Още един пастор в Перущица е заразен след събирането

Трима пастори, които бяха заразени, починаха
23 юни 2020 09:25, Ния Христова
18
Още един пастор в Перущица е заразен след събирането
Снимка: Pixabay
През следващата една седмица има вероятност да излязат още положителни проби за COVID-19 след религиозното събиране в Перущица на 6 юни. Засилените мерки и полицейското присъствие в града остават в сила, съобщи bTV.
 
Трима пастори, които бяха заразени с вируса, починаха. Те са от Перущица, от Варна и от Ямбол. Вчера стана ясно, че и пастор от село Костиево е дал положителна проба. Направени са тестове и на контактните му лица, както и на децата от детската градина, която посещава детето му. 
 
"Към момента няма място за притеснение. Всички мерки бяха взети незабавно след установяването му. За спокойствие обаче и самите хора в селото решхме да направим по-широко епидемиологично проучване, като бяха взети проби както на близкия контактен кръг, така и от детската градина от групата и от преподавателите в най-тесен контакт с децата", обясни областният управител на Пловдив Дани Каназирева. 
Още по темата
 
Очаква се по-късно през деня да излезнат взетите проби. 
 
След събирането на 6 юни до този момент са дадени 8 положителни проби в Перущица, 2 в Община Раковски, 2 в Пловдив, 1 в Карлово, има и ена потвърдена проба в Община Марица.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог прибира при себе си тези, които обича.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никак не пишат в кръвните картини в какво се състои вируса как след биохимичен анализ сравнен преди,по време,след случай и има ли усвоен наркотик,който оставя трайни дири.
12
0
 
1
 
! Отговори
Бог прощава преди 3 години
Да това, че не са спазвали дистанция със сигурност не е правилно и са си понесли последствията, но Бог да утеши близките им и да им помогне да продължат въпреки трудностите. Бог е милостив и прощава на всеки, който извика към Него и дава вечен живот. Пази ни по свръхестествен начин, но и ние трябва да се покоряваме на властите, както пише и в Библията и да правиме това което се изиква от нас: Дистанция и Хигиена. Бог е Бог на реда и дисциплината. Бъдете здрави и Бог да ви благослови
11
0
 
2
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
До Анонимен 10Изпаднали са в религиозен екстаз !!! !4 положителни и 4 починали на 50 човека си е рекорд; пик и разнасяне на вируса по цяла България ... това са разните с*кти, нищо че се правят на свети води ненапити.
10
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Сигурно са правили групов кекс...
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе тия пастори какво са правили на това събиране че са били в толкова близък контакт един с друг и са се заразили? Oргия ли?
8
0
 
8
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Да питам ,кой ще плаща за тая Си,ганска ***,отия,къде са НПО-тата дето ги развъждат и "интегрират",да платят сметките за тестове и лечение?
7
0
 
3
 
! Отговори
Leper Messiah преди 3 години
Бог е милостив, но вирусите не.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хехехехе ... господ ги пази от по-големи беди, и ги прибира при себе си.
5
2
 
4
 
! Отговори
доц. Мангъров преди 3 години
най-добре да го пенсионират поради професионална непригодност, без право на достъп до медиите. За по-малко съдят, но нали са гаджета с ББ...
4
2
 
3
 
! Отговори
Евангелистите преди 3 години
вярват в чудеса, знамения и чудотворни изцеления най-вече. За възкресението знаем всички - то е обща илюзия на вярващите. Едни вярват, че ще се възкресят, а други щели да се преродят според закона на кармата. Блажени са вярващите от всички изповедания, деноминации и секти... защото царството небесно е в главата им.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГалЕдно момче преседя абсолютно изолирано в семейна вила 14 дни и накрая отново даде положителна проба. Това е един от проблемите. Много е устойчив. Та доц.Мангъров не дипломата, а титлата трябва да си върне. Особенно след последните изследвания показващи, че имунитета не е устойчив. Антителата намаляват. Чао стаден имунитет! Като минат 70%. След това отново ще го минат и отново, и отново. "Най-обикновена настинка"?! И ще горят съчки, и ще горят. Бенатова да каже нещо за "много ще се мре"?
2
0
 
1
 
! Отговори
Гал преди 3 години
На 06.06. е било събирането, Та се питам, колко е инкубационният период на вируса?
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно литературните герои в които вярват тия религиозни твари нещо не им помагат особено.