Петима станаха заразените с COVID-19 в Сунгурларе

Всички проби на контактните общински служители са отрицателни
22 юни 2020 20:53, Красимир Ангелов
7

Два нови случая на COVID-19 са установени в община Сунгурларе. Това са съпругите на заразените общински служители.

Всички останали 50 проби на хора, които работят в администрацията и чиито резултати се очакваха днес, са отрицателни, съобщава Bulgaria ON AIR.

Пробата на кмета Георги Кенов също е отрицателна. Обществените сгради в Сунгурларе, включително тази на общината, остават затворени. Предстои да бъдат и дезинфекцирани. Пръскане вече е извършено и в местното училище и читалище.

"Със септопласт е препаратът. Не е вреден за хората", обясни представителят на дезинфекцираща фирма "Всички обществени сгради" Бранимир Караиванов.

Хората в Сунгурларе са притеснени. "Няма начин да не съм притеснена. Досега всичко беше спокойно и сега изведнъж се притеснихме", каза Иванка.

А други вече взимат превантивни мерки.

"Мием си вечер ръцете, мием си през деня ръцете. Вечер ги мия с ракия. Да минава по-лесно, казали са с ракията става", сподели Митьо Русев.

В града ще бъдат направени още близо 200 PCR теста, а след резултатите ще се реши дали той да бъде да бъде затворен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Америка питам. Как е ситуацията в Каспичан , особенно в квартала?
5
3
 
3
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
По Мангъровата логика всеки рано или късно ще се срещне със смърта ! Затова пресичайте на червен светофар смело без да се страхувате ! Е нема такъв *** в бяла престилка !
4
1
 
2
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Два нови случая на COVID-19 са установени в община Сунгурларе. Това са съпругите на заразените общински служители.Малиииййй, сега ако подпукат и леките жени ще стане ясно колко са им верни мъжете!
3
2
 
9
 
! Отговори
Hahahha преди 3 години
Поне са научили да се мият, ама почнете и да се къпете вечер, а ракията я пийте!
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мием си вечер ръцете, мием си през деня ръцете. Вечер ги мия с ракия. Да минава по-лесно, казали са с ракията става", сподели Митьо Русев."Такива индивиди по-добре да ги няма.
1
5
 
5
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Колкото повече тестове се правят токова много ще са и заразените. И в световен мащаб заразените са много повече от официално обявените 9 милиона. В България може би са над 500 хиляди. Повечето са безсимптомни. Леко гъделичкане в гърлото. Умора. Сънливост. И така.