Задържаха издирван от Германия мъж в Омуртаг

Трябва да бъде екстрадиран
18 юни 2020 11:43,
8
Задържаха издирван от Германия мъж в Омуртаг
Снимка: БГНЕС

В Омуртаг е задържан мъж, обявен за международно издирване. Вчера служителите на Районното управление в града са издирили 37-годишния мъж, съобщават от полицията в  Търговище.

Още по темата


Задържаният е бил обявен на международно издирване с цел задържане и екстрадиция. За него има издадена европейска заповед за арест от властите в Република Германия.

Задържан е за срок до 24 часа. Уведомени са Окръжната прокуратура в Търговище и бюро "СИРЕНЕ" в дирекция "Международно оперативно сътрудничество" в МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Н-р 3 е правНо откъде да се вземе интелигентност от мес(т)ните *** или толупи?Опитвам се да напасна правописа си към тукашното ниво!
5
0
 
4
 
! Отговори
Мандраджия преди 3 години
Какво е това немско СИРЕНЕ?
4
1
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Кой пък ти каза , че е българин?
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма страна, която предава собствените си граждани на чужди страни както е в България, без проверка на документите по делото! Което в статията въобще не се отразява!Т.е. има заповед и се изпълнява без оглед на това, че може да е грешка или някакво недоразумение! Българите - нискочелни интелигенти с едноцифрен коефициент IQ.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
объркали сте името на бюрото. не е сирене а сиренье!
1
0
 
15
 
! Отговори
хехе преди 3 години
ми да го екстрадират ...какво ни занимават със глупости !?все едно аз да пусна новина вув вестника че днес трябва да сменя накладките на БМВ 3к 2009 година......... ми монтьор съм сменям накаладки .....да си вършат работата и да не знимават с подобни новини