Мъж си тръгна със скоба от синя зона във Варна

Полицията го откри, чака го глоба
Обновена: 11 юни 2020 16:01 | 11 юни 2020 16:00,
17
Мъж си тръгна със скоба от синя зона във Варна
Снимка: БГНЕС

23-годишен варненец подкара мерцедеса си заедно с поставената от служители на синята зона скоба. Мъжът паркирал колата си в сряда на неправилно място на ул. “Сан Стефано”, не е платил дължимата глоба и си тръгнал заедно с поставената му скоба, съобщава "24 часа".

Още по темата


Не след дълго разследване установили, че беглецът е мъж на 23 г. от Варна, неизвестен на органите на реда.

По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
0
 
! Отговори
от Варна преди 3 години
Аз отказвам всякакви ангажименти, ако са в синята зона. Няколко пъти се опитвах, но е отвратителна работа. Примерно-отивам,1ви СМС-1час, обаче се налага да да се вземе инструмент или нещо с кола..хоп като се върнеш пак СМСчето. На всеки час по 1лв. За ден се изръсваш5,6 до 10лв,т.е. не сме желани в тази зона. В същото време жителите на зоната плащат нещо като 50лв за постоянен паркинг и винаги имат място. Ами няма да ходим там и така..
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно правилно - никой не може 2 да му каже, освен ако няма свидетели как я е рязал. На маймуни ще ги направи в съда.
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еййй голем бандит, 24 часа го задържали, за една скоба и прангите,
12
6
 
6
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Няма нужда от скоби ! Има нужда от плащане на глоба - установено нарушение на правилата - глоба с бележка на стъклото. Второ такова нарушение - 10 -торен размер на глобата ! Трето такова нарушение - 100 -кратен размер на глобата - бележка на стъклото. След 1 месец - проверка за плащане на глобите. Не си платил глобите - конфискация на автомобила , защото третата глоба е повече от стойността на автомобила. Така е в САЩ и никой не смее да наруши правилата.
11
7
 
21
 
! Отговори
Шимби преди 3 години
И за това ли задържат за 24 часа?Егати *** държава.
10
5
 
7
 
! Отговори
Сп???нс преди 3 години
В градчето където съм никой не ти слага скоби- 1. Ако си паркирал в синя зона и надвишеното време е повече от колкото си платил-45?2. Ако надвишеното време е по -малко от платеното се води неволно превишаване и са 2.203. Ако е синя зона но е в часова зона , когато мястото се използва за други цели-45? +70? за паяка
9
6
 
22
 
! Отговори
1234 преди 3 години
В съда ще кажа следното, аз скоба на колата не съм видял, не съм бил там като сте я слагали, запалих и си тръгнах. Просто е ! И снимка да имат, не съм иназ на нея да си търсят скобата
8
5
 
21
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Аз като съм просрочил времето или не съм платил, разрушавам ли чужда собственст? Не, а защо държавата си позволяяа да слага скоби на чуждо имущество, като драска джантите със скобите, освен това стойностите са несъизмерими. Аз сължа 60 лв глоба а ми запорират, възпрепятстват ме да се разпореждам с лично имущество за 6000 или 60000? Редното е излиза ти глобата фиш в НАП И смс Как така ще ми пипат колата? Режа ги и в казана. Не могат да докажат че съм аз. Намерил съм колата без скоба !
7
8
 
11
 
! Отговори
Румен Радев преди 3 години
Гангстер, безспорно! Мисля да наложа едно вето!
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако целта е да се улесняват гражданите, то ще има достатъчно паркинги. И като останат 15мин до края на платения период, ще получавате СМС с напомняне. Но когато целта е да се събират пари - е, виждаме как се процедира.
5
6
 
19
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
Щом трябва да се плаща за синя и зелена зона, да се плаща! Аз никога не съм мислил да не си платя, когато паркирам на такова място, но ми се е случвало, макар да съм предплатил примерно два часа, улисам се в задачи и превиша времето....така съм се озовавал поне 4-5 пъти, което ми струваше по 70-80 лева... Не може да няма някакъв нормален начин, особено, кгато си платил вече, да се доплати това, което си надвишил, а не да бъде тази диващина в момента - закъснял 5 мин и хайде скоба, чакане, глоба!
4
9
 
15
 
! Отговори
140 г руско иго преди 3 години
Пригответе се и за такса дишане, по 1 ст на вдишване! Издишването ще е безплатно! Честито.
3
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дръжте крадеца на общинското имущество, надяваме се правилото да важи за всички крадци не само на крадеца на скоби, но и правилото да важи и за големите крадци.Макар че второто не е лесно, виждате при Божков който ясно демонстрира, че е голям и е готов за война за да докаже че правилата за него не важат.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София ми писали глоба за не правилно паркиране място поне 20 метра от пътя проблема не беше,че аз не искам да платя а трябваше да намеря общината и да чакам десетина души за да платя абе пиши акт и дай банкова сметка аман от нормални европейци
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със глоби и скоби и сини зони към прогрес.