2 чадъра и 4 шезлонга за 64 лева? Концесионери - станала е грешка!

Те уточниха, че цената на чадърите и шезлонгите това лято е 4 лв.
300

Проверяват плажа в Слънчев бряг след сигнал за завишени цени на чадърите и шезлонгите. Поводът стана съобщение на жена от Казанлък, която вчера показа в социалните мрежи снимка на касов бон за 64 лева за платени два чадъра и четири шезлонга на същия плаж.

Според конценсионерите е станала грешка, цената на чадърите и шезлонгите това лято е по 4 лв. на целия Южен плаж в Слънчев бряг. Най-вероятно жената е била таксувана с цени от миналата година.

"Във времето вероятно е имало и други различни цени с консумация на различни артикули, но нямаме такава цена и просто нашият служител се е объркал. Извиняваме се на госпожата,  да се свърже с нас да  и възстановим сумата", коментира управителят на хотела Даниела Конярова пред Bulgaria ON AIR.

"Не става ясно от това, което видях в интернет, пише плажна услуга в единично число. Не става ясно дали става въпрос за чадър, шезлонг, може да са ползвали джет, може и масаж да си е правила", каза концесионерът на плажа Николай Димитров.

При установени нарушения Министерството на туризма веднага ще наложи санкция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото хубаво нещо в България беше природата! Вече и притодата унищожиха наглите мутри! Имаше преди това и друго хубаво - българският народ, унищожиха го и него! Та какво хубаво остана в България?! Отврат! Всеки месец плащам данъци и се чудя с кой акъл го правя!
157
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НастървенАми ходи на южното Черноморие,там с изключение на чадърите с шезлонгите,не е скъпо,на север е по-скъпо!Или си купи почивка от Некерман за българското Черноморие,излиза по-евтино,отколкото да платиш всичко в България!
156
0
 
22
 
! Отговори
Ало хотелиерите преди 3 години
Алоу...! Хотелиерите, вадете жигулите от гаражите, че ви чакат бедни времена, дойде момента да... не ви се вярваше ама дойде. Сега ще бършета паяжини от стаите :) Кофти нали? Хе хе, мдаааа гадничко ама аамо за вас . А за нас се нарича възмездие ! Хе хе
155
2
 
20
 
! Отговори
Мисля си преди 3 години
Мисля си, че конската физиономия е обяснявала по време на обиколките по плажовете да не пишата по касовите бележки шезлонг и чадър, а плажна услуга! Разбирате ли наглите герберопитеци как нагло лъжат предизборно! Свали герберопитеците от власт, спаси България!
154
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешката е в местоположението, просто заминавай другаде.
153
2
 
19
 
! Отговори
Бананова република преди 3 години
Естествено, че е грешка! Както е грешка и цялото правителство на Джиросания!
152
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма реклама си правят - напомня на оня скеч със сервитьора и сметката надписана - ако мине - еми не мина.
151
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно ли миналата година това нещо е срувало 64лв. Омг!!
150
0
 
8
 
! Отговори
11 преди 3 години
Няма грешка!
149
0
 
12
 
! Отговори
Дърт шоп преди 3 години
...като си ходил само на палатка по времето на Тошо!----И аз си спомням. Страхотно беше. Девочките от соц. страни бяха загорели и ни ловяха като трофеи. Малий какви времена бяха!!!
148
0
 
30
 
! Отговори
Настървен преди 3 години
Албена вход 20 лева, паркинг няма!- това е само да вдигнат бариерата. От там насетне се почва скубане за всяка глътка въздух. Кафе и вода 9 лв. Бира 4 лв. Скумрия(замразена) с гарнитура зелена салата 25лв. Няма да ми стигне времето да изброявам. Квартира в село Обзор 50лв. !!! С екстра климатик-ЕКСТРА цената леееко се вдига. И това е с гледка към двора с доматите ей ! Ако искате към тинята става дебело !
147
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лисицата и гроздето! Баснята е добра!
146
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти какво пишеш за българското черноморие,като си ходил само на палатка по времето на Тошо!
145
0
 
23
 
! Отговори
Ахахаха преди 3 години
Искам да попитам защо българските политици не ходят да почиват на Черноморието?! Това вече е нещо странно! Не са ли родолюбци?! Защо даже те предпочитат Гърция и Испания?!
144
1
 
17
 
! Отговори
Планинар преди 3 години
Не ходи там на плаж *** душо, стига си ревала, че са те обрали. Нали това им е работата, да дерат туристите през сезона. Ден година храни.
143
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До така е в бандитизмътВ Тунис шезлонги и чадъри,че дори и масичка са безплатни на плажа,но няма спасители.Намирам за много добра идея да имаме спасители на плажа,защото преди години видях как съпругът на едно унгарско семейсвто в Гърция се удави и никой не си мръдна пръста докато те ревяха и молеха за помощ хората,но хотелиерите да не се стискат,да дават и те малко пари за спасители,за да не са скъпи шезлонгите и чадърите по нашия плаж!
142
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дърпайте за Гърция и останете там дълго!
141
1
 
27
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Е то се видя кой ходи по черноморието... мутри, батки и селски бекове с неприятни муцуни и манталитет на диви животни. Разни нимфи и чалга фенове отново с ум на скотове. Черноморието е приют за опадъка в европа, алкохолиците и наркоманите на англия и германия. Сма и те спряха да ходят . Ехх хотелиери чакат ви смутни времена ! Не ми е жал за вас обаче !
140
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има едно хубаво произведение, Песен за паричката!
139
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bad Company, Твой избор. Ама гледай да не глътнеш вода, че не се знае какво има в нея. Носи си там каквито лекарства трябва.