2 чадъра и 4 шезлонга за 64 лева? Концесионери - станала е грешка!

Те уточниха, че цената на чадърите и шезлонгите това лято е 4 лв.
300

Проверяват плажа в Слънчев бряг след сигнал за завишени цени на чадърите и шезлонгите. Поводът стана съобщение на жена от Казанлък, която вчера показа в социалните мрежи снимка на касов бон за 64 лева за платени два чадъра и четири шезлонга на същия плаж.

Според конценсионерите е станала грешка, цената на чадърите и шезлонгите това лято е по 4 лв. на целия Южен плаж в Слънчев бряг. Най-вероятно жената е била таксувана с цени от миналата година.

"Във времето вероятно е имало и други различни цени с консумация на различни артикули, но нямаме такава цена и просто нашият служител се е объркал. Извиняваме се на госпожата,  да се свърже с нас да  и възстановим сумата", коментира управителят на хотела Даниела Конярова пред Bulgaria ON AIR.

"Не става ясно от това, което видях в интернет, пише плажна услуга в единично число. Не става ясно дали става въпрос за чадър, шезлонг, може да са ползвали джет, може и масаж да си е правила", каза концесионерът на плажа Николай Димитров.

При установени нарушения Министерството на туризма веднага ще наложи санкция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
2
 
15
 
! Отговори
До 141 преди 4 години
Само за миризма не ми говори, че се сещам за Варненско и околията... та Слънчака е на един ... място.
137
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе мирише ли ми на гръцко и турско не ми го хвали!
136
2
 
16
 
! Отговори
Беден селяк преди 4 години
Нямам достатъчно пари за Слънчака! Затова на Ситония! Може и след това на Крит през август с Райчоеър. Само за там ми стигат парите! Даже и нанкренвирши само да карам, там няма да ме върнат! Няма и да ме гледат злобно.
135
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кога станахте роми, за да ви почернеят задниците! С пет лева в джоба,толкова- Гърция!
134
2
 
16
 
! Отговори
До 130 преди 4 години
Не подпомагаш туризма обаче пич... подпомагаш мутри и мошенници това ще подпомогнеш. В голяма заблуда си ако мислиш, че подпомагаш каквото и да е. Впрочем типична логика на гастербайтер, бачка за чужди ама като го питат подпомага родното ! Хахаха ни е риба ни е рак що е то?
133
1
 
18
 
! Отговори
До 130 преди 4 години
Сори, не! То няма български туризъм! Има българска мафия! Евроценностите ми не ми дават да помагам на мафия! Когато в България се появи туризъм може и да помогнем!
132
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Израел е в пустинята,брат! И там те пазят с чифтета докато се печеш! Я не ми хвали!
131
1
 
16
 
! Отговори
K.Коцев преди 4 години
Тия винаги ще твърдят,че са станали "неволни " грешки,но те не са виновни - виновни сме летовниците,че им ВЯРВАМЕ.Да,ама - не! У нас не трябва да им се вярва за нищо ! Затова далеч от родното море през летата! Аман / не става дума за столицата на йордания! /от такива досадни грешки !!!
130
0
 
5
 
! Отговори
125 преди 4 години
Какво се ядеш с хората бе дрого, да не би да има някой с частен самолет или яхта да идва на Слънчака?! Я кажи бе карантинляк! Затваряй! И дим да те няма! Изпълзял тук нещастникът от Цариградско шосе...
129
16
 
4
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
До Анонимен 113Благодаря за съвета:) Впрочем знаеш ли къде съм почивал? Няма да ти изброявам, че ще получиш комплекс за малоценност:). Не казвам, че в турските, гръцките и прочее курорти няма и по-добри неща. Има! Има и още как! Тази година, като българи трябва да си останем в България. Да, и аз ше се прибера и ще почивам в България. Тази година ще подпомагаме българския туризъм а не чуждия. Ако на руските *** не им пука за българската икономика, аз съм загрижен. Точка.
128
1
 
19
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Години вече НЕ оставям и 1 лев на мутроморието!
127
0
 
17
 
! Отговори
Черно Море преди 4 години
И по- голяма нужда нема стъпя в тиняка нашенски. Скъпотия, мутри, ниско обслужване, кофти храна, морето мръсно, риба няма, водорасли, напомпани нелицеприятни батки, Климатика още се смята за ЕКСТРА ! Ха ха , предпочитам на Суходол на палатка честно!
126
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейии...тези чадъри и това безпаричие брей!
125
1
 
4
 
! Отговори
До 119 боко тиквата преди 4 години
На ЗнийскиО остров в Кавала хотелО може би ти е на 10 метра даже. Даже на 5... нали?! Ке ти земем и островО и Барцелоната! Всичко ке ти се земе ***!
124
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Селянчето 100Изкарваш ми дедовия.За теб "лудите пари" не стигат за една дискотека.Аман от селски тюфлеци с 5 лева у жобЪ дето се мислят за богаташи.Къде ти е самолета??Яхта 50м имаш ли?!НЕ.........тогава ЗАМЪЛЧИ и оди да почистиш обора.
123
2
 
6
 
! Отговори
така е в бандитизмът преди 4 години
сега ще ви учудя шезлонг на мъртво море Израел от 10 до 12 лева,чадърът там е безплатен,тоалетна безплатна.На плажа по крайбрежието на Израел за чужденци чадър е от 5 до 7 лева,стол 5 до 7 лева ,шезлонг 12,15 лева тоалетна безплатна
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви кажа,че в другите държави за които хората си купуват почивки,чадърите и шезлонгите са безплатни,отделно в хотелите си има програма и други рекламирани мероприятия - кой с каквото иска да се занимава и каквото му доставя удоволствие,има по 2-3 човека,които се занимават специално с организацията на мероприятията,излагат на показ списък в колко часа какво ще се провежда!Лошото е,че няма спасители на плажа,както в България има.Ако слагате и за чадърите непоносими суми,кой ще повтори почивка?
121
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иска ти се да спиш на десет метра от плажа, а?
120
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Концесионерите са по гоуеми измамници от циркаджиите на щаба.
119
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ходил съм в Северна Гърция на плаж и ми направи впечатление стадата бездомни кучета по пътя!