Почина ромски пастор с коронавирус във Варна

Това е първи смъртен случай в града
Обновена: 18 юни 2020 14:12 | 18 юни 2020 14:08, Ния Христова
30
Почина ромски пастор с коронавирус във Варна
Снимка: Pixabay
Регистриран е първи смъртен случай на пациент с коронавирус във Варна. 55-годишният ромски пастор, който беше диагностициран в началото на седмицата. Това съобщи в ефира на "Дарик" кметът на морския град Иван Портних. 
 
Мъжът е бил в град Перущица, където има огнище на болестта. След като се е завърнал във Варна е заразил още двама души. Съпругата си и мъж, който е поставен под домашно лечение. Вече са установени всички контактни лица. Всички са поставени под домашна карантина, а днес трябва да излязат резултатите от тестовете им. 
Още по темата
 
Последният случай от изминалото денонощие няма връзка с починалия пастор. Става въпрос за 71-годишна жена от Шуменска област. Съпругът й също е заразен, а тя е настанена в болница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Нали тия сектанти се изцеляваха чудо дейно от всяка болест вимето на Исус. Как е дал фира този пастор а не са го изцелили. Да обяснят феновете му
13
1
 
2
 
! Отговори
поп преди 3 години
До Инквизицията първо прочети библията светото писание разбери какво казва БОГ и тогава се изказвай кой е сектант
12
1
 
4
 
! Отговори
Пума преди 3 години
За тея дето не вярваха, че има вирус и си правеха квото си искат ..... Е повярвайте бе хора, пазете се!
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още един антиваксър се срещна с силата на природата. Вируса е безмилостен, всеки който се прави на тарикат ще бъде убит от вируса. Купона не бива да спира вие си купонясвайте яко и слушайте мангъров. Успех
10
16
 
2
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Евангелските псевдоцъркви не са решение - свещениците нямат адекватен вид, нито хубави бради нито стилни униформи. Православните и арменските свещеници са много по-стилни и всяват респект с хубави бради и стилни униформи.
9
28
 
8
 
! Отговори
Инквизицията преди 3 години
Този е сектант ."Господ бави но не забравя " !
8
4
 
17
 
! Отговори
Али Реза преди 3 години
Да де, но никой не казва че бума на заразени от последните две седмици се дължи на Байрама и последвалия ифтар...Същото става и в Гърция, където Ксанти (главно населен с помаци) е затворен. Покрай Великден ни надуха главите да не ходим на църква, а за Байрама оставиха помаците и другите мюсюлмани да си обкалят "на ален фес" и да ръсят зараза.
7
12
 
5
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Щом е пробутано на пазаря че Христос е евреин, защо да няма ромски пастори?
6
1
 
39
 
! Отговори
Dr. Know преди 3 години
Познавам го лично човека. Имам наблюдения над дейността и живота му в последните 20 години. Беше голям пример за много хора. Помогна по време на наводнението в Аспарухово и е направил много за махалите и региона. В течение съм на целият случай. Вярно е отразен от журналистите. Господ да утеши близките му и хората за които се грижеше.
5
3
 
41
 
! Отговори
Прав е 2 преди 3 години
Колкото и минуси да му слагате, човекът е абсолютно прав - само религията и в частност евангелизмът може ефективно да интегрира ромите. Разните НПО-та и еврохелзински *** всуе усвояват едни пари, без видими резултати. За БПЦ изобщо не става и реч, те са като импотентни ***, когато става дума за неофитство и евангелско просвещение. Някой да е чул или видял свещеник с черна калимявка да води неделно училище или да е отишъл някъде с мисия. Мисиите свършиха с учениците на Кирил и Методий.
4
7
 
12
 
! Отговори
kirasirrav преди 3 години
Нека да правят повечко сбирки по махалите, но след това да си стоят там и да се уповават на обещаното от пасторите
3
24
 
9
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Голобрад псевдосвещеник без адекватно униформено облекло.
2
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир на праха му и вечна му памет. Имал ли е странични заболявания , 55 г си е млад човек още, можеше още да работи за благото на обществото.
1
18
 
59
 
! Отговори
Христос преди 3 години
***!Как ще са добри... Ромските пастори проповядват евангелието и евангелските ромски църкви са единственото средство ромите да бъдат социализирани, да се образоват, да се трудят и т.н. Знаеш ли, че в градове като Казанлък и Лом в ромските махали няма престъпност, защото има силни евангелски църкви?