Мъж почина от коронавирус в Разград

65-годишният е бил хоспитализиран на 11 юни
20 юни 2020 20:20,
57
Мъж почина от коронавирус в Разград
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По информация на директора на Регионална здравна инспекция (РЗИ) - Разград д-р Ася Генева няма регистрирани нови случаи на заболели от COVID-19 в област Разград. От РЗИ информират за един починал пациент – мъж на 65 години, от село Ясеновец, община Разград. Това съобщиха от пресцентъра на Областната администрация.

Още по темата


Мъжът е бил хоспитализиран на 11 юни
2020 г. в Отделение „Инфекциозни болести” на Многопрофилна болница за активно лечение „Свети Иван Рилски – Разград“. Починалият е бил с редица придружаващи заболявания: захарен диабет, диабетна полиневропатия, хронична сърдечна недостатъчност и мозъчно-съдова болест. Той е получил инфаркт на миокарда в 21.30 часа на 19 юни 2020 г., след което е починал.

Областният кризисен щаб за борба с коронавируса изказва съболезнования на семейството на починалия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
ууу преди 3 години
До ***,Затова най-мразените след политици, съдии и адвокати са журналистите.
39
1
 
6
 
! Отговори
Мисирки, преди 3 години
правите ли разлика между - "Мъж почина от коронавирус в Разград" и от - "Той е получил инфаркт на миокарда в 21.30 часа на 19 юни 2020 г., след което е починал." Наистина сте ***, по прости от Боко!
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тези измислици чи са раздавали по 1800-2000лв.да кажеш че си болен.От това ,по-тъпо и малоумно изказване ,не съм чувал.
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ей хора ,как може да се съмнявате че тази пандемия е измислена,четете повече за този вирус,и ще се убедите ,че работата е много серисозна.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали е така кой,кой ще ми кажееее?
35
4
 
3
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
нема се плашите положението e под контрол, но първо трябва да капитулирате пред велик китай и да короняса жи за император! тогава вируса ще изчезне като напръскат със същото, с което напръскаха в ухан!!
34
4
 
5
 
! Отговори
няма вирус лъжат преди 3 години
Починал е от удавяне когато вируса ти разяде дробовете и се напълнят с вода се давиш и умираш. Пишете го че се е удавил
33
2
 
4
 
! Отговори
XXL преди 3 години
До Анонимен 41Да, но именно короната усложнява нещата и се стига до фатален край. Можеше да поживее още с наличните заболявания, но това вече му е дошло в повече, така че е фактор и една от причините, ако не остновната причина.
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей *** народ.... Не виждате ли, не разбирате ли че е само тук в България.... Евреите, сзо, Сорос с помощта на Бойко и герб ще ни фалират държавата.... Вече и туристите изгониха.... Защо в този щаб има само куку циркаджии.... Еля ония Къв беше Катранджиев с мимиките... Защо няма учени които да обиколят болниците и престанете да плаши те хората.... Туризмът умря.... Хора без работа и бизнеса ще фалира от всякъде..... А тулупа гол след полова вечер и милиони у дома..... Кой обикновен може да си позволи любовница с 610 лв заплата.... Никой... Хората се трепят от работа те калигула въртят... Наро
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 3 години
Абе този е от ало, ало селото Ясеновец, дето само се занимават с измами, било то телефонни, или друг вид, само гледайте какви палати имат, всяка къща собствен интернет, ай някой външен човек реши да влезе, може да го линчуват. Не пипайте електрората на определени партии. Каквото им се кажат това правят в селото.
30
13
 
5
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Като всичко е измама и ви е писнало да четете само за тази зараза, що дирите в тази статия!? Нали ви дадоха всички свободи- яжте, пийте и се веселете! Що си хабите двете гънки на мозъка и се напъвате тук да цитирате разни данни, теории и конспирации? Не заблуждавайте хората, защото всичко на този свят се връща. Гнус ме е от вас!!!
29
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даааа, активното мероприятие продължава - отпускане и затягане, докато съвсем ошашавят населението. Не само българското, ами и световното. С какви ли тестове правиха пробите за SARS Cov-1, за MERS?! За тези два щама смъртността била мнооооого голяма, ама защо ли? Дали защото са тествали съвсем малко хора ( ако изобщо има някой тестван ) или защото процентът на тогавашната "смъртност" е изчислявана върху "активните" случаи, а не върху общия брой на населението?!SARS Cov-2 е почти същият като SARS Cov-1, но СЗО и доста други отговорни другари знаеха, че е нещо толкова "непознато и страшно",
28
6
 
12
 
! Отговори
Курис Пичерядис преди 3 години
Абе стига,вече с тея компрометиращи новини и децата,вече Ви разбраха....Вирус има или може би има но в никакъв случай не е опасен. ...Правилното заглавие на статията би трябвало да бъде" Мъж почина от изброените го съпътстващи зоборудвания и може би е бил заразен с корона вирус, а не мъж почина от корона вирус с редица заболявания.....
27
2
 
2
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Трябва да се правят по 10 000 теста на ден.
26
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие не разбрахте ли, че всяка бройка заразен носят добри приходи? На "заразения" се дават 1800-2000 лв, а болницата, в която лежи получава малко над 7000 лв по пътеката. Тоест един заразен= около 10 000 лв. Досега май ги докараха до 3600 заразени, тоест сметнете какво излиза. Плюс даренията за болниците от прасето, разни банки, мобилни оператори и т.н. Срам за обществото сте
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иначе горното по повод отслабналия вирус. В "разгара на епидемията", в "окото на яростта" й мряха носители на коронавирус, паднали от осмия етаж, сгазени от валяк, разстреляни, с пет тумора в мозъка плюс диабета и т. н.Сега за два дни скоротечно умират няколко човека без някакви драматични странични проблеми, но нема нищо ...Щото едни момченца набиха канчето на ено боко
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТРЯСКАЩО??? Какво?? Има вирус, да..Но аутопсии за починали от ВРУСА - X, починали от други болести с коронавирус - Y, починали от други болести - Z.. НЯМА!!! Всичко от починалите - ОТ коронавирус..Да кажем на 8 юни - 427 проби, от които 16 са с положителни, в болници са 158 пациенти, като 12 от тях са настанени в интензивни отделения.Днес - През последното денонощие са направени 2371 проби, от които 81 са с положителен резултат. 314 пациенти са в болници, от които 17 в интензивни отделения.5,5 пъти повече проби, два пъти повече в болницата, с петима повече в интензивното..
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Европа по-малко тестове на милион жители са направили само Молдова, Украйна и Албания! Една от "тайните" Му, за "отлични" резултати...
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От м. март досега бандитът от Банкя и плешивият му авер промиваха мозъците на наивитета с цифрови заплахи и самохвалби как държат сдитуацията под контрол, но старателно криеха количеството на тестовете и съотношението им към заразените. Понастоящем повишеният брой тестове показа в различна степен разголените *** на двамцата.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е ми, какво да кажем...Гледаме разговор между луди.Едните луди, вкл. НОЩ, внушават, че намерени заразени е равно на намерени болни (независимо, че са безсимптомни), и въобще в държавата има десетина болни, МОЖЕ БИ болни от Ковид!,а другите луди казват- Опа-а, че у вас на ден се намират по 100 нови болни, ве!И по 60 се излекуват... (без да са били болни...), но така се съобщава от средствата за масово подлудяване.