
25
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Б. Борисов по-добре да инспектира "Топлофикация - София" и да види какви ги вършат там! Да спират топлата вода на половин София! И то за два месеца!!!
16
30
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво , респект за свършената работа
15
3
 
36
 
! Отговори
бургазлия преди 3 години
Сега шайката я видях до новата спортна зала в Бургас !! Беше осеяно с камери и мислрки !!