Отново насилие - мъж бие кучето си в Бургаско

Клипът е качен на 14 юни във Facebook
16 юни 2020 19:21, Анисия Иванова
66
Отново насилие - мъж бие кучето си в Бургаско
Снимка:

Клип, на който се вижда как мъж бие кучето си, се разпространява във Facebook. Потребителят, качил видеото, разказва, че действието се развива на улица в Средец, Бургаско.

Клипът е качен на 14 юни. На видеото се вижда мъж на средна възраст, вързал домашния си любимец. Удря го с пръчка и го подмята на всички посоки.

Съобщено е името на бияча, както и това, че е подаван сигнал до 112 и полицията.

Припомняме, че преди дни възрастно семейство в София уби котка и разгневи защитниците на правата на животните. Двойката прекара 24 часа в ареста, преди да ги пуснат с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
1
 
! Отговори
до 56-ти преди 3 години
Ясно е вече кои убиват хора...кучкарите и коткарите!
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тия не се научиха да снимат хоризонтално а не вертикално.
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки САМ решава какво да прави с своята собственост- кучета, котки.. ВАЖНОТО е да НЕ вдига шум да изнервя околните.. А за уличните животни, когато някой блъсне с кола и убие улично куче, котка, съдят ли го ??? Отговор- НЕ... Уличните диви, безстопанствени животни, без собственик , така или иначе, трябва да са МАЛКО на брой, щото иначе ще пречат на хората. Ако искаш да не бият някое животно, взимаш го в къщата ти.
52
0
 
3
 
! Отговори
До 45 от Влади преди 3 години
Умньо- описаха кучето с кървясали очи и течащи лиги. Да чакат 10 дни колегата да умре ли? Не ми вкарвай уж медицински термини за инжекцията против тетанус , интелектуално със сигурност си слабичък/чка!
51
5
 
3
 
! Отговори
Не природозащитник преди 3 години
Затова трябва да има глоби. Кучето е било вързано в случая. Ако се опита да ме нападне и 100 тояги ще му ударя да се защитя, за да не ме ухапе, НО да мъчиш животно без причина си е жестоко. НЕ оправдавам и двамата старци убили жестоко домашната си котка пред очите на дете. Тоя сякаш е чел новината от вчера и разбрал, че щом не се плащат глоби и той може да мъчи без причина.
50
0
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Против насилието над животни съм.Обаче съм ритал куче,което се опита да ме нападне.Преди 20- на г. Когато в Ямбол гъмжеше от бездомни кучета.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната твар която трябва да се смачка
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** като него са много
47
1
 
9
 
! Отговори
Сеа преди 3 години
ще пускам клип как ме ухапа като му давам храна .*** статии.
46
2
 
7
 
! Отговори
Пенсиониран учител преди 3 години
Ей на - в къщи кат се прибера и бия жената бой, бой, пребивам я от бой. Пита що?! Викам - щото та обичам, затова та бия.Ей на - кучето като го биеш и то знае, разбира и изпълнява. Щото го бия. Теб ако не те бия, викам аз, как ще изпълняваш.И себе си бия понякога. Както си спя - ставам, па зема една талпа и се бия, бия. Ей тука горе затова ми е сплескано.
45
4
 
2
 
! Отговори
До Влади преди 3 години
По-полека! Тетаничен токсокоид се поставя, да, но ваксина против бяс се започва, само ако кучето е непознато и няма как да бъде наблюдавно 10-тина дена. Тогава и се взема решение!
44
5
 
0
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Ако аз те хвана така ше те набия, че ше забременееш .
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
предлагам всички кучелюбци като видят че някой бие куче да отидат до бияча и да го помолят да не бие кучето а да почне тях - така хем той ще е чист пред закона хем кучето ще наблюдава и ще си взема поукатака че СМЕЛО КУЧЕЛЮБЦИ - ЗАПОЧВАЙТЕ РАЗМЯНАТА С любимците си
42
1
 
9
 
! Отговори
Чочи преди 3 години
Да гледаш куче е сложна работа. Ако не ви се занимава, по - добре не си вземайте отколкото да мъчите кучето
41
2
 
8
 
! Отговори
Пенсиониран учител преди 3 години
Викат ме в чужбина по конференции и ме питат - тука що ти е сплескано? Щото се бия! И други хора са ме удряли. Не мога без бой. С боя съм се родил и с боя ще си умра. Аз кога съм се родил, майка ми земала едно джезве и туп по главата ме е праснала. Аз за това съм станал учен човек, преподавтел, защото боя изгражда. Той не е да разгражда.
40
6
 
9
 
! Отговори
Влади преди 3 години
По-миналата седмица един колега, който живее на село, отива на гости на братовчед си( постоянно го прави). Влизайки през входната врата на двора, кучето което уж добре го познава, изведнъж му скача , изпохапва му ръцете и го събаря, като посяга да го захапе за шията. Колегата едва успява да се спаси. После - шевове, инжекции против бяс и тетанус, болнични..Какво го правите това кученце???Колегата е бивш граничар, кучкар при това не е провокатор.
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо си взимат животно като така го гледат не мога да разбера. Кучето е и време, и разходи и разправии. Аз съм с малка порода - един диван и два килима заминаха докато поотрасне. Отделно кучешка кашлица два пъти, проблем с ретината на едното око, коремни вируси - обърнато в пари са няколко стотин. Едно обезпаразитяване лятото ми е 30лв за 6кг куче, а за по-голямо се купуват по-скъпи (или повече броя) таблетки. Как го мислят тея хора не знам
38
5
 
5
 
! Отговори
Още утре преди 3 години
Ще пробвам една специална рецепта за кученца и котки :) после може да снимам клип, ще е интересно. Хихи
37
1
 
4
 
! Отговори
Пенсиониран учител преди 3 години
Ето, пенсионираха ме. Пенсионираха ме, щото съм честен и откровен човек и винаги съм държал за дисциплината. Не че не съм удрял, все се случва да цапнеш някого. Но аз никога не съм спестявал, като срещна директора например съм си мислил да му кажа "***" и съм му казвал "ти си ***" му казвам.
36
3
 
7
 
! Отговори
дог лайф метърз преди 3 години
Ще му мине като на куче!